Spune NU desfiintarii SMURD!RESPECT RAED ARAFAT!

Musafir

/ #617 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: intrebare

2012-01-04 16:53

#609: un_informat - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: intrebare

Crezi ca este un roman care isi doreste sa stea la coada la spital?eu nu cred.diferenta este prea mare intre dumneata si altii.vezi,la populatia noastra nu stiu cati isi permit acest lucru de a cotiza la privat, probabil un 20-30%.Clinici private exista nu de azi sau de ieri.Problema este ca prin aceasta lege nu se face altceva decat a duce in colaps sistemul public pentru ceilalti 70-80% care nu isi permit acele servicii de calitate din clinici private deoarece pensia sau salariul nu le ajung pentru asa ceva.Deci infiintarea concurentei nu exista deoarece este prezenta.Ceea ce se vrea este concurenta tot a SMURD nu cea a serviciilor de calitate.Asta implica dupa parerea mea o noua inginerie a guvernului si a unor influenti oameni cotizanti la partid de a face o caruta de bani tot pe spinarea statului si a cetateanului.