Susținem proiectele de legi propuse de către Ministrul Justiției, domnul prof. univ. dr. Tudorel Toader

Susținem proiectele de legi propuse de către Ministrul Justiției, domnul prof. univ. dr. Tudorel Toader / Anunțuri / Mulțumiri / Comentarii

Musafir

2017-08-28 22:37

Am pus petitia pe pagina nea de fb si am sa conving cat mai multe persoane din jurul meu sa o semneze. Georgeta Hagiu

Musafir

2017-08-28 22:55

Ma bucur ca oameni cauta normalitatea!
Valter Cojman
Uricani, Hunedoara

#3 Initiativa buna si decenta

2017-08-29 03:42

Am semnat-o si am distribuit-o.

Asa le aratam te(r)felistilor cum se procedeaza legal.

Musafir

#4 Re:

2017-08-29 03:44

#1: -  

Excelent. Mulțumiri și felicitări. 

Musafir

#5 Re:

2017-08-29 03:47

#2: -  

Și pentru mine este o surpriză plăcută faptul că oamenii se implică și semnează. Asta arată ce sete de dreptate există în România. Care are o Justiție schilodită după pofta rejectatului național. Și care a făcut numeroase victime nevinovate.

Musafir

#6 Re: Initiativa buna si decenta

2017-08-29 03:49

#3: Valter Cojman - Initiativa buna si decenta 

Da, așa trebuie procedat. Legal și implicând cât mai mulți cetățeni care își doresc o Justiție funcțională și corectă. Nedreptățile, chiar făcute adversarilor, sunt greu de suportat.

Musafir

2017-08-29 03:58

Este necesar să ne mobilizăm și să convingem și alți cetățeni să semneze petiția. Indiferent de locul unde se află indiferent de orientarea politică. Sper că și mulți români din diaspora vor veni cu idei. După război, japonezii au îmbrăcat mulți ingineri și alți specialiști în salopete și i-au trimis în Germania, Anglia, USA, etc. Aceștia au învățat mult și apoi s-au întors în Japonia. Și au construit Japonia de astăzi. În toată drama plecării din România a peste 5 milioane de oameni există și câteva avantaje. Dintre care faptul că acești români sunt ca japonezii trimiși în Europa și America. Au mințile deschise, au înțeles cum funcționează Justiția și economia pe acolo pe unde au ajuns, au căpătat o mare experiență. Dacă se vor elabora legi corecte, dacă Justiția va fi dreaptă, și dacă se vor facilita proiecte de dezvoltare și reindustrializare a României, mulți se vor întoarce și vor participa la renașterea României. Care poate deveni Tigrul Europei. Acea Grădină a Maicii Domnului invocată de Papa Ioan Paul al doilea.

Musafir

2017-08-29 04:00

Este necesar să ne mobilizăm și să convingem și alți cetățeni să semneze petiția. Indiferent de locul unde se află indiferent de orientarea politică. Sper că și mulți români din diaspora vor veni cu idei. După război, japonezii au îmbrăcat mulți ingineri și alți specialiști în salopete și i-au trimis în Germania, Anglia, USA, etc. Aceștia au învățat mult și apoi s-au întors în Japonia. Și au construit Japonia de astăzi. În toată drama plecării din România a peste 5 milioane de oameni există și câteva avantaje. Dintre care faptul că acești români sunt ca japonezii trimiși în Europa și America.

Musafir

2017-08-29 05:32

AM INCERCAT SI PE FACEBOOK sa fac aceasta publicitate ,......din pacate au pus restrictie oamenii care se ocpa de nisa romana ,...care=s clar de aia cu ochii albastri , oameni favorizati al sistemului

Musafir

2017-08-29 06:37

Ca autorul petitiei este sau nu Dl. Prof. Dr. Ion Corbu conteaza mai putin, initiativa este insa una laudabila. Sper ca ea sa mobilizeze cat mai multi romani pe ob aricada simbolica in calea obrazniciei si taraboiului Cetei lui #Pitigoi ce-a dat tara inpoi mai mult decat un Razboi.

Marian Ilie

Musafir

2017-08-29 07:02

Mnoa, te prinsei cu cioara-n petiție pentru adevărata justiție! S-auzim de dreptate prin adevăr, dar nu tras de păr!

Musafir

2017-08-29 07:09

Am distribuit pe grupurii..si am sa mai distribui si astazi.. #SPUNENUREZISTENTEI! NOI NU PUTEM FI MANIPULATI! #INSIST!
un roman adevarat

2017-10-06 06:50

Tu, probabil esti ori dragnea ori tariceanu.

Ia ceva in gura ca sa taci !

Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...