România-Norvegia, împreună pentru copiii Bodnariu

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția România-Norvegia, împreună pentru copiii Bodnariu

Musafir

2016-01-12 02:05

Pentru ca suntem parinti! Suntem si romani, alaturi de dansii, dar mai presus decat atat, suntem parinti si asta nu cunoaste rasa sau culoare. In situatia lor sunt mii de alti parinti. Este strigator la cer si mult prea dureros!!!

Musafir

2016-01-12 02:06

Poate asa se vor destepta românii si se vor unii.
Comunitatea românilor din Norvegia exista?
Avem reprezentanti ai minoritatilor in parlamentul Norvegian?
Prima persoana care ar fi trebuit sa intervina imediat pentru acest caz ar fi Presedintele Iohannis,nu Antena 3,
dar se pare ca el tace si face nici noi nu stim ce....
Va las pe dumneavoastra sa comentati...

Musafir

2016-01-12 02:07

Pentru ca locul copiilor este in sanul familiei. Pentru ca drama separarii copiilor de parintii si fratii lor este foarte mare si lasa urme adanci in psihicul lor. Ma tot intreb de ceva vreme incoace oare ii pasa cuiva de ceea ce simt si traiesc acesti copii de cand sunt separati de familia lor? Dureros si trist totodata ,pacat ca tomai cei autorizati sa ajute si sa consilieze familia chiar ei ranesc.

Musafir

2016-01-12 02:10

Pentru a se face dreptate

Musafir

#7005 Re:

2016-01-12 02:17

Musafir

#7006 Re:

2016-01-12 02:19

Musafir

2016-01-12 02:19

institutia familiei este deseori victima a birocratiei, alteori este victima unui stat care pentru a controla populazia distrugge familia.

Musafir

2016-01-12 02:20

dreptate dreptate

Musafir

2016-01-12 02:21

Pentru ca aceasta nedreptate e strigătoare la cer

Musafir

Rog insistent autoritati Le Norwegian sa dea copii Napoi Family Botnariu. Copii Au nevoie de adevarati parintii.
Thank you very much
God bless you.

Musafir

Pentru ca sunt solidar cu toti romanii si sper ca aceasta familie sa isi primeasca copii inapoi , dupa ce am vaz clipurile de la tv m-am ingrozit cum ar putea cineva care are inima sau suflet sa continue sa isi faca "meseria" si sa ia acei copii de laga parintii lor cand se vede clar ca nu sunt maltratati , sunt ingrijiti bine si se vede cum se tin de parintii lor ca niste magneti saracutii

Musafir

2016-01-12 02:23

Trăim într-o lume liberă,fără prejudecăți și respect față de toți indiferent de credințe ,rase,culoare sau naționalitate!
Sunt împotriva rasismului ...așa ceva văd eu aici

Musafir

2016-01-12 02:24

Nu exista societate pe aceasta planeta in care in care procreerea este considerata fabricare de copii pentru altii. De ce nu apeleaza Statul Norvegian, pentru reimprospatarea natiei, la infierea legala de copii din statele care au excedent de copii abandonati, si pentru care mingiierea unui parinte chiar si adoptiv valoreaza imens. De ce nu intind norvegienii o mina de ajutor miilor de copii abandonati in toata Europa, si apeleaza la "RECHIZITIONAREA" copiilor familiilor emigrante, care s_au dus acolo sa munceasca pentru un amarit de salariu mai bun pentru familia lor, iar munca si pregatirea lor, pentru care Norvegia nu a facut nimic, aduce bunastare tot Statului Norvegian.

Musafir

2016-01-12 02:25

Nu mai vreau guvern autoritar care sa se bage in probleme de familie. Este o limita pina la care poate sa-si bage nasul.

Musafir

2016-01-12 02:25

Norvegienii trebuie sa cerceteze serios fiecare caz si sa avertizeze parintii pentru a se putea corecta inainte de a proceda la masuri severe

Musafir

2016-01-12 02:27

Sunt mama si bunica, iar candva am fost si eu copil, si nu pot intelege, la ce ne-a folosit noua revolutia din 1989, daca am ajuns ca in tara noastra, sa fim condusi de oricine, numai de cei care se presupune ca i-am ales nu, caci dupa 25 de ani de democratie am realizat ca nu noi am ales, noi doar am fost manipulati. Iar acum sa realizam ca de fapt suntem obligati sa consumam numai produse din import in timp ce ei ne-au luat tot, inclusiv demnitatea, pentru ca suntem tratati ca si cum nici nu am exista, iar asta se vede in primul rand la cei care ”ne conduc” caci nimanui nu-i pasa cum traiesc cei cu salar minim pe economie, sau cei cu pensii mici. Iar acum cu acest caz absurd, sa ti se ”fure” copiii pentru simplul fapt ca ii iubesti, ca ii tii in brate prea strans, sau ii saruti, iar daca ii mai si educi, chiar daca uneori trebuie sa ii mai si mustruluiesti?!

Atunci ce facem cu Povestile pentru copii, cum ar fi Povesti de Ion Creanga? Renuntam sa mai spunem aceste povesti la nepoti, sau nu? Pentru ca e posibil ca copii care asculta aceste povesti sa se inspire si sa spuna ca tocmai lor li s-a intamplat cele povestite de Creanga. De ce, de ce, de ce? de ce dragi copii, v-ati parasit tara voastra, si ati plecat la altii sa va umileasca? ”Fie pâinea cât de bună, nu-i bună-n ţară străină”,  sau ”Fie painea cat de rea tot mai buna in tara mea!”

Credeti ca domnul Iohanis se va implica!? Ce stie el ce inseamna sa cresti un copil, iar cand spui cinci, ar trebui sa ingenunchem in fata acelor parinti! Dupa mine, era mai bine inainte de 1989, pentru ca toti copiii mergeau la scoala, aveau locuri de munca asigurate, li se asigurau locuinta, si nu am auzit sa ti se ia copii pentru niste motive absurde ca cele descrise in petitie. Cu parere de rau, dar nu cred ca avem vreun cuvant de spus in fata ”marilor europeni” care nu dau doi bani pe noi, si ce spunem noi, pentru ca ne-am pierdut drepturile atunci cand am crezut ca suntem si noi ca ei, dar ne-am inselat. Acum ar trebui sa ne rugam bunului Dumnezeu, sa ii ajute pe acesti parinti, sa-si recapete copiii si sa vina cu totii acasa. Mirajul de a locui în afară există doar pentru cei care nu au făcut-o, caci nicaieri nu-i mai bine ca acasa. 

Musafir

2016-01-12 02:30

Pentru ca sunt mama si copiii ar trebui sa stea cu parintii biologici.

Musafir

2016-01-12 02:32

Norway, you are nothing more than à state of neo-fascists.

Musafir

2016-01-12 02:34

Sant crestin, tata a doi copii, inteleg durerea nemarginita de a fi lipsit de ei. Orice alta depresie poate fi usurata in timp, dar a nu-ti mai vedea proprii copii e de neacceptat. Nici un termen de timp petrecut in inchisoare nu poate fi atat de dureros, mai ales stiind ca copiii sant separati si dati in maini pagane necunoscute. Dumnezeu sa ne ajute sa scapam din aceasta miselie care afecteaza multe alte familii nevinovate.

Musafir

2016-01-12 02:35

NORWAY, RETURN the BODNARIU CHILDREN to their parents! Do not steal their heritage form them!

Musafir

2016-01-12 02:35

Dumnezeu sa faca dreptate familiei Bodnariu. Amin.

Musafir

2016-01-12 02:37

Pentru sprijinul familiei Bodnariu,pentru incetarea abuzurilor asupra romanilor in Comunitate pentru demnitate si egalitate cu popoarele europene nemti,francezi,englezi,norvegieni.

Musafir

2016-01-12 02:37

Copilasii trebuie sa stea linga parinti...mai ales cind parintii sint buni....este ceva incredibil ceia ce au facut norvegieni,trebuiesc innapoiati copiii parintilor lor...le apartin.

Musafir

2016-01-12 02:38

Sunt mamă la rândul meu! Tragedia prin care trece aceasta familie nu poate fi descrisă în cuvinte!

Musafir

2016-01-12 02:38

De cind lumea --familia -a fost familie in care copii au invatat cei -7-ani de acasa--respectul , omenia si credinta -- ma opun celor ce vor sa distruga cea ce Dumnezeu a instituit de la inceput. JOS LABELE DE PE COPII NOSTRI -vreti copii?? sa va faceti pe ai vostri -- God bless Romania and Romanians!!!