România-Norvegia, împreună pentru copiii Bodnariu

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția România-Norvegia, împreună pentru copiii Bodnariu

Musafir

2016-01-12 01:34

SUNT PARINTE SI STIU CE INSEAMNA SA CRESTI UN COPIL SI DOAMNE FERESTE SA RAMAI FARA EL.

Musafir

2016-01-12 01:36

Filmul despre situația copiilor din Elveția mi-a adus aminte de Hitler.
Dacă asta e democrația occidentală încep să-l regret pe Ceaușescu

Musafir

2016-01-12 01:36

sunt alaturi de familia greu incercata.si imi pun intrebarea daca luau cu forta copii musulmanilor astazi jumatate din norvegia era aruncata in aer de accesti kamicaze,dar las ca romani sunt prosti si la noi merge si asa,desteaptate romane acum ori niciodata

Musafir

2016-01-12 01:37

Sunt o fată de 21 de ani într-o țară care nu îmi aparține..Am avut multe probleme în ultimi ani din viață dar știți ce mia dat puterea să mă ridic mereu? Părinți mei, ei sunt lucrul cel mai frumos de pe acest pământ și nu contează cât de buni sau răi sunt părinți, ei reprezintă iubirea în formă fizică..nu mai sunt o copila dar îi iubesc pe zi ce trece mai mult și acei copii au dreptul sa trăiască cu iubirea ce doar un părinte o poate dărui

Musafir

Nu am copii inca dar am semnat aceasta petitie pentru ca sunt profund indignat referitor la aceasta drama! Ma gandesc la toate cazurile semnalate si in orice fel de situatie nu as putea suporta o asemenea trauma.
Acele stralucite minti care au creat aceste doctrine urmate de aceste repercrusiuni vor trebui prin actiunile noastre sa demoleze un mare episod al trecerii la capitalism prin indoctrinare metoda folosita de marile parghii ale istoriei de peste un secol si este dovada ca odata cu trecerea timpului se perpetueaza stilul, metoda din cauza celor deja indoctrinati odata cu evolutia stintei si a umanitatii.
Mult succes!
Mihai Antoci

Filmul despre situația copiilor din Elveția mi-a adus aminte de Hitler.
Dacă asta e democrația occidentală încep să-l regret pe Ceaușescu

Musafir

Este strigator la cer.Doresc ca acesti copii sa fie reuniti cu familia lor.

Musafir

Am semnat pentru copii care trebuie crescuti de parintii lor naturali si nu de o institutie. Nu crestem roboti, crestem oameni!

Musafir

2016-01-12 01:39

Mi se rupe inima de durerea parintilor si copiilor rapiti.
Vad filmulete cu copii "super-fericiti" in momentul in care "scapa" de "parinti agresori".
Copii si parinti traumatizati si mutilati psihic. Ce drama poate fi mai mare ca asta?!?

Ramanem uniti !!! Veniti cat mai multi sa sustinem familia Bodnariu si altii in situatii similare.

Musafir

2016-01-12 01:39

Ce poti spune cand vezi asemenea atrocitati? Dorim ca familiile Botnariu si Nan sa fie lasati sa traiasca linistiti impreuna cu copii lor.Asteptam revenirea la un comportament normal,omenesc ,in spiritul dragostei si respectului pentru semenii nostri,din partea tuturor reprezentantilor asa zisei ''lumi civilizate''...ARATATI PRIN FAPTE CA SUNTETI INTRADEVAR CIVILIZATI...Cu tot respectul...

Musafir

2016-01-12 01:40

copii stau si cresc cu parintii lor.

Musafir

2016-01-12 01:40

Pentru ca sunt părinte si simt durerea unei familii acuzate pe nedrept de abuz!

Musafir

2016-01-12 01:41

Sunt extrem de indignat de ceea ce se intampla.

Musafir

2016-01-12 01:41

Îmi pare rău că țară atât de respectată în lume, ca Norvegia să aibă o legislație atât de nepotrivită pentru sentimentul PĂRINȚI-COPII. Cum să smulgi copilul din brațele părintelui? De ce Dumnezeu a dat pe fiul Său să ne explice nouă de bunătatea și iubirea Părintelui? Ca să educi un copil încăpățânat îi mai dai o palmă două. Și pentru asta să faci să-i iei copilul să-l crești fără sentimentul matern și patern este ceva strigător la cer. Nu s-a mai pomenit asta decât pe alte timpuri mai necivilizate și în cu totul alte scopuri. Dragă Norvegia, dragă surioară, sunt sigur că îți dai seama cât rău ai făcut până acum și o să îndrepți legislația! Dumnezeu să ne ajute!

Musafir

2016-01-12 01:42

Nu am copiii da, ma doare pentru aceste familii care sunt luati copiii din bracelet lor. D-ul sa aduca biruinta in dreptul acestor familii

Musafir

Mă aflu in aceiași situației in care este si familia românilor din Norvegia.Si in Italia situația este la fel,serviciile sociale abuzează de drepturile cetățenilor in dificultate făcând o afacere din asta.Si mie mi au luat copii serviciul social de 6 luni cu toate că am casă am toate condițiile nu vor să mi lase acasă.Dacă cineva stie cum as putea să fac să pot contacta o instituție de stat sau vreo televiziune să mă poată ajuta i-as fi recunoscător pe viată.

Musafir

Pentru a face ceva bun conationalilor nostri afltati in dificultate, intrucat cel ce a fost ales si care ar trebui sa se implice, isi permite sa ne scuipe in cap!!!! Am fost buni cat a fost ales, ca de obicei!!!! GHINION! halal presedinti ce a putut sa aiba tara asta, mi-e .... !

Musafir

2016-01-12 01:43

SUNT MAMA !!!

Musafir

Pentru că toţi copiii au mult mai multă nevoie de dragostea părinţilor decăt de toate bunurile pe care le pot da un bogătaş (egoist şi sărac suflteşte)!
Sunt foarte multe motive pe care le-am văzut la Antena 3 şi cu care sunt de acord de aceea semnez.

Musafir

Pentru ca Norvegia isi bate joc de o Tara intreaga si Europa la fel. Domnule Iohannis treziti-va, mai lasati Facebook-ul si luati o pozitie ferma. Este vremea sa aratati ca puteti face mai mult decat sa stati ascuns.

Musafir

2016-01-12 01:44

Sunt si eu mama, sunt immigrant in Canada, si cand ma pun in situatia parintilor aceia simt ca imi vine rau. In afara de situatia in care avem de a face cu monstri, nu cred ca exista nici o justificare de a separa copii de parintii lor. Este firesc ca parintii religiosi sa isi creasca copii in acea religie in care ei cred. Numai iubirea este importanta. In opinia mea, chiar daca acei copii sunt crescuti de parinti adoptive iubitori, intotdeauna o sa lipseasca din viata lor parintii si fratii lor. Este un loc gol pe care parintii adoptive nu il poate umple. Eu incerc sa adopt un copil, pentru ca stiu ca un copil abandonat este de mii de ori mai fericit daca este adoptat intr-o familie iubitoare, dar totodata sunt constienta de locul gol pe care eu nu o sa il pot umple si pe care parintii biologici l-au lasat in viata lor. Este cea mai mare crima sa desparti un copil de parintii biologici iubitori. Numai monstri nu inteleg acest lucru.

Musafir

Rasa ciudata fara simtaminte elementare, regnul animal va este cu mult superior.Daca sunteti procreati in familie ce pretentii sa ai de la niste distrusi care va sexuati in familie sau intre rude? Mai rau ca animalele,sange otravit,blestematilor.

Musafir

Va spun sincer ca oameni acesteia sunt foarte reci si trebuie luata o decizie cu statul norvegian asta anseamna un razboi suta la suta daca se va antmpla si an alte state europene va fi un razboi mondial si credetima ca mie frica eu satu an anglia si mie foarte frica si mai ales ca statul nostru nu face nimica la ce folos sa avem presedinte daca nu face nimica trezitiva cei din parlament ajunge atata somn din cauza voastra am ajuns sa plecam din tara noastra trezitiva voi romani bravi ce am fost candva odinioara sa ne unim fortele sa aratam lumi antregi ca suntemi un popor unit trezestete romania

Musafir

Daca statul Norvegian a facut si face un abuz, nu pot sta indiferent. Sa ne lase copiii acasa. Ce-ar insemna sa ''fabricam'' si noi asemenea chestii pentru familiile norvegienilor stabiliti in Romania? Ar fi tare nu?

Musafir

2016-01-12 01:45

Acesta Fam. sufere mult dar noi suntem alaturi de ei. Domnul sa va binecuvinteze.