Cerem arestarea celor 7 baieti violatori din Vaslui!!

Musafir

2015-07-24 03:57

Este revoltător și rușinos dar dacă au greșit trebuie să plătească ,nimeni nu este mai presus de lege.
Andreea26

2015-07-24 03:58

Sunt in Italia de 5 ani si imi este rusine sa spun aici ca sunt romanca. Imi Este rusine de ceea ce se intampla.  Pare o tara a nimanui unde fiecare face ceea ce vrea Cand vrea....!!! Felicitari Romania. 

Musafir

2015-07-24 04:00

Pentru a se face dreptate și să fie un model și pentru alții să nu se mai repete.

Anonymous

2015-07-24 04:01

Numai am nimic de adaugat , daca era sora inlocul acelei fete ii bagam in concediu definitiv, adica numai apucau procesu RUSINE D-NII JUDECATORII.

Musafir

2015-07-24 04:02

Pe langa gravitatea faptei in sine...caci in mai multe tari democratice e comparata cu omorul, ceea ce socheaza e rezolvarea sumara si lipsa de impartialitate a acestui caz.criminalii..violatorii ..pedofilii..si multi alti delicventi i-si cumpara libertatea in defavoarea celor mai saraci...luarea-si darea de mita e la moda si mai grav la nivelele cele, mai inalte.ne este frica sa lasam copii la scoala caci justitia considera ca 7 violatori nu prezinta pericol social...ce ar fi trebuit sa o fi omorat pe biata fata ca sa fi fost considerati pericol social? Trauma fetei e pe viata...greu se va vindeca...nu e deajuns ca trei dintre ei au recunoscut fapta?? Ce altceva I-ar mai fi trebuit unui judecator sa auda decat o marturie clara?? Si totusi au inchis ochii caci parintii fetei nu au bani deajuns...oare e posibil ca in romania sa cumperi cu bani o viata de om?? Ne-am saturat de atata ipocrizie..ignoranta..coruptie..prin aceasta petitie vrem sa schimbati ceva in tara asta....multumesc.

Musafir

2015-07-24 04:06

Aceste besti au distrus viata unei fetite pentru toata viata,rusine sä le fie totä viata si pärintilor cä au crescut asa hiene.

Musafir

2015-07-24 04:08

cine violeaza azi va repeata ,pedepsiti aspru pentru pentru ai lecui

Musafir

2015-07-24 04:15

Indiferent cu cati s-a culcat, chiar și cu o oră înainte, puteau să fie 100, este dreptul ei să spună nu. Nu poate orice târtan să o violeze, chipurile că pentru e curvă. Ce ar însemna asta? Să plătească pentru ce au făcut, pentru că nici măcar nu sunt conștienți că nu aveau nici un motiv să o facă. Ei nu știu măcar cu ce au greșit. Pedeapsa maximă!

Musafir

2015-07-24 04:17

Cred ca infractiunile trebuiesc sanctionate drastic. Tolerarea lor deschide calea altor infractiuni si mai grave, iar acolo unde educatia nu a reusit sa niveleze primitivismul unor barbari macar sa introducem frica de pedeapsa.

Musafir

2015-07-24 04:21

Pt. ca astept de foarte mult timp sa se trezeasca in noi simtul civic adornit 40 ani de catre comunisti si trezut sporadic si haotic in ultimii 25 de ani.

Musafir

2015-07-24 04:21

Cer arestarea celor 7 barbati violatori!!! Este inadmisibil ca ei sa fie lasati in libertate in urma celor intamplate!!!

Musafir

2015-07-24 04:22

Sunt mama si daca cei 7 tineri nu vor fi acuzati fiica mea ar putea fi fi in cauza pe viitor, asa ca trebuie sa luam atitudine sa nu fie prea tarziu!

Musafir

2015-07-24 04:24

Daca nu executati in locuri publice ca in tarile arabe , macar sa fie castrati si sa stea la racoare cel putin 25 ani. Infractorii nu merita drepturi , nu se numeste OM cel ce comite asa ceva , noi , oamenii cu bun simt si spirit moral ar trebui sa fim motivati sa luptam impotriva lucrurilor de genul. ( de asemenea , ptr pedeapsa cu moartea ar intra si pedofilii + criminalii , cel putin. )
Prezentatori 4 Rating

#42114 Eu cred

2015-07-24 04:26

Cred ca fata nu a fost violata bine si normal ca la aproape 1 an face reclamatia. Daca o violau cum trebuia ( pe rand ) era si ea fericita si multumita :))) Niste prezentatori care umfla subiectu asta cu pompa. Daca erau toti condusi de aburii alcoolului nu vor face inchisoare, o sa vedeti ca vor primi cel mult munca in folosul comunitatii. 

Pro executiei

#42115 Re: De acord.

2015-07-24 04:26

#42109: -  

Insa inca ceva , executia tata !!!

Musafir

2015-07-24 04:28

O asemenea fapta trebuie pedepsita .Si inchisoarea pe viata e prea putin pentru cei care au nenorocit pe viata o fata.SI cetatenii din acea localitate ar trebui tratati de psihiatrii.Niciun om normal nu poate gandi ca ei!

Musafir

#42117 Re: Eu cred

2015-07-24 04:28

#42114: Prezentatori 4 Rating - Eu cred 

Hm... ok , SA ZICEM ca este ca tine. Insa ti se pare normal ca femeile sa fie violate ? Copii sa fie violati ? Oamenii sa-si piarda viata din cauza unor primitivi ce traiesc pe banii parintilor ? 

Musafir

2015-07-24 04:32

in tarile arabe violul este pedepsit cu moartea!
noi, europenii suntem mult mai evoluati in gandire si nu recurgem la asemenea pedepse, insa dupa parerea mea, i-as pune dupa gratii la munca grea in folosul comunitatii si sa stea acolo inchisi pana le-o veni acru pe gat!!!!! iar pe cei care ii sustin, i-as pune sub observatie, ca, la cea mai mica greseala, sa fie si ei pedepsiti tot cu munca in folosul comunitatii ( pe ogoare, la intretinut spatiile verzi, la debarasat iarna strazile de zapada,...la maturat strazile...etc. si sa nu aibe dreptul de a fi eliberati pe cautiune, iar de arestul la domiciliu, NICI VORBA!!!!!!!! intradevar, societatea noastra nu are nevoie de asemenea lichele! caci sunt lichele, asemenea indivizi, oameni nu ii poti numi, nu poti sa ai incredere in ei....sa poti sa fii coleg de munca cu ei sau sa le incredintezi o activitate serioasa, nu poti avea NICI CEA MAI MICA INCREDERE IN EI, si ce educatie dau ei urmasilor lor?????? sa fim seriosi dar sunt sub orice comentariu!!!!!!!! cei care voiau sa cheme toti barbatii sa violeze reporteritele, i-as lua si pe ei putin la intrebari...pe la sectiile de politie, pentru instigare la viol , tulburarea linistii publice, vatamare corporala grava!!!!(caci violul nu este ceva placut!!!), iar daca vreunul ar indrazni sa faca rau cuiva, ei bine, in cele din urma i-as supune violului in grup, asa cum doresc ei la altii ....sa vada cum e !!!!!
nu am spus bine? dinte pentru dinte , cum e o vorba.... iar pentru cei sapte ar trebui tot un astfel de tratament, in puscarie, ca intre ei acolo se practica... si sa fie tot pana la lesin... ca sa vada/simta ce au facut!
asta e parerea mea, in lege se spune ca nu trebuie sa aplici o pedeapsa mai mare decat intensitatea faptei comise, deci, tot violul ar fi bun si pentru ei cat si pt toti care ii sustin... ce sa mai discutam...!
sa le fie rusinea rusinii, lor si judecatorilor care ii sustin!
sadhna

#42119 Re: Re: De acord.

2015-07-24 04:37

#42115: Pro executiei - Re: De acord. 

super adevarat!!!!!!!!!!!!!!

Prezentatori 4 Rating

#42120 Re: Re: Eu cred

2015-07-24 04:38

#42117: - Re: Eu cred 

Nu mi se pare normal. De asta o sa fie si judecati toti 7. Dar si ea ce cauta in masina lui X ? Imi amintesc acum 20 ani cum imi spunea maicamea " Daca cineva imi ofera o ciocolata sa ma duc cu el, sa nu merg niciodata cu X. Eu tot nu cred ca fata asta e asa " Alba ca Zapada " iar cat despre cei 7 care o udau cu alcool cand lesinau mi se pare suspect de unde stiau ei ( sa nu mai fi facut si alte victime in trecut asta e curiozitatea mea ). Dar nu cred ca vor recunoaste de rusine si de frica alte fete 

Musafir

2015-07-24 04:42

Nici o femeie nu merita asa ceva de aveam o putere ii castram pe toti barbati asta merita nu inchisore ca face 3 sau 4 ani de inchisoare dupaia pot sa fie liberi si sa mai faca ce au facut si cu alte fete.ei nu sufera noi femeile suferim

Musafir

2015-07-24 04:43

merita pedeapsa maxima,nu trebuie mila fata de aceste animale,educatia isi spune cuvintul,rusine,

Musafir

2015-07-24 04:43

Abuzarea unei vieti sub orice forma, fizica si psihologica , este inacceptabila. Legile in Romania ar trebui aplicate, nu doar scrise pe hartie.

Musafir

2015-07-24 04:45

Un duș tip auswitz PTR băieți

Musafir

2015-07-24 04:46

La puscarie cu ei..