Cerem arestarea celor 7 baieti violatori din Vaslui!!

Musafir

#42026 Re: Re:

2015-07-23 22:57

#41678: - Re:  

În primul rând există un martor care a afirmat că '' a fost luată '' din stația de autobuz. Cu forța! Stația era plină cu oameni, nimeni nu a intervenit. În al doilea rând poza în care ea ar scrie anumite mesaje ori conversații au apărut pe sit-ul acesta: https://www.facebook.com/groups/254569474589562/?pnref=lhc 

Însă este un sit creat de o anumită doamnă care PARE că este revoltată de ''eticheta'' universală primită Vălenilor dar dacă veți compara, verifica datele veți fi surprinși ca și mine dealtfel să constatați că cei ce postează au un lucru în comun cu viloatorii: NUMELE! Fi-ți atenți la fiecare nume! De fapt sit-ul a fost creat odată cu mesajul în sine iar toate postările sunt teatrale, poate în speranța de a obține cât mai multe informații ori de a dezbina. Pentru că aceeași doamnă ofensată a dat like postării în care unul comenta că victima ar trebui să fie omorâtă cu pietre. În al trei-lea rând se știe că fetele astea își știu una alteia parolele și este foarte ușor să intri, să fabrici conversații în numele cuiva. Pentru că așa procedase fata mea odată până când a trebuit să renunțe la contul respectiv să-si facă altul și să nu mai dea parola la nimeni. Căci vedeți dumneavoastră orice lucru nou creat are un râspuns imediat. În plus e suficient ca lumea să realizeze gravitatea faptelor lor, dar când spun asta, vorbesc de lumea noastră nu de lumea lor! Că oamenii aceia nu sunt oameni.... nici măcar delfini, vorba lui Cernea! Sunt brute! Și trebuie pedepsiți! 

Musafir

2015-07-23 22:58

Am terminat dreptul dar nu sunt de acord cu multe din legile tarii.

Musafir

2015-07-23 22:59

Bărbații adevărați condamna violul, vreau și rog justiția romana sa își facă treaba cât maibinși cât mai repede pisposibil pt că aceste brute nu au dreptul la la libertate.
Vă mulțumesc

Musafir

2015-07-23 23:02

Pentru ca vreau ca aceste scarbe de ''barbatii'' sa fie ARESTATI !!!!

Musafir

2015-07-23 23:03

Pentru a ajuta la inchiderea celor vinovati. Este simplu, ai gresit platesti!

Musafir

2015-07-23 23:03

Vreau să se reintroducă pedeapsă cu moartea!

Musafir

2015-07-23 23:04

Motivul pt card semnez? Simplu....asemenea lichele trebuie sa plateasca pt atrocitatile lor.

Musafir

2015-07-23 23:04

Cele 7 brute nu au dreptul la libertate

Musafir

2015-07-23 23:09

CEI 7 VIOLATORI MERITA PEDEPSA MAXIMA

Musafir

2015-07-23 23:21

judecatorilor,nu mai luati spaga in cazul asta daca nu se face dreptate,ne facem noi ii cautam pe fiecare imparte prinsi dat foc cu benzina la toti chiar si la familia lor ,este foarte simplu.

Musafir

2015-07-23 23:24

Pt. ca-mi pasa!

Musafir

2015-07-23 23:25

La pușcărie cu eu și restu!!!!!

Musafir

2015-07-23 23:26

Dati le foc bulangiilor astora

Musafir

2015-07-23 23:27

Trebuie sa iei atitudine oricând ti se poate întâmpla si ți-e .

Musafir

2015-07-23 23:28

pe destepta de mama a unuia intre retaratii astia, nevertebtatele astea acefale, de ce n-o iau vreo sapte malaci la rand, oral si anal pana lesina, nesimtita, in loc sa-i crape obrazul de scroafa e rusine ca a fatat un iiot bruta, bine ca n-a luat-o fiu-su pe ea la viol, la cat e bine l-a invatat iioata, ne miram e ce-i orasla bestie pai asa-i ma-sa daka-l apara dupa ce a facut asa ceva, dementul naibii

n-ati vazutoameni buni cum arata toate loazele astea mascule, nu ai cuvinte sa cataloghezi asa o joasa speta

am vazut comentarii ale satenilor ca violeaza ei reporterii sa le arate ce inseamna viol, sa-i lase in pace. Nu mai spune bai baiete, tu amenti cu violul in masa, ia stai si matale la mititica sa te ia si pe tine baietii la ra

DATI-LE FOC LA TOTI VRENICII DE  A VIOLA SAU AINSTIGA LA VIOL DIN SATUL ALA; OAMENI BUNI!

E UN SAT E PERVERTITI; DE SODOMITI;

AR TREBUI NIMICITI CU FOC HOARELE DE VIOLATORI VITEJI IN SATUL ALA

CE ASTEAPTA JUSTITIA 

SA-SI STARPIN NOI

II RADEM DE PE FATA PAMANTULUI

PEDEAPSA LUI UMNEZEU CEA MAI CRUNTA SA CAA ASUPRA CELOR CARE AU VIOLAT-O SI INSTIGA LA VIOL AMENINTAND

David

#42041 O tara plina de Misogini

2015-07-23 23:30

O tara cu 18 milione de oameni si doar 384906 persoane au semnat? Doar din Bucuresti trebuiau sa fie in jur de 1 milion. Avem o tara plina de minti bolnave. O tara in care este condamnata Victima iar raufacatorii umbla liberi.

Sa ajunga nenorocitii sa fie aparati si in libertate dupa ce au facut, ca ias castra de tot, ias face eunuci. Daca ar fi fost fata mea, sau sotia, sau prietena mea, sau mama. Faceam mancare de caini din toti 7.

Musafir

2015-07-23 23:33

Nu pot Sa imi dau seama cum de inca nu Sa intamplat nimic cu aceste jigodi ,se pare ca nu Mai avem dreptate nicaieri ...cei 7 violatori ar trebui arsi de Vii sa simta SI ei durerea...chiar daca nimeni nu VA face dreptate dumnezeu sigur o va face ....era o Fata cu tot viitorul in Fata desi ea va trai vesnic cu amintirea asta neplacuta SI ei se vor bucura de libertate daca nu ii aresteaza nimeni ! Condamn violul !

Musafir

2015-07-23 23:33

Am semnat aceasta petitie deoarece si eu la randul meu am copil si nu vreau sa se ajunga la ceea ce sa intamplat cu justitia din romania care a demoralizat si a lasat cu gura cascata Intreaga Tara inclusiv Europa Nu doresc sa fie liberi acesti indivizi .... Cei , ca ei merita o pedeapsa mai aspra Legile trebuesc schimbate in totalitate pedepsele pentru greseli sa fie mai mari doar asa ii mai linistim pe cei nelinistiti . , Ca in Europa doar suntem in UE nu mai Vorbim cu " Tovarase "....Multumesc.

Musafir

#42044 Re: O tara plina de Misogini

2015-07-23 23:37

#42041: David - O tara plina de Misogini 

Aveti perfecta dreptate

Din atatea milioane doar 400.000 de semnaturi 

Rusine Romani

Musafir

2015-07-23 23:39

bagati-ii la parnaie oata

ce asteapta justitia romana 

sa-i luam noi sa-i linsam , sa le crapam testele alea retardate si sa-i cvastram pe viu in public

Musafir

2015-07-23 23:44

Dupa parerea mea aceasta petitie nu ar trebui sa existe in pimul rand deoarece legea ar trebui aplicat nu dupa bunul plac al persoanelor care au depus un juramant de a o Respecta .
La randul meu ca fiind o membra a societatii pot sa spun ca ma simt in pericol daca pentru un asemenea act de cruditate legea in Romania este asa pemisiva
Acest caz nu ar fi trebuit sa ajunga mediatizat ci trebuia sa fie trata in conformitate cu legea si nu doar acesta deoarece asemenea nenorociri au loc regulat iar legea se pare ca nu este aplicata de cei ce sunt platiti din banii nostri pentru a ne proteja si in care noi ne incredem ca vor respecta si promova dreptatea
Oare cati dintre voi ati realizat ca prim mediatizare acestui caz nu faceti decat sa contribuiti in parte la inrautatirea starii de sanatate psihica a victimei care prin faptul ca este expusa fie prin intermediul presei, Mass-mediei sau a altor mijloace nu fac decat sa o preseze pe aceasta tanara sa retraiasa clipa si sa resimta rusinea care sa abatut asupra ei intensificata fiind ,luati in considerare si lucrul acesta care desi a avut un efect pozitiv asupra cazului are si unul negativ asupra victimei
Oare va ganditi voi cei care ati comis aceasta fapt marsava daca ati fi sau cand veti fi tati de fete cum ati putea trai stiind ca fetele voastre au trecut printr-o experienta asemenea acesteia sau daca sora sau mama voastra ar fi batjocorita in asemenea hal
Este strigator la cer ca si acum sa ne confruntam cu asemenea nelegiuiri .

Musafir

2015-07-23 23:45

Violatorii sunt mai periculosi precum criminalii trebuie arestați fiecare trebuie sa si asume gresala si sa plătească aceste BESTII nu pot fi in libertate doar in România se poate intimpla sa se facă dreptate si fata s o ajute d zeu da treacă peste aceasta trauma jos coruptia avem copii si nu ne dorim ca acești infractori jegosi sa fie in libertate

Musafir

2015-07-23 23:47

Ptr a fi pedepsiți. ..sunt niște animale. ..orice ar fi victima nu merita așa ceva. ..oricum în România femeia nu are nici un drept. ...Este o sclav. ..
Godfather

2015-07-23 23:49

In ce tara traim? Cum e posibil ca o femeie sa faca puscarie pentru o jucarie furata din magazin si pe deasupra sa nu i se permita sa isi vada copilul pe ultimul drum si aceste animale isi fac vacanta la mare!!!!!!!!

Musafir

2015-07-23 23:58

Numai in tara noastra poti vedea asa ceva ! Cum poti lasa 7 violatori liberi? Astia nu merita puscarie merita omorati !!! Javre ordinare!!