Cerem arestarea celor 7 baieti violatori din Vaslui!!

Musafir

/ #42118

2015-07-24 04:32

in tarile arabe violul este pedepsit cu moartea!
noi, europenii suntem mult mai evoluati in gandire si nu recurgem la asemenea pedepse, insa dupa parerea mea, i-as pune dupa gratii la munca grea in folosul comunitatii si sa stea acolo inchisi pana le-o veni acru pe gat!!!!! iar pe cei care ii sustin, i-as pune sub observatie, ca, la cea mai mica greseala, sa fie si ei pedepsiti tot cu munca in folosul comunitatii ( pe ogoare, la intretinut spatiile verzi, la debarasat iarna strazile de zapada,...la maturat strazile...etc. si sa nu aibe dreptul de a fi eliberati pe cautiune, iar de arestul la domiciliu, NICI VORBA!!!!!!!! intradevar, societatea noastra nu are nevoie de asemenea lichele! caci sunt lichele, asemenea indivizi, oameni nu ii poti numi, nu poti sa ai incredere in ei....sa poti sa fii coleg de munca cu ei sau sa le incredintezi o activitate serioasa, nu poti avea NICI CEA MAI MICA INCREDERE IN EI, si ce educatie dau ei urmasilor lor?????? sa fim seriosi dar sunt sub orice comentariu!!!!!!!! cei care voiau sa cheme toti barbatii sa violeze reporteritele, i-as lua si pe ei putin la intrebari...pe la sectiile de politie, pentru instigare la viol , tulburarea linistii publice, vatamare corporala grava!!!!(caci violul nu este ceva placut!!!), iar daca vreunul ar indrazni sa faca rau cuiva, ei bine, in cele din urma i-as supune violului in grup, asa cum doresc ei la altii ....sa vada cum e !!!!!
nu am spus bine? dinte pentru dinte , cum e o vorba.... iar pentru cei sapte ar trebui tot un astfel de tratament, in puscarie, ca intre ei acolo se practica... si sa fie tot pana la lesin... ca sa vada/simta ce au facut!
asta e parerea mea, in lege se spune ca nu trebuie sa aplici o pedeapsa mai mare decat intensitatea faptei comise, deci, tot violul ar fi bun si pentru ei cat si pt toti care ii sustin... ce sa mai discutam...!
sa le fie rusinea rusinii, lor si judecatorilor care ii sustin!