Pentru apararea copiilor nostri, cazul Romeo Mosoiu

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Pentru apararea copiilor nostri, cazul Romeo Mosoiu

Musafir

2015-07-22 05:37

Pentru ca ma doare ceea ce se intimpla in scoli!

Musafir

2015-07-22 09:31

Sunt mama a doua fatite. ......

Musafir

2015-07-22 13:25

Eu sunt ateu și nu accept insinuarea falsă că oricare ateu este implicit și amoral sau imoral. Ba, aș cuteza să afirm, dimpotrivă, că singurul DUMNEZEU concret, iar nu fantasmagoric, căruia trebuie să i se conformeze un adevărat ateu este suma principiilor morale universal acceptate de Omenire și care, indiferent de proveniența și paternitatea lor, nu sunt în proprietatea niciunei religii. SUBSCRIU ÎNTRU TOTUL PETIȚIEI, PERFECT ARGUMENTATĂ, CU ATÂT MAI MULT CU CÂT SUNT BUNIC ȘI AM DE LA FIUL MEU ȘI DE LA FIICA MEA 4 NEPOATE ȘI DOI NEPOȚI. DAR O FAC MAI ALES PENTRU CĂ FIUL MEU ESTE CREȘTIN ORTODOX CUCERNIC ȘI ARE TOT DREPTUL SĂ-ȘI EDUCE CELE 4 FETE ȘI BĂIEȚELUL ÎN SPIRITUL CREDINȚEI SALE.
OLIVIU TOCACIU,
advocat pensionar,
Bazna, nr.36
georgian buzaeanu

#179 Re:

2015-07-22 17:16

#8: -  

acei "95%" sunt mai degraba "25%" cu adevarat care cred in obligativitatea orei de religie. restul au ales calea usoara sau le-a fost fortata mana de preotii parohi. aceasta atitudine de a tine copii ignoranti a facut sa creasca numarul de avorturi la varste fragede. copii ar trebui educati in scoli astfel incat ceea ce vad pe internet sa nu le creeze dorinta de a experimenta. ma intrab cati dintre voi sustinatorii orei de religie dar care respingeti orele de educatie si igiena stiti sa folositi metodele contraceptive in mod corect

Musafir

2015-07-22 17:18

Aveti perfecta dreptate.Ca părinte eu decid .ce e bine pentru copilul meu.nu un ministru sau un politician.

Musafir

2015-07-23 10:46

Pentru siguranta copilului meu.

Musafir

2015-09-25 07:58

Il respectam pe dl. Romeo Mosoiu pentru ca reprezinta , la Ministerul Educatiei, cei peste 90% parinti care au completat cerere pentru ora de religie in scoli, materie necesara educatiei copiilor lor. Cu stima, Paula Molnar -presedinte APOR Galati

Musafir

2016-05-21 21:02

sa va iau biserica in pula