Pentru apararea copiilor nostri, cazul Romeo Mosoiu

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Pentru apararea copiilor nostri, cazul Romeo Mosoiu

Musafir

2015-06-19 19:47

Să mai spunem ceva: APOR are puterea să iniţieze mai mult decât atât, o strângere masivă de semnături pentru alte foruri, în care să fie cerut Domnul Moşoiu nu consilier, ci chiar Ministrul Învăţământului. Luaţi aminte!

Musafir

2015-06-19 20:25

Sustin educatia curata. Sustin frumosul. Sustin excelenta. Sustin pe Romeo Mosoiu.

Musafir

2015-06-19 20:27

Doresc sa sustin neconditionat traditia nationala Romaneasca .Deasemenea apreciez activitatea Domnului Consilier Romeo Mosoiu ca fiind extreme de benefica . Prezenta domniei sale ca si parte integranta a personalului Ministerului Educatiei si Invatamantului este benefica si necesara fiind o reala garantie a echilibrului si corectitudini.

Musafir

2015-06-19 20:30

Conform zicalei „ hoțu' strigă: hoțu'!!! ” ONG-urile cu agenda proprie de promovare a sodomiei, preacurviei, curviei și celorlalte destrăbălări atacă pe oricine care dorește o viață morală copiilor ...

Musafir

2015-06-19 20:37

Avem datoria de a ne cunoaste valorile religios-morale, de a ni le insusi si de a le transmite mai departe, mai ales in scoala!

Musafir

2015-06-19 21:12

Pentru binele ţării şi izgonirea vrăşmaşilor creştinilor !

Musafir

2015-06-19 21:13

E nevoie de normalitate nu de anormalitate! Politicienii trebuiesc internati la un spital de psihiatrie. Sau...canalul Dunare - Bucuresti asteapta

Musafir

2015-06-19 23:43

Personal cred ca este absurd ca după ce s-a făcut un referendum pt ora de religie sa se msi îngăduie unor oameni fără nici o relevantă in educație, sa ne pună iarăși la presiuni publice, ca si cum ar dispune de cultura necesară! Accept in dialog doar oameni care au făcut ceva pentru Romania, nu doar au agitat politici antinaționale!

Musafir

2015-06-20 00:46

Pentru ca, traind in America si fiind incadrata in mediul academic de aici, sunt extrem de constienta de razboiul fatis si ascuns care se duce de ani de zile impotriva familiei traditionale, cu consecinte sociale si morale dezastruoase.

Musafir

2015-06-20 02:23

Pentru binele copiilor si apararea credintei stramosesti!

Musafir

2015-06-20 04:52

Am semnat această petiţie deoarece îmi este cunoscut că, în ţările unde s-a introdus educaţia sexuală, s-a realizat mai degrabă o sexualizare prematură a copiilor, înregistrându-se creşteri ale răspândirii bolilor cu transmisie sexuală şi ale sarcinilor la adolescente. Titlul de "recomandare" a abstinenţei pe care îl propune domnul Moşoiu descalifică demersurile meschine de punere la zid ale unor organizaţii care încearcă să ne vâre pe gât ideologiile lor sub pretextul libertăţii individului.
Cristian Zoicaş

#37 Re:

2015-06-20 04:56

#22: -  

Poţi să laşi deoparte gogoriţa asta cu "stat fundamentalist ortodox". Chestiunea e simplă: Statul e laic, populaţia e majoritar religioasă, iar Statul trebuie să îi reprezinte interesele. Franţa nu e un stat laic, dacă stai strâmb şi judeci drept, ci un stat fundamentalist ateu cu o serie de grave derapaje totalitariste.

Musafir

2015-06-20 05:56

Pentru apararea valorilor morale si crestine a poporului roman .

Musafir

2015-06-20 06:54

Este perfect argumentata stiintific decizia de a sustine educatia medicala a copiilor ,iar educatia sexuala in randul elevilor,tinerilor trebuie sa se faca in acest sens;imbinand principiile crestinismului cumpatat cu sustinerea prin argumente cu caracter medical in privinta sanatatii lor,nu se face altceva decat alinierea Romaniei in randul tarilor cu o civilizatie puternica ,fara dogme.

Musafir

2015-06-20 07:06

Pentru ca imi doresc pentru copilul meu o educatie in spiritul crestinismului si as vrea sa se renunte la a mai importa practicile negative care provin din occident.

Musafir

2015-06-20 07:30

Ai valoare prin Iisus_Domnul nostru vine

Musafir

2015-06-20 07:34

Am semnat aceasta petitie pentru ca sunt mama, am copii minori si ma silesc sa-mi cresc copiii cu credinta in Dumnezeu si cu dragoste de neam si tara!

Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

2015-06-20 08:49

Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

2015-06-20 09:17

Musafir

2015-06-20 10:11

Pentru ca Romeo Mosoiu nu asculta parerile altora si face cum il taie capul

Musafir

2015-06-20 11:07

Fiindca spune adevarul

Musafir

2015-06-20 11:34

Sunt tatal a 4 copii. Vreau normalitate si firesc asa cum avem de veacuri.

Musafir

2015-06-20 11:45

Am semnat aceasta petiție deoarece cred ca fiecare parinte ar trebui sa aibă un cuvânt de spus in educatia copilului sau. Speranta ca educatia merge intr-o directie buna si fara implicarea noastră , ca părinți , din punctul meu de vedere este o speranta desarta. Fiecare Parinte trebuie sa fie conștient, ca in ceea ce privește viitorul copilului sau , va culege exact ceea ce a semănat . Ii crează premisele pentru o educație bazată pe principii morale , pe bunacuviinta , va avea șanse sa se bucure de copil si alături de copilul sau ; il lăsa pe copil prada agresiunilor de tot felul ( cu care si noua ca adulți ne e greu) va plânge pentru si alături de copilul sau. Responsabilitatea e a părinților ! Lucrurile stau foarte simplu , tendința actuala este insa de a le complica ... Trebuie sa veghem la ceea ce aud si vad copiii nostri. Sa nu renuntam , din comoditate , la drepturile câștigate cu jertfa , nu demult . Si sa fim bucurosi ca avem pentru cine sa veghem :)

Musafir

2015-06-20 11:47

Consider ca atacul la adresa lui Romeo Mosoiu este injust si dezonorant. A fi parinte si a-ti proteja copiii nu poate intra in contradictie cu o functie in administratia de stat. Ceea ce fac cei care ii cer demisia este un act de linsaj mediatic si de intimidare a tuturor celor care indraznesc sa puna sub semnul intrebarii ”ortodoxia” libertina de factura post modernista

Musafir

2015-06-20 11:55

Pentru dreptul parintelui de a a-si educa copilul in spiritul credintei strabune si al natiunii romane de a-si hotara destinul si viitorul.