Referendum limitare privilegii parlamentari

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Referendum limitare privilegii parlamentari

Musafir

#1501 Ioana Maracine

2016-01-09 04:22

Pentru un viitor mai bun al...stiu eu, al carei generație???
Daca e vreo petiție pentru confiscarea averii, sint de acord si as vrea sa o semnez!
Sint impotriva pedepsei cu inchisoarea, de ce sa-i mai intreținem cițiva ani si pe acolo, din banii contribuabililor, si ei o duc, ca-n sinul lui Avraam, scriu carți..., credeți-ma e spre binele nostru!
Daca ar fi ca inainte, ca ii punea la munca, la fabrica de chibrituri, şanțuri, etc, de acord!
Dar in zilele noastre, cu atite..."drepturi ale omului"...cica, care om? nu stiu, ca oamenii de rind n-avem de-ale, inchisoarea e o cheltuiala in plus in folosul corupților!

Musafir

2016-01-09 13:17

Semnez în ideia de dreptate,corectitudine şi de respect faţă de cea mai mare parte a oamenilor din ţara asta care mor de foame cu pensiile şi salariile mizere pe care le au.

Musafir

2016-01-09 14:03

Am semnat pentru că mi-e scârbă. De toată rasa politica. Da, rasa, că ăștia sunt rasă aparte.

Musafir

2016-01-09 15:30

Doamne miluieștei pe români ....mâncati cât mai multe lămâi....

Musafir

2016-01-10 13:26

În speranța că se va reduce hoția în această frumoasă și năpăstuită țară .

Musafir

2016-01-10 14:40

Romanii si-au pierdut speranta ca va sa vie o zi in care alesii nostri vor fi oameni ! Suntem satui de lozinci ca: Dragi tovarasi si pretini a conducatorului iubit Ceausescu Nicolae. Suntem satui de: Sa traiti bine a lui Traian Basescu. Si incepem sa ne saturam de: Lucru bine facut a lui Iohanis care nu se mai face !

Musafir

2016-01-10 15:10

Doresc sa traiesc intr-o tara decenta, in care sa domneasca legea, egalitatea democrartica, adevarul, demnitatea.

Musafir

2016-01-11 00:56

Le-as sugera domnilor si doamnelor parlamentare sa se autoevalueze cu mai multa modestie, sa se implice mai mult in problemele "multimii" si sa nu uite ca sunt o parte reprezentativa a democratiei romanesti asa cum este si guvernul si d-l presedinte. O tara nu se conduce dupa principiul" cine -mparte, parte-si face". Sunt constienti ca ei asa au procedat?

Musafir

2016-01-11 15:26

Nu e corect sa-si voteze privilegii, avantaje, pretentii anapoda pentru o sleatca de analfabeti spagari lipsiti de cel mai mic bob de constiinta.....ar trebui sa dea inapoi banii pe care I-au furat , chiar si pe cei pentru care nu au muncit in folosul Poporului Roman.

Musafir

2016-01-11 15:33

sa vada ca suntem foarte multi cei care considera ca fac un abuz votandu-si privilegii, crezandu-se mai presus decat noi, desi nu dau dovada de minima educatie, constiinta, onestitate, bunsimt...

Musafir

2016-01-11 19:29

Pentru ca tara asta merita o sansa la mai bine ...!

Musafir

2016-01-11 19:34

De mult timp nu mai reprezinta alegatorii,isi reprezinta doar propriile interese meschine .

Musafir

2016-01-11 19:58

Legile prin care s-au dat acele pensii nesimtite magistratilor, militarilor, diplomatilor... nu le-a facut parlamentul ? Le-am facut noi , poporul ? Asa cum le-ati facut le puteti si amenda ? De ce unii '' da '' si altii '' ba " ? Sunt de acord cu dumneavoastra ca si parlamentarilor trebuie sa li se permita acealeasi lucruri ca si altor categorii. Daca ar fi vorba de dumneavoastra , maine as vota un salariu egal cu cel al lui Iohannis , pentru ca dvs , chiar meritati. Vorbiti cu cei ca mine , nu jigniti , va ganditi si la talpa tarii ... Va faceti datoria de parlamentar . Pe cei din Teleorman , nu i-am mai vazut la culoare de la precedentele alegeri , nu poti discuta cu ei pe facebook ,asa cum fac cu dvs, pentru ca au blocate rubricile de discutii cu publicul , iar la birou , nu vin . SUNT 100% DECISA SA NU MERG LA PARLAMENTARE SI CA MINE DE SCARBITI SUNT MULTI . Vor veni altii care vor face si vor vota legi care sa le faca lor viata frumoasa .Nu vreau nici egalitarism , dar nici ca unii sa obtina niste salarii si niste pensii de sfideaza pe toti ceilalati, iar noi doar 5% la pensie anual . De ce trebuie sa-i mai dea acasta marire celui care are deja o pensie de 10 000 lei ? Cand taiem salarii si pensii sau cand marim salarii si pensii o facem asa otova ???? E inuman , e imoral ! De ce nu s-au dat niste sume mai rezonabile ? De ce neaparat 2000 lei pentru un mandat de parlamentar ? Cu 500 tusau ? Stiti cati bani i se adauga mamei mele la o pensie de 836 de lei dupa 37 de ani de munca ? Vreo 40 de lei !!!! E umilitor ! Totul a inceput de la acordul dat de dl Oprea pentru cei 48 sau 52 de demnitari '' mai egali '' decat toti ceilalti . Aveati majoritate, trebuia sa nu votati ! Vedeti ca tot la parlament ajungem daca legile sunt facute prost si votate cu dedicatie ?

Musafir

2016-01-11 20:15

indignare cu neloialitate fata de votanti

Musafir

2016-01-11 20:15

sunt de acord cu petitia : Referendum limitare privilegii perlamentari.

Musafir

2016-01-11 20:28

Reactia este corecta,fireasca legea aprobata de parlamentulRomaniei
este un abuz grosolan , un furt la vedere din fondul de pensii Acesti
nenorociti de parlamentari care au initiat si votat aceasta lege ar trebui deferiti justitiei .

Musafir

2016-01-11 20:30

Parlamentarii sunt și resprezentanti cetatenilor mai saraci care cu greu isi duc ziele.In resprezinta si pe acestia !
Cei saraci sunt cei mai multi in Romania
Alex

Musafir

2016-01-11 20:35

Tara noastra este "condusa" fara pic de responsabilitate. Prin urmare, avem nevoie de parlamentari care sa îşi asume orele de muncă destinate guvernarii acestei tari. Asumarea înseamnă o conştientizare a scopului pentru care ți-ai dorit să munceşti ca parlamentar, de exemplu, o constientizare a legilor pe care le propune, le voteaza sau le respinge un parlamentar.

Musafir

2016-01-11 20:40

ASA ESTE MUULT MAI CORECT, SI CONCURENTA PE LOCURI V A FI MAI MICA

Musafir

2016-01-11 20:41

-parlament bicameral cu pana la 300 de parlamentari,desi ,daca se voteaza dupa pozitia degetului mare a sefului de grup,ar fi de ajuns doar acestiasi ,astfel s-ar reduce din cheltuieli. -interzicerea migrarii dintr-un partid in altul in timpul mandate lui; -parlamentarii sa dea raport ,despre activitatea lor,electoratului care i-a trimis in parlament,la jumatatea mandatului.

Musafir

2016-01-11 21:01

Cand eu am 500 de roni pensie si-i vad pe parlamentari ca nu se mai satura de bani, cum sa nu te revolti ?.... Imi mai vine in minte o intrebare, cum de nimeni in 25 de ani, auzind mereu [mai ales in wekend-uri] cat de greu se circula pe Valea Prahovei, nu a luat masura de a se construii autostrada spre Brasov. Si ar mai fi 1001 motive ptr. a semna petitia.

Musafir

2016-01-11 21:05

Nu se mai poate cu atâtia hoti în parlament care nu fac nimic. Vrem sa ne întoarcem acasa, neau murit parintii si noi nu am fost langa ei în ultimele zile din viata lor .Vrem sa syam cu copii în tara sa nu se duca în afara cum am facut noi.

Musafir

2016-01-11 21:10

Oare au uitat disciplina NORMALA din timpul invatamantului primar,gimnazial,superior(la unii) sau profesional ? Oare era posibil sa "CHIULESTI" sa dormi sau sa faci activitati altceva decat pentru ce au fost ALESI ?

Musafir

2016-01-11 21:34

De acord cu petitia cu o mica adaugire:
referendumul sa prevada Parlament unicameral sau bicameral (traditia Romaneasca) ambele prevazute la 300 de membrii,fix.

Musafir

2016-01-11 21:40

Fiindcă trebuie sa merite, sa facă ceva pentru societate înainte de a beneficia de privilegii. Sa dea un exemplu de corectitudine și de ce nu sa trăiască în primul rand ei cu salariul minim pe economie.