Referendum limitare privilegii parlamentari

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Referendum limitare privilegii parlamentari

Musafir

2015-12-20 13:40

Si noi dorim sa traim, sa ne ofere si noua un venit sa putem traii decent si atunci sa li se acorde aceste beneficii legale nu tepele pe care le trag.

Musafir

2015-12-20 16:54

Sustin limitarea privilegiilor parlamentarilor.

Musafir

2015-12-20 17:01

Excroci, ordinari ! Ar trebui să fie fugăriti cu bâtele pe stradă. Să se ducă, sa-i lase pe altii cu mai mult bun simt.
Sa plece din tară, să-si exercite meseria de parlamentar in străinatate, daca le da mâna... Iar salariile lor să le dăm medicilor si profesorilor.

Musafir

2015-12-20 17:49

Total de acord, pina cand atata marsavie si nesimtire totala din partea lor ?asa ceva nu se mai poate.

Musafir

2015-12-21 05:45

Pentru ca am muncit 49 ani - am fost sef de Serviciu si am o pensie de 15.000 lei lunar. e au facut ei in plus ? Noi am votat sa ne reprezinte pe noi nu sa-si creeze privilegii.

Musafir

#1431 Re #1430

2015-12-21 17:41

Musafir #1430 Uite ca au facut ceva, au votat azi ca si primarii din teritoriu sa primeasca pensii speciale cuprinse intre 1500 si 4500 RON. Adica sa nu piarda ei pensia speciala au dat si la altii. Baieti destepti, acum mai anuleazale pensia nesimtita daca poti ! Speranta este tot la Dreptul judecator unde nu merge cu pile si diplome false, acolo faptele vorbesc si nu pot fi "masluite"

Musafir

2015-12-21 18:43

din impozitul nostru se ingrasa nesimtitii,salariul minim brut este de 1050ron,iar lor le trebe pensie suplimentara de 1500-4000ron net!!!!!!! pana cand mai toleram, singura solutie inca o REVOLUTIE!!!

Musafir

2015-12-21 19:06

Pe vremea comunistilor romanii faceau bancuri despre conducatori. Asa se mai racoreau si ei romanii ! Stiti de ce popii spun ca Romania este gradina Maicii Domnului ? Nu stiti ? Va spun eu: Pentru ca poporul roman se va mantuii datorita saraciei in care traieste, saracie facuta de smecherii care ne conduc :-) Ce va fi cu smecherii ? Va las pe voi sa va imaginati...... !

Musafir

2015-12-21 21:47

Deaorece consider îndreptățită orice inițiativă ce limitează drepturile unor aleși care în majoritatea lor sunt niște canalii, indivizi puși doar pe căpătuială, care nu merită nicicum respectul nostru, care prin comportamentul fac ca acest popor să-și doarească mai degrabă o dictatură decât o democrație cu acești politicieni care în majoritatea lor servesc interese de grup obscure și potrivnice româniei. Un exemplu în acest sens este și votarea indemnizațiilor speciale pentru aleșii locali , alți excroci de frunte ai acestei țări, așa că după ce au furat vreme de mai multe mandate acum trebuie să fie și recompensați pentru aceasta, halal țară! vezi Cârnu de la Avrămeni, unde comuna figurează cu alimentare cu apă din 1997 dar nu a funcționat niciodată, nefiind nicicând branșată la rețeaua de energie electrică pompele care să ducă apa spre beneficiari, ALOO DNA-UL doarme , oare pentru că e cumătru cu penalul de ȚURCANU ?

Musafir

2015-12-22 09:39

pentru ca m-am saturat sa-i duc in spinare pe toti sarlatanii si incompetentii acestei tari

Musafir

2015-12-22 09:48

Pentru ca sunt de acord cu aceasta propunere !

Musafir

2015-12-22 12:11

Sunt atat de multe nemulțumiri, incat, nulțumirile nu se refasesc ! Nu ințeleg cum gandesc oamenii astia ! Pentru un infractor, se cheltuiesc cca 2800 lei lunar. Unii dintre ei, nu au cunoscut munca si lipsurile ! Au trait doar din infracțiuni ! Un pensionar, caee a muncit 30 - 40 de ani, e"rasplatit"" cu cca 560 de lei ! Au facut tit posibilul sa desființeze capitalul rimanesc, vanzand industria, resursele,desființand invațamantul si sanatatea ! Puținii patronu romani, daca nu sunt inregimentați, sunt haituiți si obligați sa inchida afacerea, prin internediul funclionarului public! Impozitele si taxele, au scazut, prin acapararea pieței de multinaționale ! Guvernanții STIU DECE !

Musafir

2015-12-22 12:34

Istoria ne spune cine suntem, ce suntem și ce vom ajunge de nu o vom înțelege.
Recitiți scrisoarea a III-a de Mihai Eminescu pentru a vedea că între ciocoi vechi și noi nu este nici o diferență de mentalitate.

Musafir

2015-12-22 13:49

Am o ura viscerala la toti actualii puliticieni. Le doresc o moarte plina de suferinta .

Musafir

2015-12-22 15:13

As mai completa cu "infiintarea unui tribunal al parlamentarilor" condus de cel mai corupt dintre ei. Oricum ei nu tin cont de nimeni si de nimic.

Musafir

2015-12-22 17:19

Semnez si sustin aceasta petitie!

Musafir

2015-12-22 17:35

cum sa fac sa o postez pe facebook la mine, imi poate spune cineva pentru ca vreau sa o trimit sa o semneze si comunitatea romanilor din grecia al carui membru sunt si eu.

Musafir

2015-12-23 09:26

Este logic sa existe un referendum, pentru ca nu este corect ca acesti asa zisi parlamentari, multi dintre ei necalificati si incompetenti, sa voteze legi de marire a indemnizatiilor si pensiilor lor speciale, la valori exorbitante in raport cu venitul mediu, care sfideaza bunul simt fata de nivelul de trai al populatiei.

Musafir

#1444 Cracin fericit romanilor oropsiti !

2015-12-23 11:27

Inca nu v-ati trezit ? Eu m-am trezit ! Inca nu v-ati saturat ? Eu m-am saturat ! Inca nu v-ati dat seama ? Eu mi-am dat seama ca suntem de 26 de ani condusi de toti coruptii si arogantii pe care romania i-ar fi putut da. Daca ati urmarit toate promisiunile facute de alesii nostri si nerespectarea acelor promisiuni si dupa inscaunare ne-au aratat dispretul lor fata de alegatori, atunci sigur v-ati dat seama ca acest fel de oameni nu vor face ce trebuie dar sigur vor face ce vor ei ! Daca vreti o romanie normala trebuie sa-i inlaturati pe toti acesti profitori care inca mai sunt cuibariti in fotolile de guvernanti, parlamentari si angajati ai statului. Acestia sunt cei care au adus romania si poporul roman in halul in care aratam, sclavi ai europei, saraci si infometati fara locuri de munca in tara noastra. In 89' a fost omorat un dictator iar in locul lui au venit cu miile ! Cei care inca nu credeti ca romanii o duc rau mergeti in satele si in cartierele marginase sa vedeti ce pun saracii pe masa in ziua de Craciun pe cand ciocoii beau sampanie de 3000 ron ! Craciun fericit celor care-l merita !

Musafir

2015-12-23 13:33

Nu mai suport hoția! !!

Musafir

2015-12-23 14:45

Pentru inbunatatirea mediului politic si eliminarea practicilor lipsite de bun simt.

Musafir

2015-12-23 16:25

Prin vot am delegat niste cetateni, care s-au straduit sa ma convinga de generoasele lor intentii in ceea ce priveste bunul mers al acestei tari, sa-mi apere si sa-mi sporeasca drepturile cetatenesti. Felul cum au procedat actualii parlamentari mi se pare sfidator: nu au nici o responsabilitate, se joaca de cele mai multe ori cu activitatea de legiferare, lipsesc cand vor, obosesc cu atatea vacante si zile libere, etc. Din punctul meu de vedere drepturile aduc dupa sine si indatoriri. In consecinta NU AI INDATORIRI, NU AI NICI DREPTURI. Daca nu faci nimic ca tara sa prospere, nu meriti nici macar indemnizatia si conditiile mai mult decat decente oferite, nicidecum privilegii.

Musafir

2015-12-23 16:27

Cred ca este bine gandita.

Musafir

2015-12-23 17:25

Drepturile trebuie să fie proporționale cu obligațiille! Deocamdată, clasa noastră politică conducătoare, dea lungul a 25 de ani, are intradevăr rezultate extraordinar de .... penale. Nimeni nu răspunde pentru sabotarea dezvoltării societății românesti de dragul prosperității de gașcă. Cănd vorbim de obligatiile statului, personajul principal este platitorul de taxe, cănd se distribuie favoruri, în față se înghesuie politicienii în primul rând. Dacă și-ar fi îndeplinit obligațiile asumate n-aș spune nimic, dar în realitate asta nu s-a întâmplat aproape deloc!

Musafir

2015-12-23 19:36

Pentru ca doresc ca noi toti sa traim decent, sa ne bucuram de viata si sa facem din Romania o tara prospera nu la cheremul tagmei de jefuitoti si tradatori de neam! Of , unde esti tu Tepes Doamne?