Referendum limitare privilegii parlamentari

Musafir

/ #1513

2016-01-11 19:58

Legile prin care s-au dat acele pensii nesimtite magistratilor, militarilor, diplomatilor... nu le-a facut parlamentul ? Le-am facut noi , poporul ? Asa cum le-ati facut le puteti si amenda ? De ce unii '' da '' si altii '' ba " ? Sunt de acord cu dumneavoastra ca si parlamentarilor trebuie sa li se permita acealeasi lucruri ca si altor categorii. Daca ar fi vorba de dumneavoastra , maine as vota un salariu egal cu cel al lui Iohannis , pentru ca dvs , chiar meritati. Vorbiti cu cei ca mine , nu jigniti , va ganditi si la talpa tarii ... Va faceti datoria de parlamentar . Pe cei din Teleorman , nu i-am mai vazut la culoare de la precedentele alegeri , nu poti discuta cu ei pe facebook ,asa cum fac cu dvs, pentru ca au blocate rubricile de discutii cu publicul , iar la birou , nu vin . SUNT 100% DECISA SA NU MERG LA PARLAMENTARE SI CA MINE DE SCARBITI SUNT MULTI . Vor veni altii care vor face si vor vota legi care sa le faca lor viata frumoasa .Nu vreau nici egalitarism , dar nici ca unii sa obtina niste salarii si niste pensii de sfideaza pe toti ceilalati, iar noi doar 5% la pensie anual . De ce trebuie sa-i mai dea acasta marire celui care are deja o pensie de 10 000 lei ? Cand taiem salarii si pensii sau cand marim salarii si pensii o facem asa otova ???? E inuman , e imoral ! De ce nu s-au dat niste sume mai rezonabile ? De ce neaparat 2000 lei pentru un mandat de parlamentar ? Cu 500 tusau ? Stiti cati bani i se adauga mamei mele la o pensie de 836 de lei dupa 37 de ani de munca ? Vreo 40 de lei !!!! E umilitor ! Totul a inceput de la acordul dat de dl Oprea pentru cei 48 sau 52 de demnitari '' mai egali '' decat toti ceilalti . Aveati majoritate, trebuia sa nu votati ! Vedeti ca tot la parlament ajungem daca legile sunt facute prost si votate cu dedicatie ?