Internati psihopatii de pe strazi, din politica, de pe Facebook!!
Adunati si internati psihopatii de pe strazi, din politica, de pe Facebook! Haideti sa curatam Romania!!!
Identificati psihopatii! Cerem identificarea si adunarea psihopatilor de pe strazi, de pe Facebook, de la Presedintie, din Parlament din redactiile televiziunilor si ale publicatiilor!!
Internati psihopatii! Cerem internarea de urgenta a acestora in spitale de psihiatrie! Cerem Ministerului Sanatatii sa deblocheze in regim de urgenta fondurile necesare sustinerii tratamentului acestor persoane!!
Cerem autoritatilor statului sa recunoasca pericolul social imediat si riscurile imense la care sunt supusi cetatenii zi de zi in conditiile in care psihopatii se pot misca liber, fara nicio ingradire, printre noi!!
Vrem sa ne delimitam de sceleratii psihopati! Psihopatii criminali NU fac parte din poporul roman! Sunt doar niste incidente genetice pe care trebuie sa le “gestionam”. Poporul roman nu este unul de psihopati. Poporul roman este uman, evoluat si generos! Psihopatii sunt doar niste accidente!!
Tendinta pronuntata catre comportmante antisociale, dublata de lipsa emotiilor, a capacitatii de empatie cu semenii ii fac pe psihopati sa reprezinte un REAL pericol la adresa cetatenilor, dar, mai ales a copiilor, mai vulnerabili in fata unor potentiale agresiuni.
Isteria uciderii cainilor fara stapan ne-a facut sa realizam brusc ca Romania este plina de psihopati. Psihopati care traiesc printre noi, printre copii nostrii. Pentru aceste structuri psihice dizarmonice o crima nu valoreaza foarte mult, atat timp cat poate fi justificata din punct de vedere social cu argumente pe care ei le pot considera cat de cat valide. Asa ca pentru ei, daca o viata de caine, de exemplu, nu valoreaza nimic, in exact acelasi mod se raporteaza la viata unui copil. Incapacitatea emotionala, afectiva ii impiedica sa vada vreo diferenta sua sa se raporteze la o viata cu respectul cu care o fac oamenii normali.
Pornirile lor criminale le sunt infranate doar de convenientele sociale pe care ei le inteleg si si le insusesc doar pentru a putea functiona in societate. Dar acestea nu sunt oprelisti interne, de ordin moral, ca in cazul oamenilor sanatosi. Asadar, un psihopat poate ucide oricand sip e oricine fara remuscari, atat timp cat este convins ca nu va fi prins! Din acest motiv, acesti indivizi reprezinta un real PERICOL!
In acest sens, solicitam autoritatilor sa-i identifice, sa-i testeze psihiatric si sa-i interneze in clinicile de specialitate. Solicitam, de asemenea, deblocarea in regim de urgenta a fondurilor necesare pentru tratamentul de lunga durata a acestora.
Cerem, de asemenea, ridicarea imunitatii parlamentare, precum si a imuntitatii politice a presesedintelui tarii si a demnitarilor de rang inalt, in vederea identificarii cu precizie a personalitatilor de tip psihopat care ocupa functii importante in statul roman. Acesta solicitare trebuie insotita de avizul unor comisii formate din psihologi si medici psihiatri, procedura fiind initiata exclusiv in cazul unor suspiciuni intemeiate.
Pe langa pericolul social ridicat pe care il prezinta, psihopatii, in special asa-numitii vesctori de opinie sau "personalitatile politice" aduc, prin declaratiile publice si prin atitudinile lor, importante prejudicii de imagine poprului roman care este perceput de comunitatea internationala in anul de gratie 2013 drept un popor primitiv, tribal, medieval, insetat de sange si irational. Acest lucru va avea, fara doar si poate, consecinte imediate in plan economic.
Trebuie spus sus si tare ca NU suntem un popor de criminali scelerati! Trebuie spus ca acesti criminali scelerati NU ne reprezinta!!
Pentru un ochi neexersat, psihopatii sunt dificil de identificat. Din punct de vedere intelectual par articulati si nu se diferentiaza prin nimic de oamenii normali. Numai ca acestia sunt complet dereglati in ceea ce priveste latura emotionala. Aceasta “dereglare” ii predispune la acte iresponsabile, cu implicatii profunde asupra societatii.
Acestia se regasesc in randul criminalilor sadici, a celor care savarsesc acte de o brutalitate iesita din comun, tocmai pentru ca creierul lor nu este programat pentru empatia cu oamenii sau cu alte fiinte. Ei nu “percep” durerea si nu “simt” suferinta altora. In schimb, “mimeaza” sentimentele tocmai pentru a nu pierde suportul social…
Isteria “maidanezilor” din ultimele zile, pusa la cale de posturile TV din Romania, cu titlu de compensatie pentru ocultarea informatiilor legate de protestul impotriva “proiectului” Rosia Montana(despre care nu au putut relata nimic din motive de mita de la RMCG) a scos la iveala ca Romania este plina de psihopati, a caror tipologie este usor de identificat in urma manifestarii lor pe acest subiect.
Cu acesta ocazie, am identificat comportamente si personalitati psihopate in persoana presedintelui Traian Basescu, a primarului Sorin Oprescu, a preseditelui PNL, Crin Antonescu, a unui mare numar de parlamentari si asa-zisi formatori de opinie TV, jurnalisti de la televeziuni(Realitatea TV, Antena 3, B1 TV, RTV, etc.) sau alte publicatii.
De asemenea, am identificat foarte multi psihopati “clasici” pe reteaua de socializare Facebook. Diagnosticul pus acestora nu lasa nicio urma de dubiu dupa postarile pe marginea “eutanasierii cainilor fara stapan”.
Chiar daca ponderea statistica a psihopatilor in totalul populatiei nu depaseste la nivel global 1%, in Romania, cei 50 de ani de comunism ateu si cei 25 de neobolsevism experimental au lasat urme in sufletul si mintea celor care au avut ghinionul sa se nasca in aceste vremuri si in acest spatiu. Fapt care ne face sa credem ca, in tara noastra, ponderea psihopatilor in totalul populatiei este semnificativ mai mare.
Robert Hare, medic psihiatru canadian, care si-a dedicat intreaga cariera studiului psihopatiei, a dovedit ca psihopatii sunt incapabili de emotii profunde, autentice.
Medicul a facut numeroase studii asupra detinutilor care primisera acest diagnostic. S-a dovedit ca, la vizionarea unor imagini care contineau multa brutalitate si violenta, in creierul acestora nu se detectau emotii. S-a constatat o reactie emotionala de fatada, doar in momentul in care acestia ajungeau la concluzia rationala ca ar trebui sa aiba o astfel de reactie.
La unii dintre ei chiar s-a constatat scaderea tensiunii arteriale, dovada ca imaginile respective au avut un neasteptat efect de “calmare”.
Robert Hare sustine ca psihopatii din societate sunt greu de identificat pentru ca inteligenta ii ajuta sa ascunda problemele emotionale pe care le au sub masca normalitatii. La prima vedere fac, de obicei, impresie foarte buna, afisand o normalitate impecabila.
Hare a identificat cateva caracteristici ale psihopatilor:
Prezenta charismatica, convingatoare. De obicei buni oratori, psihopatii reusesc sa faca impresie buna, sa-i conviga pe cei din jur, sa castige increderea acolo unde au un interes (financiar, de putere sau de prestigiu). Psihopatii cunosc foarte bine psihologia celorlati, reusind sa le intre in gratii, scopul final fiind acela de a face victime.
Narcisismul, aroganta, egoismul. Aceste trasaturi pot fi mascate si de o falsa modestie. In general, psihopatii au o imagine grandioasa vizavi de persoana lor. Se vad ca niste supraoameni, salvatori, binefacatori pe scena sociala. Demersurile lor, intotdeauna interesate, sunt prezentate celorlalti ca niste favoruri. Egocentrismul lor merge adesea pana la megalomanie.
Absenta empatiei si a remuscarilor. Desi se straduiesc sa para pentru ceilalti persoane sensibile, la psihopati nu se intalnesc sentimente veritabile: compasiune, prietenie, dragoste. Emotiile pe care le afiseaza sunt de cele mai multe ori false. De asemenea, lipsa constiintei ii face sa nu aiba nici remuscari pentru faptele lor iresponsabile.
Manipulatori desavarsiti. Cu un stil adeseori teatral, psihopatii reusesc sa se comporte diferit in functie de persoana cu care au de-a face. Prin natura lor, au la dispozitie mai multe tehnici de manipulare decat oamenii obisnuiti, ceea ce ii face periculosi.
Agresivitatea. Este caracteristica celor mai multi psihopati. Acestia au un caracter exploziv, ei cred ca in orice situatie trebuie sa existe un invingator si un invins. De aceea critica, denigreaza, devalorizeaza, toate acestea pentru a-si alimenta imaginea grandioasa de sine. Ei sunt cei exceptionali, ceilalti sunt banali. Nu toti psihopatii sunt violenti. Unii se marginesc doar la un stil combativ.
Paranoia si predispozitia catre risc. Psihopatii au tendinta de a face din tantar armasar, cred ca ceilalti au neaparat ceva cu ei, vor sa le faca rau. Orice tentativa de a-i contrazice o considera un mare afront. Aceste convingeri bolnavicioase le alimenteaza motivatia catre fapte antisociale. Incapacitatea de a judeca urmarile ii face sa-si asume riscuri mai mari decat in mod obisnuit.
Dorinta de putere. Psihopatii au tendinta de a domina. Au nevoie de putere pentru a-i subordona pe ceilalti, care sunt priviti ca niste obiecte ce ii ajuta sa-si satisfaca nevoile (psihologice, materiale, sexuale).
Psihopatii nu trebuie confundati cu psihopaticii. Acestia din urma sufera de boli care ii fac sa piarda contactul cu realitatea. Psihopatii sunt perfect constienti de faptele lor, dar partea emotionala avariata nu le permite sa simta raul pe care il fac semenilor. In mod curenti psihopatii isi cauta scuze pentru comportamentul nesabuit si imoral, dand vina pe altii. Foarte rar invata din greselile lor, de aceea posibilitatea de recidiva este mare.
Psihopatii pot beneficia de tratament de specialitate. Chiar daca miezul personalitatii psihopatice este greu de schimbat, consilierea psihologica si o anumita medicatie s-au dovedit a fi foarte utile.
Medicul Robert Hare si-a consacrat ultimii ani studiului psihopatilor "subcriminali". El a dorit sa traga un semnal de alarma, sustinand ca in lumea finantelor si in politica ajung multe persoane cu personalitate psihopatica. Beneficiind de calitati intelectuale deosebite, de stapanire de sine, de manipulare prin minciuna si inselatorii, care nu sunt la indemana unui om normal, ei reusesc mult mai repede sa ajunga in pozitii-cheie, in functii de conducere.
Rober Hare i-a numit "serpi in costume" si, chiar daca faptele lor nu ajung, de regula, in justitie, pot provoca mult rau societatii.
Bad Politics Contactați autorul petiției
Anunț de la administratorul acestui websiteAm închis această petiție și am șters informațiile personale ale semnatarilor.Regulamentul general al Uniunii Europene privind protecția datelor (GDPR) solicită un motiv legitim pentru stocarea informațiilor personale, respectiv ca informațiile să fie stocate pentru cel mai scurt timp posibil. |