Timisoara- oras fara caini pe strazi

Quoted post


Musafir

#12 Re: Datoria omului fata de caine!

2013-01-09 22:00

#1: Valentina - Datoria omului fata de caine!

Valentina, tu zici ca omul nu ar fi supravietuit fara caini?! Dar atunci cum se face ca eu nu pot sa supravietuiesc din pricina lor?

Pe mine unul nu ma intereseaza ce vor sa faca "iubitorii" de maidanezi; eu doar vreau ca acesti caini sa nu mai fie pe strada pentru ca sunt un pericol public.

Tu ai studiat cainii, dar nu ai studiat si psihicul uman. Tu nu stii ca agresivitatea da nastere la agresivitate?

O sa vedeti voi (guvernul si toti "iubitorii" de maidanezi) ce oameni o sa aveti in romania peste putini ani. Sa nu va mirati de ce oamenii devin din ce in ce mai agresivi. Sa nu va mirati de ce nu o sa mai puteti sa iesiti noaptea din case... Sa nu va mirati de violuri, crime si talharii. Sa nu va mirati de o totala lipsa de politete. Sa nu va mirati de rautatea din inima omului care de-abia asteapta sa se verse chiar si pentru ce-a mai mica si neinsemnata greseala.

Nu uitati de aceasta lege ce nu poate fi schimbata de nimeni niciodata: agresivitatea da natere la agresivitate. Eu nu am vazut pana acum un caine care sa arate dragoste fata de mine; a vazut cineva asta? Cainele isi iubeste doar stapanul/familia -atat; restul nu sunt decat dusmani.

Deci dupa ce ca aceasta criza mareste stresul omului, acest stres este marit inimaginabil de mult si de maidanezi!

Tu, guvernul romaniei,  toate firmele care fac bani de pe urma maidanezilor, si toti asa zisii "iubitori" de animale(dar care urasc pe semenii lor) -deci voi toti la un loc- nici nu stiti ce rau faceti votand ca maidanezii sa ramana pe strada. (Caci odata ce guvernul zice ca nu are bani pentru adunarea maidanezilor si ii lasa liberi pe strazi, lucrul acesta inseamna un vot "pro" ca maidanezii sa fie liberi pe strada.

 

De ce aduc mereu vorba de guvernul romaniei? Pentru ca el este in totalitate responsabil de ce se intampla pe strada.

Culmea e ca nici nu am voie sa ma apar. Dar stiu ca Dumnezeul meu ii va pedepsi pana la urma pe cei rai. El este Judecatorul meu. El sa judece intre mine si voi. Stiu ca El imi va face dreptate. Pentru ca voi iubiti mai mult cainii decat pe semenii vostrii...

Raspunsuri

Cititor

#16 Re: Re: Datoria omului fata de caine!

2015-06-08 07:24:00

#12: - Re: Datoria omului fata de caine! 

 Exagerați amândoi. Stăpânii de câini trebuie să fie mai responsabili și să nu-și lase câinii liberi pe străzi (în special tinerii teribiliști cu câini agesivi), atunci ar dispărea și maidanezii.