NU VENIRII LADY GAGA LA BUCURESTI!

Quoted post

Musafir

2012-08-12 12:42

Nu vad ce aduce bun in Romania aceasta femeie...Oricum populatia este ametita si prostita... Lipsita de pastori spirituali priveste toata ziua si toata noaptea la emisiunile imbecile de la televizor. Creierele romanilor sunt spalate, spiritele indobitocite si reduse la cateva elemente primare : mancare, sex, putere...cat mai multa putere asupra semenilor dobandita prin violenta si inselarea aproapelui...La ce foloseste aceasta "Gagauta" in contextul aratat ? Il precede pe Anticrist ? Terenul este pregatit....

Raspunsuri

Opened mind.

#603 Re:

2012-08-12 14:43:59

#598: -

De fapt, marea problema esti tu, si cei ca tine, presupunand, prin absurd, ca toata abureala din biblie e adevarata, si a fost probata de stiinta(lucru care nu o sa se intample, ever), parca Jesus a spus "da-i Caesarului ce-i al Caesarului, si lui domnu'zeu ce-i al lui domnu'zeu", deci chiar Jesus ar fi spus ca lumea  reala este si trebuie sa ramana laica.

Acum, sa revenim la problema care sunteti voi, tara asta are nevoie de oameni de stiinta, de cercetatori, de profesionisti in fiecare domeniu, de la genetician si arhitect, pana la tinichigiu si spalator de geamuri, avem nevoie de "dogma" lucrului bine facuta, nu de vreo dogma religioasa care te abureste ca daca te rogi, lucrurile se rezolva de la sine, si care sa te intoarca impotriva altor oameni.

Inca ceva, am spus ca religia nu ii apropie pe oameni, ci ii indeparteaza si dezbina. In loc sa incercati, ca cetateni sa faceti ceva pentru a pune umaru' la rezolvarea crizei politice si altor probleme din tara, voi, ca niste bigoti de sub piatra voastra, stati si va certati cu cei care inca mai cred in libertatea religioasa, de expresie, de gandire si in libertate in general. Atitudini ca a voastra au facut milioane de victime in razboaie religioase. Case and point. V-am demonstrat ca religia dezbina in loc sa apropie si ca oamenii religiosi, nu sunt, nu au fost si nu vor fi toleranti.