NU VENIRII LADY GAGA LA BUCURESTI!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția NU VENIRII LADY GAGA LA BUCURESTI!

Dani

2012-08-12 13:38

''Nu vad ce aduce bun in Romania aceasta femeie...Oricum populatia este ametita si prostita... Lipsita de pastori spirituali priveste toata ziua si toata noaptea la emisiunile imbecile de la televizor. Creierele romanilor sunt spalate, spiritele indobitocite si reduse la cateva elemente primare : mancare, sex, putere...cat mai multa putere asupra semenilor dobandita prin violenta si inselarea aproapelui...La ce foloseste aceasta "Gagauta" in contextul aratat ? Il precede pe Anticrist ? Terenul este pregatit....'' 588

Putin ma intereseaza de Gaga, inschimb imi pasa cand cineva aduce in discutie populatia prostita LIPSITA DE PASTORI SPIRITUALI si in special acel cuvant de PUTERE. Daca este sa ma leg numai de biserica ortodoxa romana care este cea mai mare putere din tara noastra. Romanii au mai multa incredere in dumnezeu decat in sistemul politic si social(se poate intelege). Da pe partea cealalta adusul cuvantului lui Dumnezeu plateste bine. Biserici peste biserici, in parcuri vad cate 2 biserici ca una nu este de ajuns. Ce sa mai vorbim despre batutul la usa pentru o binecuvantare pe bani. Si acum cati dintre noi cunoastem preoti saraci? Mult prea putini cred. Nu dumnezeu ne va face mai destepti ci pur si simplu cartea. Iar in momentul de fata sa faci o petitie pentru o oarecare artista proclamand ca este satanista mi se pare ridicol.

PEntru restu cu bunu dumnezeu in buzunar este interesant cum va rugati ca un om ca si voi sa aiba un mic accident de avion, sau de gleza, sau de boala. Interesant cum ne justificam credinta in religie si in Dumnezeu.

Mai bine faceti o petitie impotriva spagii si a nepotismului in special in biserici.

Musafir

2012-08-12 14:15

chiar daca nu sunt fan lady gaga nu stiu daca va merge cu petitia asta...
Opened mind.

#603 Re:

2012-08-12 14:43

#598: -

De fapt, marea problema esti tu, si cei ca tine, presupunand, prin absurd, ca toata abureala din biblie e adevarata, si a fost probata de stiinta(lucru care nu o sa se intample, ever), parca Jesus a spus "da-i Caesarului ce-i al Caesarului, si lui domnu'zeu ce-i al lui domnu'zeu", deci chiar Jesus ar fi spus ca lumea  reala este si trebuie sa ramana laica.

Acum, sa revenim la problema care sunteti voi, tara asta are nevoie de oameni de stiinta, de cercetatori, de profesionisti in fiecare domeniu, de la genetician si arhitect, pana la tinichigiu si spalator de geamuri, avem nevoie de "dogma" lucrului bine facuta, nu de vreo dogma religioasa care te abureste ca daca te rogi, lucrurile se rezolva de la sine, si care sa te intoarca impotriva altor oameni.

Inca ceva, am spus ca religia nu ii apropie pe oameni, ci ii indeparteaza si dezbina. In loc sa incercati, ca cetateni sa faceti ceva pentru a pune umaru' la rezolvarea crizei politice si altor probleme din tara, voi, ca niste bigoti de sub piatra voastra, stati si va certati cu cei care inca mai cred in libertatea religioasa, de expresie, de gandire si in libertate in general. Atitudini ca a voastra au facut milioane de victime in razboaie religioase. Case and point. V-am demonstrat ca religia dezbina in loc sa apropie si ca oamenii religiosi, nu sunt, nu au fost si nu vor fi toleranti.

Opened mind.

#604 Re:

2012-08-12 15:11

#600: ANA -

Ana are mere.

Ana nu are creier.

Prin deductie ajungem la concluzia ca Ana este o persoana superstitioasa religioasa.

Nu poti demonstra ca Jesus a existat, cu atat mai putin ca a "murit pentru pacatele" cuiva, Insa uite pe cineva care chiar a murit pentru noi.

http://zerobs.net/media/Marie-Curie-vs-Jesus.jpg...

Don Gogu

#605 Really?

2012-08-12 16:30

Fir-ati ai dracu de oligofreni si avortoni. Lady Gaga o sa vina si voi tot niste rame sub pamant o sa ramaneti
Sasha

#606 VOMIT

2012-08-12 16:37

Lumea in Romania moare de foame si voi nu aveti loc de concertul lui Lady Gaga!!! HUOOOOOOOOOOOOO
dalv

2012-08-12 17:03

abia astept sa o vad pe Gaga :)
BB

2012-08-12 17:11

LADY GAGA ESTE CEA MAI TARE ARTISTA A LUMII INDIFERENT DE CE SPUNE ACEST POPOR ROMAN CRESTIN CARE ISI BAGA SI ISI SCOATE DE MII DE ORI PE ZI.

Musafir

2012-08-12 17:21

NU NE TREBUIE DIAVOLUL IN ROMANIA!!!!!!!!!

Musafir

2012-08-12 17:26

Cand toata lumea gandeste la fel, societatea nu gandeste.
Traian Basexu

2012-08-12 18:06

Mie mi se rupe de 8 milioane de oameni, voi credeti ca ii pasa unei vedete internationale de 2500, care nici macar nu sunt fanii ei? Hă hă hă, ce-mi plac glumele voastre.

Cyborg1

#612 Lady Gaga

2012-08-12 18:26

Unde pot semna o petitie impotriva satanei de Lady Gaga?tot caut pe net dar nu gasesc

Musafir

#613 Re: Lady Gaga

2012-08-12 18:28

#612: Cyborg1 - Lady Gaga

Tare destept esti, efectu' jiji la lucru. Ng ng ng bee bee

Cyborg1

2012-08-12 18:29

Nu ne trebuie satana in persoana!Si asa lumea nu mai are credinta,daca mai vine si distrusa asta o sa fie mult,mult mai rau.Duca-se dracu pe pustii locuri!
Cyborg1

#615 Re: Re: Lady Gaga

2012-08-12 18:31

#613: - Re: Lady Gaga

Prietene din cate vad esti cam de acord cu nenorocita aia,atunci ce mama dracului mai cauti aici???:(

Musafir

#616 Re:

2012-08-12 18:33

#558: -

u are not welcome in Romania

Acest articol a fost șters de către administratorul acestui website (Arata detaliile)

2012-08-12 18:34

Acest articol a fost șters de către administratorul acestui website (Arata detaliile)

2012-08-12 18:38

Cyborg1

#619 Re:

2012-08-12 18:39

#617: MihailAndrei -

Frate cred ca de bucurie cand te ai nascut te au aruncat ai tai de 3 ori in sus si te au prins o singura data,spanzura te

Musafir

#620 Re: Re: Re: Lady Gaga

2012-08-12 18:40

#615: Cyborg1 - Re: Re: Lady Gaga

Sa rad de prostii ca tine. Multumit?

2012-08-12 18:42

2012-08-12 19:16

Musafir

#623 HUUUUU cu LADY CACAAA!!!!!!!!!!!!!!

2012-08-12 19:31

mars in IAD de unde ai venit! Satanisto!

Musafir

2012-08-12 19:31

Ma rog Sfintei Marii , Domnului Iisus Hristos si tuturor Sfintilor prin puterea lor sa faca minuni si sa nu aibe loc in Romania dezmatul acestei antichriste , care este defapt femeia calare pe babilonia.Nu putem accepta ca acest rau sa vina in tara noastra. Sa dea Domnul potop mare sa nu aibe loc aceasta maifestatie. sa ne rugam cu totii si poate ne va pazi Domnul.
Sa zicem cu totii rugaciunea parintelui Cleopa, facand semnul crucii : ,, Ma lepad de tine Satana, de cinstirea ta , de slujirea ta si ma impreun cu tine, Hristoase. Nu este adevarat ca acesti satanisti nu stiu de Iisus , de Maria Fecioara si Sfinti . Este fals . Faptul ca il hulesc pe Domnul spune ce sunt. Sunt din iad . Feritiva de acestia ca vor sa va ia sufetele.
angi angi

2012-08-12 19:34

sa mearga in alta tara, nu in romania, avem nevoie de concerte bune nu de destrabalata aia...