NU VENIRII LADY GAGA LA BUCURESTI!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția NU VENIRII LADY GAGA LA BUCURESTI!

Preasfintitul Parinte Sandu

#576 Din cuvantarile poporului

2012-08-11 19:19

Imi bag pula in biserica voastra.

Acest articol a fost șters de către administratorul acestui website (Arata detaliile)

2012-08-11 19:22

6

2012-08-11 19:51

SCABRÓS, -OÁSĂ, scabroși, -oase, adj. (Livr.) Necuviincios, indecent; nerușinat, murdar, scârbos, care vădește lipsă de pudoare; trivial; obscen; Nerușinat; indecent – Din fr. scabreux.
Sursa: DEX '98 (1998);NODEX (2002) |
Mister Gogu

#579 Afara cu putoarea lady gaga din tara...

2012-08-11 20:35

Panarama asta n-are nici macar voce dar are un tupeu monstru...
Marutza

2012-08-11 20:41

Plin de idioti spalati pe creier pe-aici...

Musafir

2012-08-11 22:16

nu are ce cauta satana in chip de om(lady gaga) in romania si dak va veni sa facem cum a zis becali sa o scuipam si sa o badjocorim
Hristos

2012-08-11 22:48

Dap, eu sunt Mos Craciun pentru adulti, acum scoateti banii sau va arde iadu'.

Musafir

#583 Re:

2012-08-11 22:51

#581: -

Eu propun sa o scuipam pe mata, si sa o ardem pe rug, obicei total crestin de altfel.

Patrearhu Danel gură de băs

#584 Re:

2012-08-11 23:25

#581: -

Incercati, abia astept sa va vad batuti de agentii de paza.

Musafir

2012-08-11 23:39

Moarte iluminati

Musafir

#586 Re:

2012-08-11 23:45

#585: -

Traiasca intunecati

Georg

#587 Nu gaga in tara noastra crestina ortodoxa Romania

2012-08-12 00:37

Alungati haita lui antihrist si pe aceasta incornorata a diavolului care seamana spurcaciunea asupra generatiei de tineri si copii. Piei satano!
Treziti-va parinti, pana nu e prea tarziu.Doamne ajuta-i pe romani!
Arthur

#588 Nu avem nevoie de o gaga in Romania

2012-08-12 00:57

Si asa este destul iad si rautate in biata Romanie prin politicienii ahtiatzi dupa putere, ne mai trebuia si gaga cu coarne si cocosel,... nascuta altfel,... adica o promotoare a satanismului, a destrabalarilor de homo si lesbi care sa ne batjocoreasca credinta in Dumnezeu si pe noi. Afara cu sodomitzii! Nu vrem muzica demonica a Gomorei pentru copiii nostri!
ss

2012-08-12 01:12

Aia de mai  sus sunt copiii vostri, si dupa cum arata, pariez ca nu au ascultat Gaga, ia-ti lasat sa ia modelu'lu jiji penali,  care si ala e crestin cum e si osama bin laden sau modelu' manelistilor, si acum brusc va pasa, sunteti rusinea Europei, cand vin straini aici primesc ghiduri utile, care incep cu "Travel with exreme caution", ca atunci cand merg in Africa sau in zone de razboi din orientul mijlociu.

Religia, e ceva intim, o tineti dracului pentru voi, si doar pentru voi. Nu aveti pic de umanitate in voi, crestinii curului. Mamaligi penibile, nu sunteti in stare sa scapati de un marinar de doi lei care a arestat tara, si ii se rupe de voi. Asta era problema voastra, in rest le-ati rezolvat pe toate, nu mai aveti nimic la care sa va ganditi, decat la o oarecare cantareata, care vine, canta cateva melodii, si pleaca, dar tara tot in cacat o sa fie, pentru o cauza buna nu sunteti in stare sa va mobilizati.

Jenant, infect, mizerabil.

Lucius

2012-08-12 02:16

O noutate pentru crestinopati: Romania nu este o tara ortodoxa!
Romania este un stat laic in care mult-iubita voastra BOR are exact acelasi statut ca si penticostalii sau musulmanii.
Sincer, m-as bucura daca intr-adevar s-ar apuca Lady Gaga sa faca misto de voi si religia voastra in timpul concertului.

Musafir

2012-08-12 08:20

spurcata femee nu are ce cauta in Romania ,spurca pamintul romanesc DOAMNE FERESTE DE ASEMENEA MINTE BOLNAVA SA NE FERIM COPII NOSTRI DE ASEMENEA IMAGINE DOAMNE FERESTE-NE SI NE LUMINEAZA PE TOTI
Dumnezeu Fermecatorul

2012-08-12 08:36

Mare panaramă mai e jidănelul meu Iisus !
De când ne-am chelfănit ca chiorii în curtea şcolii, mi-am dat seama ce potenţial are golănaşul ! Eu i-am frăgezit oasele, el mi-a învineţit un ochi, dar pe urmă am rămas buni prieteni. Vorba lui nea Jiji: ”Ne-am certat , dar fără jigniri. El m-a făcut ţicnit, eu l-am făcut hahaleră, însă nu ne-am jignit”.
De atunci, când mă calcă pe bătături vreun alt şmecher ceresc, gen Mahomed sau Buddha, îi dau lu’ Iisus o sticlă de trăscău şi-o adresă şi, apoi, vreo două-trei veşnicii n-am altă greaţă decăt cea de la abuz de alcool. Linişte, pace, catedrale ale mântuirii neamului de dobitodocşi, pomeni şi mai ales bătaie în noroaie între babele ridate pentru aghiasmă.
La treabă, golănaşule mic !

Musafir

#594 aviz gaga

2012-08-12 08:59

mai bine ziceai maica gaga satanista . e mai potrivita remarca saracuta. ei i-ar place la nebunie. oricum o sa iti para rau pt aceasta blasfemie. sa nu zici ca nu ti-am spus. Te va pedepsi Sfanta Maria pentru aceasta orgie . Obsedati nenorociti.
cherub rock

#595 gaga si cate

2012-08-12 09:52

eu as lasa-o sa cante pe fundatia catedralei mantuirii neamului ca sa o binecuvanteze si sa fie imuna la satanisme , ca o sa vrea multi satanisti sa o vada in ruina la cat costa !

Musafir

2012-08-12 10:41

Nu/mi place modul ei de promovare a muzicii. Se manifesta satanist, incitator etc. Nu/mi place atitudinea ei. Muzica ei o ascult doar din intamplare. Nu prezinta interes. Doar publicul o poate sanciona prin neprezentarea la concertele ei!

Musafir

#597 asta e Romania crestina http://www.crestinortodox.ro/parinti/pagina-3/

2012-08-12 12:24

Musafir

2012-08-12 12:42

Nu vad ce aduce bun in Romania aceasta femeie...Oricum populatia este ametita si prostita... Lipsita de pastori spirituali priveste toata ziua si toata noaptea la emisiunile imbecile de la televizor. Creierele romanilor sunt spalate, spiritele indobitocite si reduse la cateva elemente primare : mancare, sex, putere...cat mai multa putere asupra semenilor dobandita prin violenta si inselarea aproapelui...La ce foloseste aceasta "Gagauta" in contextul aratat ? Il precede pe Anticrist ? Terenul este pregatit....

Musafir

2012-08-12 13:23

''Este una dintre acei "cantareti" care se inchina prin melodiile sale lui satana. Concertele, videoclipurile si versurile din melodiile "prestate" de acesta "GAGA" ... sunt ritualuri de inchinare oculte masonice catre satana. Cine are intelepciune, rabdare si dorinta de a vedea adevarul despre acesta "GAGA" ... DUMNEZEU sa ne dea Putere, Buruinta, Vointa si Curajul de a LUPTA impotriva celui rau si celor ce ii slujesc. Amin.'' (p.8 coment 177)

and i lol'd and lol'd and lol'd and lol'd....
ANA

2012-08-12 13:36

NU O DORESC PE LEDY GAGA IN ROMANIA/ SI ASA SUNTEM FOARTE PACATOSI/SUPARAM PE DOMNUL ISUS HRISTOS CARE SA JERTFIT PENTRU NOI TOTI SA AVEM VIATA VESNICA/ O SA AJUNGEM CA SODOMA SI GOMORA PROMOVID DESTRABALAREA/NU VENI IN ROMANIA LEDY GAGA NU IESTI BINEVENITA NU TE VREM OASPETELE TARI NOASTRE.