Vreau băncuțele înapoi

Quoted post

Primar Iulian Boț

#36 comunicat primar

2012-07-17 10:38

Dragi tineri lieșteni,
Am luat cunoștință de doleanțele voastre și totodată nu prea vă înțeleg supărarea voastră. Acasă la fel procedați cu aruncatul cojilor de semințe și ambalajelor de produse alimentare???? Eu nu prea cred!!! De ce vă bateți joc de munca altora??? O parte din voi, inclusiv domnul Dragomir, îmi poate afirma că nu ați procedat așa, dar eu vă întreb ce atitudine ați luat față de ceilalți certați cu legea și bunul simț? Considerați că acest mod de comunicare pe care l-ați abordat rezolvă problema??? În toată lumea există și drepturi, dar mai ales obligații. Este ultima dată când vă răspund pe acest site pentru această doleanță și vă invit să discutăm față în față cu toți tinerii care se simt neîndreptățiți într-o locație și o zi stabilită de dumneavoastră.
Referitor la afirmația că v-am ridicat băncile după alegeri, mie nu îmi este frică de pierderea fotoliului de primar și nici să iau măsuri care ar putea să-mi scadă popularitatea, dacă sunt în folosul și pentru imaginea comunei Liești. Să mă criticați când vă șicanez sau vă amân în rezolvarea unor probleme mai mult sau mai puțin acute, când această rezolvare se poate realiza pe loc sau într-un timp foarte scurt. Am încredere în tineretul lieștean, vă respect opiniile, dar îmi doresc ca acest respect să fie reciproc, implicarea să vină din ambele sensuri, inclusiv la participarea și luarea de decizii în ceea ce privește comunitatea.
Eu vă înțeleg supărarea, dar voi aveți dreptate 100%???

Vă mulțumesc pentru interes și vă aștept la discuții față în față.

Raspunsuri

M

#37 Re: comunicat primar

2012-07-17 16:32:54

Nu se poate vorbi de dreptate 100%  pentru că e cam dificil să deținem dreptatea "supremă",dar nu văd cum această măsură ar putea schimba ceva...

De când nu mai sunt bănci au dispărut persoanele care își bat joc de munca altora?! nu cred asta! Tot ce vreau să evidențiez este faptul  că niciodată nu vor dispărea cei care "dăunează" imaginii comunei, iar de cealaltă parte nu vor dispărea nici cei care vă oferă acel respect reciproc despre care vorbeați.

Întrebarea este: Cum reușim să recuperăm băncile dacă,după cum spuneam,niciodată nu o să fim o comunitate de "oameni care merită"

Alexandru Dragomir
Autorul acestei petitii

#39 Re: comunicat primar

2012-07-19 23:42:30

#36: Primar Iulian Boț - comunicat primar

Mă bucur că ați luat la cunoștință...dar până la urmă cum rămâne...."Am luat cunoștință de doleanțele voastre și totodată nu prea vă înțeleg supărarea voastră." sau "Eu vă înțeleg supărarea, dar voi aveți dreptate 100%??? "

In fine, probabil că a fost din grabă și nu v-ați dat seama....iar cu invitația pe care o lansați la discuții față în față vă garantez că sunt puține persoane care au curajul să vină. Majoritatea le e frică de ce s-ar putea întâmpla dacă apar, pentru că poate mai au nevoie de acte pe la primărie și vor fi amânați...sau cine știe ce se mai poate ivi.

Cu toate acestea am să încerc să strâng cât mai mulți tineri și să stabilim o întâlnire.

Chiar dacă o să fiu singur tot am să vin că vreau niște lămuriri cu privire la acest proiect (bănuiesc că tot centrul a fost făcut după un anumit proiect).