Vreau băncuțele înapoi

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Vreau băncuțele înapoi

666

2012-07-06 21:23

IA SPUNETI DUPA GESTU ASTA COMUNIST CU BANCUTELE UNDE CREDETI CA VA MERGE VOTU NOSTRU LA REFERENDUM? USL SAU BASESCU?

EU ZIC BASESCU
Alexandru Dragomir
Autorul acestei petitii

#27 Re:

2012-07-07 09:07

#26: 666 -

Referendumul e alta mancare.....si nu are nici o legatura cu bancutele noastre, dar daca ai un dram de minte nu ai cum sa votezi altfel (cu Basescu adica)

666

2012-07-07 10:08

JOS USL

Musafir

2012-07-07 21:17

mai

Musafir

2012-07-07 21:19

mai bn ai merge un pic si pe la scoala mai 666,si dupa il poti vota si pe basescu
666

2012-07-09 10:06

:)) Nu inteleg ce treaba are scoala cu votu? Nu ai vrea sa ma lamuresti?
666

2012-07-09 10:07

App suntem in vacanta deci as fi urmat sfatu tau dar este imposibil acum, hai ca ma apuc de anu urmator.
NICOLETA

2012-07-09 20:34

PE DOMNUL PRIMAR L-A ANUNTAT CINEVA ? eu cred ca nici nu stie de doleanta voastra ...

Musafir

2012-07-10 00:40

El stie foarte bine ca nu a facut un gest frumos, o sa afle din moment ce strangem destule semnaturi sa vada in mare cam cate persoane nemultumite sunt! Daca esti amabila il poti informa tu.
Alexandru Dragomir
Autorul acestei petitii

2012-07-10 17:10

Ieri am primit confirmare de la primar ca bancile au fost luate drept pedeapsa din cauza mizeriei...si am fost invitat la primarie sa discut mai multe
Asa ca daca nu aveti ce face...stabilim o zi si mergem cat mai multi si asa ii aratam cati suntem nemultumiti

Primar Iulian Boț

#36 comunicat primar

2012-07-17 10:38

Dragi tineri lieșteni,
Am luat cunoștință de doleanțele voastre și totodată nu prea vă înțeleg supărarea voastră. Acasă la fel procedați cu aruncatul cojilor de semințe și ambalajelor de produse alimentare???? Eu nu prea cred!!! De ce vă bateți joc de munca altora??? O parte din voi, inclusiv domnul Dragomir, îmi poate afirma că nu ați procedat așa, dar eu vă întreb ce atitudine ați luat față de ceilalți certați cu legea și bunul simț? Considerați că acest mod de comunicare pe care l-ați abordat rezolvă problema??? În toată lumea există și drepturi, dar mai ales obligații. Este ultima dată când vă răspund pe acest site pentru această doleanță și vă invit să discutăm față în față cu toți tinerii care se simt neîndreptățiți într-o locație și o zi stabilită de dumneavoastră.
Referitor la afirmația că v-am ridicat băncile după alegeri, mie nu îmi este frică de pierderea fotoliului de primar și nici să iau măsuri care ar putea să-mi scadă popularitatea, dacă sunt în folosul și pentru imaginea comunei Liești. Să mă criticați când vă șicanez sau vă amân în rezolvarea unor probleme mai mult sau mai puțin acute, când această rezolvare se poate realiza pe loc sau într-un timp foarte scurt. Am încredere în tineretul lieștean, vă respect opiniile, dar îmi doresc ca acest respect să fie reciproc, implicarea să vină din ambele sensuri, inclusiv la participarea și luarea de decizii în ceea ce privește comunitatea.
Eu vă înțeleg supărarea, dar voi aveți dreptate 100%???

Vă mulțumesc pentru interes și vă aștept la discuții față în față.
M

#37 Re: comunicat primar

2012-07-17 16:32

Nu se poate vorbi de dreptate 100%  pentru că e cam dificil să deținem dreptatea "supremă",dar nu văd cum această măsură ar putea schimba ceva...

De când nu mai sunt bănci au dispărut persoanele care își bat joc de munca altora?! nu cred asta! Tot ce vreau să evidențiez este faptul  că niciodată nu vor dispărea cei care "dăunează" imaginii comunei, iar de cealaltă parte nu vor dispărea nici cei care vă oferă acel respect reciproc despre care vorbeați.

Întrebarea este: Cum reușim să recuperăm băncile dacă,după cum spuneam,niciodată nu o să fim o comunitate de "oameni care merită"

S

#38 Re: Re: comunicat primar

2012-07-18 08:48

#37: M - Re: comunicat primar

Personal, aş merge pe discuții și prin eliminarea atitudinei "struţului".....haideţi să lăsăm comentariile la o parte şi să ne implicăm toată populaţia comunei.... de ce să nu recunoaştem...... că aşa este învăţat românul să lase pe altcineva să-i facă treaba, el să spargă sămânţa şi să "rezolve" berea.....

Alexandru Dragomir
Autorul acestei petitii

#39 Re: comunicat primar

2012-07-19 23:42

#36: Primar Iulian Boț - comunicat primar

Mă bucur că ați luat la cunoștință...dar până la urmă cum rămâne...."Am luat cunoștință de doleanțele voastre și totodată nu prea vă înțeleg supărarea voastră." sau "Eu vă înțeleg supărarea, dar voi aveți dreptate 100%??? "

In fine, probabil că a fost din grabă și nu v-ați dat seama....iar cu invitația pe care o lansați la discuții față în față vă garantez că sunt puține persoane care au curajul să vină. Majoritatea le e frică de ce s-ar putea întâmpla dacă apar, pentru că poate mai au nevoie de acte pe la primărie și vor fi amânați...sau cine știe ce se mai poate ivi.

Cu toate acestea am să încerc să strâng cât mai mulți tineri și să stabilim o întâlnire.

Chiar dacă o să fiu singur tot am să vin că vreau niște lămuriri cu privire la acest proiect (bănuiesc că tot centrul a fost făcut după un anumit proiect).

Musafir

#40 Pagady Nemernic

2012-07-20 09:47

Acum o saptamana, am trecut in Galati prin zona Tiglina 1 (mai exact, in mini parculetul din zona restaurant Trandafirul). Acolo am intalnit o cireada de oameni care mancau seminte cu un devotament extraordinar! Acum stau si ma intreb; oare Marius Stan ar trebui sa scoata si el acele banci de acolo? Peste tot se halesc seminte. Inclusiv pe stadioane ca National Arena. Iar solutia nu este scoaterea "bancutelor", ci punerea in aplicare a legilor pentru cei care fac mizerie.Sau, poate celor in masura sa aplice legea le este teama. Sa fim totusi, oameni printre oameni!