Respectaţi Legea Educaţiei Naţionale la UMF Tg. Mureş!

Quoted post

@T

#1426 Ai dreptate

2012-03-25 18:43

#1424: T - Judex 

Atata reavointa, cat pot citi in comentariile de pana acum, imi da imprsia ca oamenii ori nu cunosc legislatile existente, ori vor sa se afirma prin xenofobie, nationalism si sovinism. Ei se simt patrioti, cred ca daca incearca sa domina o minoritate fac un bine conationalilor. In principiu sunt doar niste persoane care traiesc intr-o himera, adica o fantezie fara temei,  intr-o fantasma.Ori trebuie convinsi ca au o  ideologie deficitare, chiar bolnavicioasa, ori trebuie sa fie ignorati, ca nimic niu mai ajuta, Sus fruntea, pana la urma dreptatea va invinge. iar acesti pseudo ideologi, vor dispare asa cum au aparut,

Raspunsuri

Judex

#1464 Re: N-ai dreptate #1426

2012-03-25 23:45:16

#1426: @T - N-ai dreptate

Şi eu am impresia că există reavoinţă stimate(ă) domn(doamnă). Pînă aici suntem de acord. Şi eu cred că oamenii nu cunosc legislaţia ţării şi mai mult, cum a fost ea adoptată. Eu o cunosc, ca dovadă, am expus aici pe forum extrase şi din constituţie, şi din legea educaţiei.

Dvs. faceţi apel la "xenofobie, naţionalism şi şovinism", şi-l îndreptaţi acolo unde nu trebuie. Numai aici pe forum puteţi avea dovada de netăgăduitcă v-aţi greşit ţinta. Luaţi mesajele de pe acest forum şi faceţi o statistică a mesajelor şoviniste şi xenofobe şi vă veţi minuna. Naţionalist sunt, aşa cum sunt şi americanii şi nemţii şi francezii şi ungurii. Să fii naţionalist, dar ÎN ŢARA TA! Restul, sunt vorbe-n vînt! Să fii şovin, e să-i urăşti pe alţii, eu nu urăsc decîr răutatea din oameni, minciuna, înşelătoria, hoţia şi tot ce este dezgustător în comportamentul faţă de semenul său. Şi aici, pe forum am întîlnit destui. Unul mi-a zis că eu am trăit în copaci pînă au venit ungurii în Ardeal. E treaba lui.

Ce "ideologie" am lansat eu pe forum? Ori probabil nu ştiţi ce înseamnă ideologie şi atunci e grav. Eu m-am adresat unor oameni de bună credinţă, exprimîndu-mi opiniile mele, dar şi celor care susţin aberaţii pentru a-i aduce la realitate.

Care este "fantezia fără temei" pe care o clamaţi dvs. referindu-vă la mine. Eu aştept de la dvs. argumrnte bazate pe dovezi clare iar nu insulte. Eu n-am insultat aici pe forum pe nimeni. Dacă aţi vrut să vă adresaţi altcuiva şi aţi greşit postarea, atunci, buna creştere cere să vă cereţi scuze. Dacă nu, dvs. daţi dovadă de xenofobie şi şovinism.

S-ar putea să dispar, aşa cum spuneţi dvs., gîndindu.vă probabil la felul în care au dispărut în Sept. 1940 martirii români şi evrei de pe tot cuprinsul părţii de N-E a Ardealului, dacă s-ar mai întoarce acele timpuri.