Respectaţi Legea Educaţiei Naţionale la UMF Tg. Mureş!

Quoted post


Musafir

#1358 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2012-03-23 22:05

#1335: Trei scaune(nu pe zi) - Re: Re: Re: Re: Re:

"Cofariu este victima. Nu colaterala, ci a maghiarilor. Nu a dezinformarii, ci a batelor si cutitelor."

Si ce exact faceau Cofariu si alti cateva sute de tarani din Valea Ghiurghiului, inarmati cu furci, topoare, ciomagi, etc., in ziua aceea prin Targu Mures? Au venit si ei sa-si faca cumparaturile, nu-i asa?

Dezinformarea este arma grea folosita cu drag si des de politicul si nationalismul sovin romanesc pentru interese de grup si personale!! Ca exista si victime colaterale? Nu-i problema. Scopul scuza mijloacele!!

Raspunsuri


Musafir

#1359 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2012-03-23 22:18:33

#1358: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Si ce-ai zice daca, in locul nefericitului de Cofariu, ar fi fost Bodnar Gyorgy? Aoleu, l-au naucit cu bataia salbaticii de romani pe bietul patriot secui iesit in strada sa-si ceara drepturile. (cam asa a si aparut la TV initial).

Ce scrisesi cu caractere ingrosate ma face sa cred ca ai fost activist PCR inainte de 1989, recunosc limba de lemn. Din limba de lamn - coada de topor, evolutia e nesemnificativa.

Si apoi taranii aia de pe Valea Gurghiului, venisera si ei la targ sa vanda furci si topoare, iar ciomegele le aveau cu ei sa se apere de caini dusmanosi.


Musafir

#1382 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2012-03-24 11:16:05

#1358: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Scopul scuza mijloacele! numai asasinii pot vorbi asa, doar ati dovedit ca nu s-a schimbat sangele vostru de criminali:

http://www.youtube.com/watch?v=HDHMaJi6H6E&feature=player_embedded

mai vreti sa deveniti si medici, ca sa omorati , in continuare, romani. Asta va este in sange, ca doar scopul scuza mijloacele voastre odioase! Copii de criminali odiosi din trecut pana astazi!