Respectati autonomia universitara la UMF Tg-Mures!

Quoted post

Musafir

#4641 Re: Re: Profesori maghiari de la UMF: Nu le-am cerut studenţilor români să înveţe limba maghiară

2012-03-23 14:18

#4637: - Re: Profesori maghiari de la UMF: Nu le-am cerut studenţilor români să înveţe limba maghiară

"deci sunt plangeri ca asa ceva s-ar fi intamplat."

Nu. Nu ştim dacă aceste plângeri într-adevăr există sau nu. Un singur lucru se ştie cu siguranţă: că plagiatorul Copotoiu asta a declarat (fără să le prezintă pe cei care au depus aceste plângeri sau măcar plângerile lor).

Este şi mai interesant faptul că preşedinta Ligii Studenţilor, la întrebarea jurnaliştilor a răspuns că ei NU ŞTIU ABSOLUT NIMIC despre aceste lucruri, nu cunosc "victimele" eventualelor abuzuri şi ei n-au primit nici-o reclamaţie din partea studenţilor referitoare la acest lucru.

Deci avem un ex-rector, care a afirmat ceva, fără dovezi, fără martori, fără orice argument serios (şi n-ar fi primul caz să minte).

Şi în plus pur şi simplu le-a ACUZAT profesorii maghiari fără să ia în considerare prezumția de nevinovăție.

Un rector serios nu face aşaceva, şi asta e sigur. Căci chiar dacă sunt existente plângerile misterioase amintite de el, CE E DACÂ NU SUNT ADEVĂRATE.

Un rector adevărat (repet: un rector şi nu un clovn şovinist) în acest caz AŞTEAPTĂ în primul rând deciziile COMITETULUI de ETICĂ ca să se asigure că acuzaţiile corespund adevărului şi DOAR DUPĂ ACEASTA EMITE declaraţii de presă despre acest subiect.

Ceea ce a făcut Copotoiu nu este altceva decât ACUZARE FĂRĂ DOVEZI, vând un singur scop: tulburarea în continuare a relaţiilor interetnice şi manipularea studenţilor români.

Raspunsuri

Musafir

#4643 Re: Re: Re: Profesori maghiari de la UMF: Nu le-am cerut studenţilor români să înveţe limba maghiară

2012-03-23 14:29:15

#4641: - Re: Re: Profesori maghiari de la UMF: Nu le-am cerut studenţilor români să înveţe limba maghiară

dvs, acuzati fara succes, a denigra pe cineva (acuzatii de plagiat) nu este acelasi lucru cu a va cere drepturile.  Acestea sunt abuzuri prin care incercati sa obtineti putere, probabil functii. Sunt lucruri diferite de nerespectarea drepturilor minoritatilor, ca discutie pana la nivelul elaborarii, in regim  de forta, a unui proiect de acte normative. Tupeu caracteristic minoritarilor maghiari de la noi!  Daca aveti probleme de management sau de alta natura cu dl- rector se pare ca ati transformat acest lucru intr-o vendeta nationala, vizand cu adevarat "tulburarea în continuare a relaţiilor interetnice şi manipularea studenţilor" maghiari. Voi ati cerut separare pe criterii etnice, nu analizarea/evaluarea managementului de la UMF!UDMR-ul este initiatorul proiectului de lege in cautare de viiotare voturi ale etniei maghiare! Uitati-va la postarile maghiarilor si vedeti cine se comporta ca niste clovni sovini. Daca aveti un minim de obiectivitate si respect afata de inteligenta dvs. imi veti da dreptate, daca nu, veti intra in aceeasi categorie a clovnilor!

Musafir

#4648 Re: Re: Re: Profesori maghiari de la UMF: Nu le-am cerut studenţilor români să înveţe limba maghiară

2012-03-23 14:46:19