Respectati autonomia universitara la UMF Tg-Mures!

Musafir

/ #4643 Re: Re: Re: Profesori maghiari de la UMF: Nu le-am cerut studenţilor români să înveţe limba maghiară

2012-03-23 14:29

#4641: - Re: Re: Profesori maghiari de la UMF: Nu le-am cerut studenţilor români să înveţe limba maghiară

dvs, acuzati fara succes, a denigra pe cineva (acuzatii de plagiat) nu este acelasi lucru cu a va cere drepturile.  Acestea sunt abuzuri prin care incercati sa obtineti putere, probabil functii. Sunt lucruri diferite de nerespectarea drepturilor minoritatilor, ca discutie pana la nivelul elaborarii, in regim  de forta, a unui proiect de acte normative. Tupeu caracteristic minoritarilor maghiari de la noi!  Daca aveti probleme de management sau de alta natura cu dl- rector se pare ca ati transformat acest lucru intr-o vendeta nationala, vizand cu adevarat "tulburarea în continuare a relaţiilor interetnice şi manipularea studenţilor" maghiari. Voi ati cerut separare pe criterii etnice, nu analizarea/evaluarea managementului de la UMF!UDMR-ul este initiatorul proiectului de lege in cautare de viiotare voturi ale etniei maghiare! Uitati-va la postarile maghiarilor si vedeti cine se comporta ca niste clovni sovini. Daca aveti un minim de obiectivitate si respect afata de inteligenta dvs. imi veti da dreptate, daca nu, veti intra in aceeasi categorie a clovnilor!