Respectati autonomia universitara la UMF Tg-Mures!

Quoted post

Musafir

2012-03-17 20:31

POT FACE ORICE FACULTATE , IN ORICE LIMBA DORESC , DAR NU PE BANI PUBLICI ( AI MEI , AI TAI ......)

Raspunsuri

Musafir

#2651 Re:

2012-03-17 20:37:50

#2645: -

Eu sunt maghiar. Plătesc taxele şi impozitele statului român ŞI VREAU CA DIN BANII MEI COPII MEI SĂ AIBĂ POSIBILITATEA DE A ÎNVĂŢA ÎN LIMBA MATERNĂ.

Stai liniştit că ai tăi o să învaţă în continuare în limba română.

E CLAR?

Musafir

#2653 Re:

2012-03-17 20:48:07

#2645: -

Sunt 11 de universităţi şi/sau facultăţi de medicină în România. Şi pe voi vă deranjează că la UNA SINGURĂ maghiarii cer drepturi egale cu românii.

NU VĂ E RUŞINE?

La Arad, la Timişoara, la Oradea, la Braşov, la Cluj-Napoca, la Bucureşti, la Iaşi, la Constanţa, la Craiova şi la Sibiu româna este SINGURA LIMBĂ DE PREDARE.

Voi chiar nu suportaţi să există O SINGURĂ UNIVERSITATE de medicină în ţara asta nenorocită în care să fie ŞI linie maghiară (cu limba de predare maghiară şi cu cadre didactice maghiare)??? Nu una exlusiv maghiară ci una singură unde linia maghiară ar EXISTA şi ar avea drepturi, cadre didactice şi subvenţii EGALE cu cea română!!!!

Asta e marea voastră problemă?! Că există o singură universitate în ţară unde maghiarii ar fi trataţi în mod EGAL cu românii?! (nu mai mulţi!) Nesimţiţilor ce sunteţi!

SĂ VĂ FIE RUŞINE!