Respectaţi Legea Educaţiei Naţionale la UMF Tg. Mureş!

Quoted post

Musafir

#431 Re: Re: Re: Mesajul tablitelor de la Tartaria, jud.Cluj, vechi de 7000 de ani!(pentru cei ce nu cred

2012-03-17 00:09

#424: - Re: Re: Mesajul tablitelor de la Tartaria, jud.Cluj, vechi de 7000 de ani!(pentru cei ce nu cred in

Mai informeaza-te. Dacii nu aveau scriere cuneiforma.Cofariu nu avea ce cauta in Tg. Mures. Preotul i-a zis, daca suna clopotele trebuie sa mearga la Mures, este declaratia lui proprie de la televizor. El este tot o victima a instigarii.

Raspunsuri

Musafir

#432 Re: Re: Re: Re: Mesajul tablitelor de la Tartaria, jud.Cluj, vechi de 7000 de ani!(pentru cei ce nu

2012-03-17 00:26:37

#431: - Re: Re: Re: Mesajul tablitelor de la Tartaria, jud.Cluj, vechi de 7000 de ani!(pentru cei ce nu cred 

Acele tablite demonstreaza ca pe aceste pamanturi a existat continuitate, o continuitate pe care voi o negati in pofidas nenumaratelor evidente! Cu siguranta scrierea a evoluat in timp si nu a ramas ca in urma cu 700o de ani! Si totusi...radacinile noastre se intind adanc in istorie si-n pamantul acestei tari. vrem doar sa fim respectati, sa nu fim discriminati in propria tara, sa nu ni se fure locurile de munca si sa se recunoasca adevaratul scop al acestui demers: desfiintarea sectiei romane de la UMF Targu Mures! Asta ma deranjeaza: ca noi v-am suportat de atatea ori in preajma noastra iar voi azi sunteti intoleranti, voi cei care ne dadeati noua lectii de toleranta! Nu stiu ce popor sub soare va ma rabda atatea obraznicii ca poporul roman... Iar despre Corfariu, victima sau nu a instigarii, cum esti si tu de altfel, un lucru e clar: nu e ungur si l-ati prezentat maghiar doar pentru a va autovictimiza si vaicari din nou, cum ne-am obisnuit de cand va stim, mai rau ca niste muieri isterice!