NU!desfiintarii Grup Scolar Posta si Telecomunicatii Timisoara

Quoted post

Altcineva

#331 Re: Re:

2012-01-20 23:31

#288: Kid - Re:

Ai dreptete ! Noi ne-am dat seama de "aleasa" voastra educatie pe care v-au insuflat-o profesorii vostri care v-au instigat  sa jigniti in vazul lumii , oameni pe care nu i-ati vazut niciodata dar si pe unii din dascalii vostri. Asta numesti tu educatie ? Dar de violenta ai auzit ? Mai gandeste-te .... daca poti !

Raspunsuri

Kid

#332 Re: Re: Re:

2012-01-20 23:51:18

#331: Altcineva - Re: Re:

Ma bucur ca sunteti voi "educati" si pentru noi. Nu mai ai ce spune si acum dai vina pe profesorii nostri?ai fost vreodata in Posta sa poti spune ceva de ei?Nu,nu ai fost! Degeaba incerci sa zici ceva bun despre CFR..nu zic ca nu este nimic bun probabil voua va place dar..noi NU vrem sa venim acolo,ne place exact asa cum e scoala noastra,intelegi? Poti sa gandesti in felul asta?Incearca.

Raul
Musafir

#334 Re: Re: Re:

2012-01-21 03:00:50

#331: Altcineva - Re: Re:

Ai mult tupeu sa dai vina pe profesorii nostri !! :)) In primul rand noi nu am fost instigati cu nimic ,si nici  NU AM JIGNIT pe nimeni , si nici nu vom jigni vreodata pe cineva. Daca tu te consideri educat bravo, dupa mesajul pe care l-ai lasat, ne putem da seama ca tu nu ai nici macar cei 7 ani de acasa!