NU!desfiintarii Grup Scolar Posta si Telecomunicatii Timisoara

Quoted post

w

#324 Re:

2012-01-20 19:12

#307: -

Da,bine zis:))) acum ceva ani, dar sincer..cine mai merge la CFR? Inafara de cei care nu au medie de altceva.Imi pare rau ca trebuie sa vorbesc de rau scoala voastra dar nu vad absolut nimic bun in ea.

Raspunsuri

Musafir

#338 Re: Re:

2012-01-21 09:50:22

#324: w - Re:

Nici nu ai cum. Din pacate, - acum fara suparare- nu ati facut decat sa jigniti. NU AI CUM SA VEZI!!!! NU NE CUNOSTI!!! asa cum am si zis in mesajul trimis catre voi. Nu avem nimic de castigat ca voi o sa veniti la noi. Eventual doar ore de dupamasa, ceea ce, nu te supara nu e un castig pt noi. Respect! Atat cerem. Nu va jignim. Nu ne jigniti. Si apropos...repetam. Chiar va uram multa bafta in actiunea voastra. Sincer! Insa incetati cu acuzele nefondate. Suntem si noi ca si voi. Si ...practica am facut-o in Germania, la Directia Financiara din Timisoara , la Oficiul Postei Central...adica langa voi, la Flextronixcs. Nu vad cu ce suntem mai prejos, dar asta e parerea voastra.  Noi nu ne credem superiori- NU SUNTEM, dar nici altfel decat majoritatea adolescentilor. sa fim seriosi. Ne cunoastem intre noi. Stim cam ce suntem. Repetam: Nu noi am cerut comasarea! Numai bine si ...sa  fie cum va doriti!