NU!desfiintarii Grup Scolar Posta si Telecomunicatii Timisoara

Quoted post

N . Mih

2012-01-14 21:15

As dori sa intreb un   cadru didactic daca atunci cand orele v-or incepe , noi elevii putem sa nu mai raspunem la ore asta sub forma de protest / greva ?

JOS ANDONIE SI HUZOIU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Indemn totii colegii mei ca de luni nici sa nu ne mai uitam in ochii lor . RUSINE

Sa ne gandim la tot felul de metode de protest ....( sa iesim in fata scolii , sa ne limpim foi pe spate cu mesaje privitoare la .. , sa lipim mesje pe usi , sa isim spontan de la ore , sa ne aliem cu TOTI  profesoori impotriva lui ANADONIE SI HUZOIU ,  sa ne ducem toti in fata la ISJ , PRIMARIE  etc ,  profesorii sa nu mai stea cu directiune in cancelatrie sa ste cun noi , copii .

UN  ELEV DIN CLASA A XII - A

Raspunsuri

D. M.

#192 Re:

2012-01-14 22:19:42

#191: N . Mih

Stai linsitit, pe noi nu ne afecteaza desfiintarea.
Se va desfiinta abiaa in anu scolar 2012-2013 dupa cum am auzit.
Cu toate ca nu imi suna prea bine ideea de comasare cu CFR-u, care e un liceuu f slab, in comparatie cu Posta, trebuie sa ne obisnuim cu ideea ca noi, elevii,  nu vom fi niciodata pusi la curent cu ce se intampla in aceasta scoala si nu ni se va cere niciodata parerea la deciziile luate de "conducatorii" ei. 
Imi pare rau doar pt cine ramane in scoala asta, ca noi mai avem putin si terminam. Mi-e mila si de profesori ca sunt jucati in picioare.
Noi suntem demoralizati, nu stim nimic, ce se intampla cu noi, la TV am auzit ca pana la sf lunii acesteia trebuie luata decizia, pe net am citit ca abia din urmatorul an scolar.
O sa aflam si noi o data si o data ce se intampla cu noi??
Suntem profund dezamagiti de conducere!

Eleva in clasa a 12a la Liceul (INCA) Posta si TC

Musafir

#236 Re:

2012-01-16 18:23:02

#191: N . Mih -

"As dori sa intreb un   cadru didactic daca atunci cand orele v-or incepe , noi elevii putem sa nu mai raspunem la ore asta sub forma de protest / greva ?"

=))=))=))

atunci cand orele VOR incepe, poate vei invata sa scrii corect. la colegiul leonida, fireste, ca acolo ai devenit analfabet.