Spune NU desfiintarii SMURD!RESPECT RAED ARAFAT!

Quoted post

viorel

2012-01-12 00:21

Citi dintre voi cei care distribuiti aceste informatii ati citit proiectul de lege al sanatatii? Eu unul nu am vazut niciunde ca se desfinteaza SMURD-ul, voi ati vazut asa ceva? De ce ne ferim ca pe piata sa existe concurenta ca si in restul statelor europene? De ce nu dorim servicii de calitate? De ce vrem sa stam atirnati numai de serviciile de stat. Atita timp cit statul nu are suficiente resurse financiare sa dezvolte si sa ofere o calitate maxima serviciilor medicale de ce dam cu piciorul acestei oportunitati? Pe piata asta este loc pentru toata lumea. Deja in marile orase, clinicile private au propriile ambulante de ceva ani dar mai exista si alti operatori privati. Eu unul pot alege sa fiu transportat la spital cu o ambulanta privata bine medicalizata pentru ca tin la viata mea si am nevoie de servicii de calitate in acele clipe in care viata se intrepatrunde cu moartea. Banii privind transportul cu o ambulanta privata este suportat din bugetul asigurarilor private sau de stat (CAS) daca esti asigurat, daca nu, platesti aceste servii tu. Nimeni nu te obliga sa ceri o ambulanta privata si nu este treaba ta atita timp cit nu tu platesti. De ce ne lasam manipulati in jocul altora si al unor interese de miliarde? Voi stiti care este adevarata miza a acestui razboi? Citeste articolul dind click pe link-ul de mai jos!

http://www.evz.ro/detalii/stiri/cum-a-ajuns-smurd-sa-fie-dotat-de-un-prieten-al-lui-raed-arafat-961005.html#.Twy4a9x6Zpk.facebookBANI

Raspunsuri

pacientul neingropat

#3500 Re:

2012-01-12 00:51:00

#3465: viorel -  

Viorele nu toti au banii tai  sa plateasca pentru a trai !!!!

Si la clinicile private este un mod mai diplomat de a-ti crea iluzia ca esti mai bine tratat !!!

P.S.  Daca lucrezi in serviciile secrete ai o scuza !!!!