Spune NU desfiintarii SMURD!RESPECT RAED ARAFAT!

Quoted post


Musafir

#765 INFORMATI-VA

2012-01-04 21:20

Mai oameni buni si creduli, nu se desfiinteaza niciun SMURD. Nu va mai lasati manipulati. Cititi legea inainte sa dati apa la moara zvonacilor de servici. Voi chiar nu vedeti ca in petitie nu este scris articolul care duce la desfiintarea SMURD-ului? Nici macar niste argumente sa ne faca sa intelegem de unde provine agitatia asta. Chiar asa de creduli ati ajuns incat daca pune unul o petitie pe net voi o luati de buna fara sa va informati?

ASTA ESTE DOAR O MANIPULARE CRASA!!!

Raspunsuri


Musafir

#771 Re: INFORMATI-VA

2012-01-04 21:25:58

#765: - INFORMATI-VA Exact! Cautati date despre persoana care a initiat petitia: este un PSD-ist!Asta este doar manipulare politica in an electoral!Din cauza asta nu merge nimic in tara asta: pt ca oamenii sunt extrem de usor de manipulat si nu se INFORMEAZA inainte de a sarii cu gura!

 


Musafir

#775 Re: INFORMATI-VA

2012-01-04 21:33:00

#765: - INFORMATI-VA

La ce sa se informeze?La propaganda voastra cu :Sa traiti bine!Sunteti niste nenorociti pusi pe capatuiala din sudoarea oamenilor care nu au ce pune pe masa.Vreti sisteme private de urgenta medicala?Au esuat in USA care cred ca e putin mai departe ca Romania.Ceea ce vreti nu sunt decat niste bani murdari pentru propaganda voastra mizera de a arata oamenilor marile voastre reforme si realizari.Niste nemernici ipocriti.Nu trebuie sa citesti intreaga foaie de papirus cu implementarile si articolele noi privind legea sanatatii ca sa observi ca sunt altii care vor sa faca legea in domeniu pe bani grei.Pentru voi exista decat sistemul privat de pompe funebre unde va recomand sa va asigurati deoarece este cel mai eficient in cazul vostru si o sa stiti cu siguranta unde o sa ajungeti.