Spune NU desfiintarii SMURD!RESPECT RAED ARAFAT!

Quoted post


Musafir

#775 Re: INFORMATI-VA

2012-01-04 21:33

#765: - INFORMATI-VA

La ce sa se informeze?La propaganda voastra cu :Sa traiti bine!Sunteti niste nenorociti pusi pe capatuiala din sudoarea oamenilor care nu au ce pune pe masa.Vreti sisteme private de urgenta medicala?Au esuat in USA care cred ca e putin mai departe ca Romania.Ceea ce vreti nu sunt decat niste bani murdari pentru propaganda voastra mizera de a arata oamenilor marile voastre reforme si realizari.Niste nemernici ipocriti.Nu trebuie sa citesti intreaga foaie de papirus cu implementarile si articolele noi privind legea sanatatii ca sa observi ca sunt altii care vor sa faca legea in domeniu pe bani grei.Pentru voi exista decat sistemul privat de pompe funebre unde va recomand sa va asigurati deoarece este cel mai eficient in cazul vostru si o sa stiti cu siguranta unde o sa ajungeti.

Raspunsuri


Musafir

#780 Re: Re: INFORMATI-VA

2012-01-04 21:35:12

#775: - Re: INFORMATI-VA NU SE DESFIINTEAZA SERV SMURD! Ati innebunit toti?Sistemul privat va veni in ajutor si ATAT!SMUD va in continuare un serviciu subventionat de stat si gratuit!Ce e asa de greu de priceput?

 

 


Musafir

#781 Re: Re: INFORMATI-VA

2012-01-04 21:36:10

#775: - Re: INFORMATI-VA

inainte de a face oamenii nenorociti eu zic sa terminati cu manipularea si statul cu mana intinsa.

Smurdul nu se desfiinteaza! ramane asa cum este. apare doar concurenta. nu va obliga nimeni sa mergeti la concurenta. terminati cu manipularile si exemplelu aiurite