Sustine ne-echivalarea asistentilor cu postliceala cu facultatea de asistenta medicala si moase

Quoted post

Musafir

#194 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2018-02-18 13:12

#186: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Draguta! Am in spate 20 ani de munca.ok? Nu cred ca voi sunteti mai bine pregatite dacat cele care au atatia ani de munca in carca. Despre facultatea pe care ati facut-o voi pe la Arad ...stie toata lumea. O prezentare la inscriere si inca una cand ati dat bani pentru diploma. 

Cat despre clinicile private pe care le frecventezi tu ...no comment. De aceea vin copii super agravati...din aceste clinici private cu personal,,super extra pregatit".

Eu personal..nu am nimic cu voi. Vina este a guvernanților.  Dar nici nu pot sta sa vad cum ne desconsiderati. Crede-mă ca nu esti cu nimic mai superioara decat una cu posticeeala si cu 20 ani de munca.Facultatea mea este munca la patul bolnavului timp de 20 de ani....crezi ca Tu, cu doar 4 ani de facultate o sa ajungi vreodata sa sti cat stiu eu ?

Sincer ,ma îndoiesc. 

Raspunsuri

Musafir

#200 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2018-02-18 13:45:34

Musafir

#202 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2018-02-18 18:49:20

#194: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Doamna ,nu a facut nimeni facultatea la Arad,daca mai insistati cu asta va raportez comentariul,sunteti de tot rasul

Musafir

#204 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2018-02-18 18:53:48

#194: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Asa e,nu o sa ajung niciodata sa stiu cat stiti dumneavoastra,o sa stiu mult mai mult