Ucigasii ursuletului sa plateasca!

Quoted post

meee

#49 Re:

2016-10-12 16:50

#25: emil -  

1 - nu primarul decide

2 - in 3 ore daca chiar era vorba sa faca rau omora juma din oras...

3 - in 3 ore tranchilizai toate balenele din lumea asta

4 - si eu am peste 100 de kile... omoara-ma si pe mine, daca o sa omor pe cineva?!

5 - tu ai vazut filmu?! realizezi ca era un PUI de urs! care in omentul in care a fost impuscat era incoltit, speriat si vroia sa fuga (si nu avea unde)?!?!?!

Raspunsuri

Musafir

#76 Re: Re:

2016-10-12 17:24:03

#49: meee - Re:  

aveti dreptate

..astia sunt gonaci pusi sa il goneasca pe bietul irsulet flamand si fara mama..

sper ca de urs saoara..

Cosmin G

#423 Re: Re:

2016-10-12 21:20:31

Pentru emil si alti inepti ca el:

1. Era un puisor de urs care se ascundea de bestiile ca voi intr-un ghiveci de flori, ce pericol putea sa prezinte??

2. Pe aceiasi logica cu "pai daca ataca vreun copil" hai sa impuscam rapid-rapid vreo 10 taximetristi pentru ca daca le vine ideea sa calce vreun copil? Ai idee cati copii au fost ucisi de taximetristi si cati de puisori de urs?

3. Cum a ajuns acel urs acolo in conditiile in care vanatorii turbeaza ca opinia publica le-a luat jucaria prin blocarea Ordinului de Ministru care le permitea sa faca ravagii printre ursi? Nu vi se pare nimic suspect? Vorbim de Sibiu, nu de Brasov! Acel urs nu avea de unde veni decat adus cu intentie! Ceva gen "uitati fraierilor in ce pericol ati fost dar v-am salvat noi, vanatorii cei bravi!"

Musafir

#884 Re: Re:

2016-10-13 09:53:13

În 3 ore nu a atacat  pe nimeni și a trecut pe lângă  atâția oameni  .....măcar pentru  acest lucru trebuia sa nu îl omoare, nu crezi??????

Musafir

#1354 Re: Re:

2016-10-13 22:26:36

Corect!

Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...