Morometii la subiectul 3 la bac

Quoted post

Dan

2016-07-04 22:47

Buna seara , eu de exemplu sunt olimpic la matematica si fizica dar din pacate la proba scrisa la limba romana am scris Morometii , dupa parerea mea si nu sunt sigurul care gandeste asa . Aceste opere nu au nici un rost nu ajuta la nimic concret asa ca ar trebui punctat si aceasta pentru ca prea multi au gresit dintr.o prostie...am citit aici ca zice ca "aceste specimene ne va lua locurile din facultate" sa fim serios acum uni chiar avem ceva in cap si nu mi se pare normal sa pic la acest exame dupa toata munca mea depusa in ultimi ani si sunt sigur ca mai exista si alti care chiar nu ii atrage aceste opere...asa ca cei care au zis ca aceste specimene ne ia locurile din facultate sa taca ca laudele nu sunt chiar pe merit pentru uni....

Raspunsuri

Camulus

#1001 Re:

2016-07-04 22:56:04

#995: Dan -  

sigur se va face o exceptie pentru tine fiindca esti olimpic la matematica si fizica. peste tot in lume se da examen din limba materna.  ai scris mult, prost si fara nicio legatura cu realitatea. dar probabil ca la nivelul tau superior de "olimpic" aerul e mai rarefiat si-ti este mai greu sa gandesti coerent. olimpic....foarte ilar

Sunt un unicorn

#1004 Re:

2016-07-04 23:04:07

"Altii care nu ii atrage" asta spune tot. Renunta la semnele de punctuatie, nu au nici un rost, oricum sunt puse aiurea. Am plecat sa imi ascut cornul si sa fumez niste ciuperci, poate asa o.sa delirez si eu ca voi

Lucian

#1011 Re:

2016-07-04 23:23:25

Poti sa fii olimpic la orice. Trebuie sa retii, insa, ca oriunde te-ai duce in lumea asta ai nevoie sa vorbesti si sa scrii (CORECT), fie in limba materna, fie intr-o alta limba. Iar tu, momentan, esti agramat. Asa ca nu te ajuta cu nimic olimpiadele. Pune mana pe carte!

P.S.: Daca te intrebi cumva ce legatura are cititul cu gramatica, imi demonstrezi ca esti si mai prost decat credeam.