Morometii la subiectul 3 la bac

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Morometii la subiectul 3 la bac

Camulus

#1001 Re:

2016-07-04 22:56

#995: Dan -  

sigur se va face o exceptie pentru tine fiindca esti olimpic la matematica si fizica. peste tot in lume se da examen din limba materna.  ai scris mult, prost si fara nicio legatura cu realitatea. dar probabil ca la nivelul tau superior de "olimpic" aerul e mai rarefiat si-ti este mai greu sa gandesti coerent. olimpic....foarte ilar

gigi becali

#1002 sugeti pula toti

2016-07-04 22:58

Frustrati pulii mele cum sa scrieti la subiectul 3 moromestii ? Pai sa imi indoi pula in neamurile voastre de satanisti prosti cu petitia voastra de poponari oligofreni. Trebe sa ai o gandire de molusca calcata masina ca sa scrii roman interbelic Morometii. Pai prosti puli mele nu stiti sa  dati o spaga sa luati un examen de cacat eu gigi becali atotputernic fondator de biserici violator in timpu liber mason reptilian cititor in stele ma duc la bac bam 10 milioane spaga ma duc la mamele voastre le fut 5 lei spaga banii vostri de dimineata. Saraciilor sa ma beti toti

muie tuturor care a semnat

#1003 jijials

2016-07-04 22:59

SA iti iau mortii in pula de prostul dracului. esti dobitoc facutgramada sper sa faci cancer si sa mor cacatule si toti cei care au semnat

Sunt un unicorn

#1004 Re:

2016-07-04 23:04

"Altii care nu ii atrage" asta spune tot. Renunta la semnele de punctuatie, nu au nici un rost, oricum sunt puse aiurea. Am plecat sa imi ascut cornul si sa fumez niste ciuperci, poate asa o.sa delirez si eu ca voi

Gigi Becali

#1005 Re:

2016-07-04 23:08

#957: -  

Cum pizda matii indraznesti sa te adresezi asa luo Gigi Becali mai cacat degenerat . Cum iti permiti tu sa te adrezi salvatorului tau, sefului tau asa. Pai rupemias adidasu in curu lui ma-ta. Pogoramias pula in ochii tai de ateu satanist prost gunoi reptiliano mason dentist. Cum indraznesti sa te adresezi asa fondatorului de biserici salvatorului de suflete intruchiparea a doua a lui Isus Cristi. Luatias neamul in sabie de poponar reptialian satanist obosit.

Dan

#1006 Re: Re:

2016-07-04 23:14

#1001: Camulus - Re:  

Nu trebuie sa se faca nici o exceptie invatatul mult si prost defapt fara nici un rost duce la belirea p**i pe romaneste din pacate asta este societatea in care traim oameni care se leaga de alti oameni fara nicin un motiv si ii supara adevarul si tu punete si invata tabla inmultiri ca poate nu o sa stii sa dai rest la paine...

Lucian

#1007 Re:

2016-07-04 23:17

#932: Sebi -  

Nu ne fute nimic... Doar ca nu vrem sa se mai aprecieze prostia.

Dan

#1008 Re: Re:

2016-07-04 23:18

#1004: Sunt un unicorn - Re:  

Mai bine mai citeste o data ce ai scris tu si dupa comenteaza ! Decat sa ma uit la altul unde a pus virgula mai bine in timpul asta invata frate tabla inmultiri crede.ma ca in viata o sa te ajute mai mult...

Sunt un unicorn

#1009 Re: Re: Re:

2016-07-04 23:19

#1006: Dan - Re: Re:  

Bine ca eati olimpic la matematica, o sa stii sa dai restul la shaorma.

Sunt un unicorn

#1010 Re: Re: Re:

2016-07-04 23:23

#1008: Dan - Re: Re:  

Am auzit ca olimpicii la mate- fizica intreaba cel mai bine: " doriti covrigii cu mac, sau cu susan?". Sa imi zici in toamna daca e adevarat, ai cateva luni bune sa exersezi. 

Lucian

#1011 Re:

Poti sa fii olimpic la orice. Trebuie sa retii, insa, ca oriunde te-ai duce in lumea asta ai nevoie sa vorbesti si sa scrii (CORECT), fie in limba materna, fie intr-o alta limba. Iar tu, momentan, esti agramat. Asa ca nu te ajuta cu nimic olimpiadele. Pune mana pe carte!

P.S.: Daca te intrebi cumva ce legatura are cititul cu gramatica, imi demonstrezi ca esti si mai prost decat credeam.

Hahaaaa

#1012 Nu se aprobă asa ceva

CREDETI CA MINISTERUL VA APROBĂ PROSTIA ASTA CAND VOI HABAR N-AVETI CE E AIA PERIOADA ,,INTERBELICĂ,,

Sunt un unicorn

#1013 Re: Nu se aprobă asa ceva

2016-07-04 23:27

#1012: Hahaaaa - Nu se aprobă asa ceva 

Nu stiu daca or sa aiba timp pana in toamna sa se pregateasca, or sa fie ocupati sa exerseze zambetul tampit ce merge mana in mana cu " aici sau la pachet?"

Dan

#1014 Re: Re: Re: Re:

2016-07-04 23:27

#1009: Sunt un unicorn - Re: Re: Re:  

Frate ce sa zic acum , pune.te si invata ca poate o sa iti dau restul de la shaorma gresit si nu o sa te prinzi...

un user

#1015 GENERATIE DE PROSTI!

2016-07-04 23:35

NU va este rusine mai putorile dracu, acum vreti si bac moca? Puneti dracu mana pe carte bai analfabetilor!

Dan

#1016 Re: Re:

2016-07-04 23:38

#1011: Lucian - Re:  

Nu vreau sa ma leg de nimeni , dar totusi gandirea ta lasa de dorit...te ajuta sau nu olimpiadele asta ramane de vazut...consider ca sunt la un nivel superior fata de tine .

Dan

#1017 Re: Re: Re: Re:

2016-07-04 23:39

#1010: Sunt un unicorn - Re: Re: Re:  

Vedem la sfarsit , care sunt cei care o sa intrebe "aici sau la pachet "

Sunt un unicorn

#1018 Re: Re:

2016-07-04 23:48

#680: - Re:  

Tocmai, nu esti in stare.sa citesti si sa interpretezi cerinta subiectului.si totusi vrei sa iei bacalaureatul.la limba materna?

Paulica

#1019 Paulica

2016-07-04 23:50

Salut! Eu stiu ca o perioada interbelica este intre 2 razboaie, astfel ca am presupus ca se refera la perioada dintre cele 2 razboaie daco-romane, deci 103-104. Si cum sunt baiat destept, stiu ca nu s-a scris niciun roman in perioada aceea, astfel ca am lasat foaia goala.

Cer ca elevii care nu au scris nimic la subiectul 3 sa primeasca punctajul maxim, iar cei care au scris Morometii sa fie punctati in functie de calitatea lucrarii. Ce?! Poate s-au gandit ca perioada interbelica se refera la anii dintre WW2 si Razboiul din Vietnam sau chiar Iugoslavia. 

Haideti, fratilor, sa ne unim! Daca astazi ne lasam calcati in picioare si renuntam la petitia noastra justa, nu vom mai putea ajunge in functiile de conducere ale statului si atunci cine va mai face Romania de ras???

Musafir

#1020 Re:

2016-07-04 23:51

#972: -  

daca la scoala ati fi lasat in plm telefoanele si FB-ul si ati fi cascat ochii si urechile la profesoara de limba Romana, acum nu mu mai plangeati pe net ca nu ati inteles cerinta subiectului!!! 
Putori ordinare ce sunteti!

Sunt un unicorn

#1021 Re: Re: Re: Re: Re:

2016-07-04 23:52

#1014: Dan - Re: Re: Re: Re:  

Am un pont pentru tine, se fac angajari si.la ecosal

Yo96

#1022 Re: Re: Re: INTERBELIC

2016-07-04 23:53

#281: - Re: Re: INTERBELIC 

Punctati în plus chiar!

Sunt un unicorn

#1023 Re: Re: Re: Re: Re:

2016-07-04 23:55

#1017: Dan - Re: Re: Re: Re:  

Adevarul e ca sunteti multi si nu au atatea posturi libere nici la McD nici la kfc, unii dintre voi or sa se indrepte spre ecosal

roberto celibadaru

#1024 Sustzyn

2016-07-04 23:56

da s-a se ea in consydrare ji akest sub pt ca mam pregatyt taota escursya knd a-m fost l-a mare ji nu a-m esit in klub dekt knd ma ruga-t un tovaraj s-a merg ku el l-a agatzat in fratelii ji m-ai mult a-m invatzat pt bak rog p taota lume kre vede petitzia s-a apeleze la totzi prof kre ii stye s-a ea in considrare ji morometzi la bak c-a dekt atat a-m invata-t ji am scris 2 pag da leam skris dyn mintea me ji cu talentu kre i-l am eo s-a jtie totzii dak se acepta dao d baut l-a milion adevarat!!!!!!!!!!!!!!!

Lucian

#1025 Re: Re: Re:

2016-07-05 00:03

#1016: Dan - Re: Re:  

Daca gandirea mea lasa de dorit, a ta ce face? Cititul dezvolta intelectul si vocabularul. Se recunoaste usor un om care n-a citit, iar tu, prietene, faci parte din aceasta categorie.

Pentru ca sunt mai mare decat tine, iti spun ca in viata nu te ajuta nicio olimpiada. Te ajuta intelectul dezvoltat (si trebuie sa faci eforturi pentru asta), cultura generala si scoala vietii. Orice altceva e aproape egal cu zero. Poti sa ai zeci de diplome si sa fii somer. Iar exemple in jurul tau sunt destule.

Atitudinea ta este cea care lasa de dorit. Invata sa ii respecti pe ceilalti si sa fii umil in fata destinului. Omul increzut nu ajunge niciodata departe.

Si inca ceva... Niciodata sa nu-ti mai dai cu parerea despre un om fara sa-l cunosti. Stii doar ca ma cheama "Lucian", deci nu poti sti la ce nivel te afli in comparatie cu mine.