Romania la Eurovision 2016

Quoted post

Musafir

2016-05-05 11:26

Adevarul pentru care am fost exclusi nu este de natura financiara.
Datoria este istorica si totusi am participat iar acum, dupa audierea melodiei calificate, s-a zis: Stop! De ce? Pentru ca este o melodie cu sanse foarte mari de castig: are text periculos, fiind un manifest, are o melodie buna, are ritm, are...tot ce-i trebuie ca sa castige Eurovizionul. De asta le este frica. Daca motivul ar fi fost de natura financiara ne anuntau inainte de finala romaneasca, asa ca...degeaba ne-am dorit UE. Guvernantii nu au solutii sa achite mizilicul de datorie, asteapta tot de la noi ca pentru Ateneu. Va amintiti zicala: "Dati un leu ...".  Haideti sa dam un leu pentru ANTE EU (Ateneu anagramat pentru cei neatenti!). Deschideti repede contul ca vreau sa fiu primul care da.

Raspunsuri

Rebecca

#1473 Re:

2016-05-22 17:51:00

#1438: -  

Din păcate, acesta este adevărul. S-a evitat riscul ca Ovidiu Anton să obţină trofeul Eurovision. CE REPARAŢIE MORALĂ POATE PRETINDE ACUM ARTISTUL? PE CINE SĂ TRAGĂ LA RĂSPUNDERE?

Intereant este că acum românii au votat cea mai bună candidată la concurs. Mi-amintesc de Laurenţiu Cazan, care a concurat cândva cu o melodie superbă: "Hai, spune-mi!", la fel de posibilă abonată la trofeu. Atunci a fost împiedicat de ai lui să participe. Acum ai noştri sunt solidari măcar pe planul lamentărilor.

"Vai de biet român, săracul/ Că dă înapoi ca racul" spunea Mihai Eminescu în poezia "Doina", interzisă pe vremea comunismului. Azi s-a suspendat interdicţia, că oricum nu mai sunt citite poeziile sale. Leider!