Fumatul Permis in Locuri Special Amenajate in Spatiile Publice - Semneaza si da Share !

Quoted post

Radu Andrei

#1668 Re: Re:

2016-03-20 11:26

#700: Nu sustin petitia - Re:  

Da cine te opreste pe tine sa mergi intr-un local de nefumatori? Eu poate vreau sa-mi fac un local privat in care se fumeaza, nu-mi platesti tu mie investitia. Nu-ti convine, nu intri, iar daca intri o faci pe propria raspundere pentru ca afara o sa fie semn mare cum ca e pentru fumatori.

Raspunsuri

ale05

#1714 Re: Re: Re:

2016-03-20 13:08:35

#1668: Radu Andrei - Re: Re:  

asa ar fi cel mai corect proprietarul localului sa alega daca este pentru fumători sau nefumatori.nu sa oblige proprietarii sa faca local de nefumatori. E cea mai cretina lege pe 2016.Sunt de acord si eu ca fumatoare sa nu se fumeze in localuri unde se serveste mancare pt.ca acolo sunt si copiii dar intrun club unde se serveste alcool cafea simti nevoia sa aprinzi o tigara la pahar.sa văzut weekend-ul asta cat de multi nefumatori sunt in club.0) tot clubul iasă afara in frig la tigara. Nefumatorii stau acasa si acum.

anonima

#2304 Re: Re: Re:

2016-03-21 20:35:57

#1668: Radu Andrei - Re: Re:  

nu cred ca voua , nefumatorilor, v-ar fi convenit sa mergeti la un pub , club sau cafenea si sa fiti dati afara in strada,cu paturi pe voi(pentru ca asa s-a ajuns) .nu vreti eventual sa ne cumparam ceva de baut din local si sa ne asezam pe o bordura la 10 metrii de acesta? ca sa nu inhalati voi fumul nostru..