Fumatul Permis in Locuri Special Amenajate in Spatiile Publice - Semneaza si da Share !

Quoted post

Musafir

#313 Re: Re:

2016-03-18 23:52

#119: - Re:  

In alte tari nimeni nu fumeaza in baruri restaurante etc....si nimeni nu comenteaza ...dar normal Romanu are mereu ceva de spus in orice " daca se fumeaza ,de ce se fumeaza ,daca nu se fumeaza , de ce nu se fumeaza " ...pe bune...faceti scarba cu toate figurile astea ....asta va place sa stati la un restaurant cu un pahar de suc 10 ore ca sa nu fumati afara...bai ma lasi ce comozi mai sunteti....si eu sunt fumatoare dar pt ca traiesc intr.o tara civilizata sunt nevoita sa ies afara sa fumez fie ca ploua ninge etc....mai terminati cu prostiile si faceti ceva cu adevarat folositor...

Raspunsuri

Musafir

#325 Re: Re: Re:

2016-03-18 23:58:43

#313: - Re: Re:  

Si iti place ca iesi?  Iti cade bine acea tigara ? Daca zici ca da  nu te cred

Musafir

#460 Re: Re: Re:

2016-03-19 06:29:41

nu inteleg de ce comparati voi nefumatori Romania cu alte tari , frate alte tari au autostrazi oameni au locuri de munca salariu de 1000 euro + , de ce ai plecat din Romania ? de bine ? nu cred , nu cred ca legea asta trebuia data acum , tot ce face statul e sa provoace poporul sa iasa in strada , noi nu suntem Germania , Italia , Spania etc , noi suntem Romania care toti parlamentari fura si oameni mor prin strainatate sau in spitalele noastre infecte  , si te asigur ca nu din cauza fumatului . 

Musafir

#672 Re: Re: Re:

2016-03-19 09:41:08

Vezi-ti de spălat budele pe dincolo și lasă-ne cu arfele astea