Fumatul Permis in Locuri Special Amenajate in Spatiile Publice - Semneaza si da Share !

Musafir

2016-03-19 09:27

E o aberație legea asta! Discriminare absolută.

Musafir

2016-03-19 09:29

Si eu sunt fumatoare si cate o data o cafea si o tigara sunt singurele care ma relaxeaza.
Don

2016-03-19 09:29

Multi vorbiti de legi europene, degeaba imi baga legi europene daca noi suntem cu 50 de ani in urma. Sa crească in pula mea salariile si sa ne faca un trai mai bun nu sa oprească fumatul pentru ca asta nu e o prioritate asa de mare cum sunt alte lucruri care ar trebui făcute dar din păcate nu le face nimeni...

Frustrat

#654 Cacatdepetitie

2016-03-19 09:30

Eu va înțeleg ca sunteți fumători și o să mă considerați un frustrat, dar de ce căcat să aveți voie să fumați intr-un spațiu destinat tuturor? Dacă ieșiți până afară cât fumați, ce?

Încercați și voi să fiți civilizați ca în schimb vreți o Românie... Cel puțin de ziua națională chiar vreți ceva cu țara asta.

Musafir

#655 Re: mda...

2016-03-19 09:31

#637: Dan - mda..

Bar,Cafenea   sunt spatii destinate exclusiv  destinate  viciului  iar daca propietarul spatiului respectiv doreste ca in acel spatiu sa se fumeze  nu este corect sa-i fie interzis printr-o lege   , nefumatorul in schimb poate alege  spatiile in care nu se fumeaza  linistit 

Musafir

2016-03-19 09:31

Ca aceasta "lege" sa fie scoasă!!!

Musafir

#657 Re: Re: Re: Re:

2016-03-19 09:32

#460: - Re: Re: Re:  

Si eu sunt fumatoare .....nu inteleg de ce va agitati atata pt legea asta ...cu ce va incalzeste ca fumati in restaurante ....iesiti in strada ca sunteti mai rau ca tigani ....si dupa spuneti ca tigani va fac de ras :))))

Musafir

2016-03-19 09:34

Pt a putea fumAaa
Licu

#659 Lege de toata cacaoa

2016-03-19 09:35

Peste cinci milioane de fumatori vor intra in sevraj nicotinic ,desi tigarile se vand la tot pasul.

A lua aceasta libertate, prin care unii oameni isi gasesc linistea ,placerea ,concentrarea,este o diversiune prin care o parte din populatie este supusa unui stres foarte mare .

Autoritatile romane  au pus botul la divesiunile licuriciului si au ajuns sa-si chinuie concetatenii ,sa le incalce drepturile si libertatile si sa-i haituiasca pe strazi,prin parcuri si restauante ca pe teoristi.

Auzi ,faci cancer din cauza fumatului!

Sa ne arate studiul  in care tutunul a provocat vreodata cancer pulmonar.

Cancerul nu se face de la ceva ,el este prezent in ADN-ul unor familii care ,din pacate,transmit gena din generatie-n generatie.

Daca oamenii ar muri din cauza fumatului sau al fumului de tigara pamantul ar fi plin de miliarde de cadavre.

Milioane de oameni  mor ,inca,din cauza gloantelor si nimeni nu pedepseste tragatorul,ba dimpotriva.

Nicu

2016-03-19 09:36

Nu va mai prostiti atata! Orice bar/pub/club, ar trebui sa aiba 2 spatii. Unul pentru fumatori, altul pentru nefumatori. In sfarsit ne aliniem cu alte state din Europa. P.s.: sunt fumator.

Si pentru toti patronii de baruri, chiar credeati ca vi se vor umple barurile cu persoane nefumatoare a 2a zi dupa ce a intrat legea in vigoare? Ati pierdut clienti fumatori din cauza legii? Nu cred, lumea vine la o cafea chiar si daca nu are voie sa fumeze inauntru.

Musafir

#661 Re: Re: Re: Re:

#460: - Re: Re: Re:  

De ce nu se iese in strada pentru ceva mai bun  pentru salari etc....iesiti in strada ca numai aveti voie sa fumati hahahahaha

Musafir

Pentru ca și eu am drepturi, din partea mea, pot fi 3 baruri în tot orașul, dar sa fie si pentru fumători!
Ale

#663 Re: Re: legea CORECTA

#42: - Re: legea CORECTA 

Nu stiu cand ai fost tu in Spania, dar te asigur ca NU este permis fumatul in locurile publice de mult. Pe terasa nu te opreste nimeni, insa in baruri, cafenele, cluburi etc nu iti este permis fumatul. 

Musafir

#664 Re: Re: Re:

2016-03-19 09:37

Mai bine taceai dracu din gura ca esti prost facut gramada.. daca nu fumezi si nu stii cum e sa iti interzica sa fumezi in localuri cand bei cafeaua nu mai comenta aiurea.

Musafir

2016-03-19 09:37

Pentru ca sunt fumatoare si as vrea o lege asa cum ii favorizeaza pe nefumatori si noi fumatori la randul nostru sa fim favorizati.multumesc

Musafir

2016-03-19 09:39

Pentru ca sunt fumator,pentru ca urasc discriminarea.daca au interzis fumatul ,propun sa nu se mai vanda tigari deloc si sa fie incadrate ca droguri

Musafir

#667 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

#447: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Prost esti tu .....masinile sunt in aer liber habar nu aveti pe ce lume traiti 

Musafir

Am fost fumătoare și știu ce înseamnă !
Este clar ca nu voi intra în baruri cu copilul . La restaurant da dar la cafenea sau bar.... nu !
Este normal ca legea sa fie pentru toată lumea nu doar pentru cei care se gândesc doar la ei :)

Musafir

2016-03-19 09:40

Am semnat si ma bucur ca exista petitia,  dar am si eu o intrebare.. daca se strang semnaturile, cine va lua in considerare petitia? Are vreo putere legala faptul ca semnam asa multi?

Nicu

#670 Re: Re: Re: Re:

#664: - Re: Re: Re:  

Eu sunt fumator si mi se pare o lege CORECTA!

topyto

si fumatorii sunt oameni!!!

Musafir

#672 Re: Re: Re:

2016-03-19 09:41

#313: - Re: Re:  

Vezi-ti de spălat budele pe dincolo și lasă-ne cu arfele astea

Musafir

Pentru ca sunt fumatoare iar spatiile delimitate sunt cea mai buna alegere pentru toata lumea !

Musafir

Sunt un fumător ocazional, sunt zile poate săptămâni în care nu fumez, dar în condiția în care doresc să beau o cafea într-o cafenea, pe lângă plăcerea mea de a bea o cafea este, să fumez și o țigară. Fumătorii, atât cei ocazionali, cât și cei înrăiți, sunt oameni, normali, nu jignesc pe nimeni, nu ucid, nu aduc niciun afront gratuit nefumătorilor, ba din contra le respectă spațiul de destindere a nefumătorilor, ceea ce cerem și noi. Niciodată un fumător, oricât de înrăit ar fi, nu ar aprinde o țigară într-un restaurant unde este interzis acest lucru. Cerem a ni se respecta și nouă spațiul de relax, de plăcere, de destindere, fără să fim puși în situația mai mult decât umilitoare de a sta în drum, cu ceșcuța de cafea.

Musafir

#675 Re:

2016-03-19 09:42

#3: -  

Prietene, am fumat 12 ani si nu m'a ajutat nimeni sa ma las! Am facuto singur din dorinta de a renunta! Fumam undeva la 3 pachete pe zi! 

Cu mucosi de'stia de 12-15 ani cu tigari la bucata.... dami 10 bani sa fumez o tigara ca ma stresat tare profa.... cu astia o sa ne ducem dracului. Astia is analfabetii din ziua de azi care se sinucid ca nu le ia masa ifone11. Asta este noua generatie..

Stii... noi suntem aia care trebuiesc protejati, noi nefumatorii. Voi sunteti oaia neagra! Si daca tot vrem sa ne civilizam.... alte state civilizate deja aplica cu succes aceasta lege!