SA FIM ALATURI DE PARINTELE BERINDEI DIN TOPLITA!

Quoted post

Musafir

2016-02-23 15:16

Părintele Cristian si Părintele Matei au adus un surplus catedralei , dar mulți nu va dati seama de asta

Raspunsuri

Musafir

#205 Re:

2016-02-23 15:57:31

#201: -  

Total fals. Nici nu  exista termen de comparatie. Daca inainte mergeam cu drag la biserica, acum nu se mai intampla acest lucru. Care este acel surplus? Activitatea Parintelui Berindei nu o poate contesta nimeni. De ce Parintele Cristian era cu aparatul foto dupa el? Vroia sa scoata in evidenta activitatea Parintelui Berindei? Rusine sa ii fie! 

Musafir

#220 Re:

2016-02-23 19:25:58

Daca mai asteptam putin o sa ne spuna,  ca datorita lor arata biserica ca un bibelou si ca datorita lor e plina biserica dumineca. SURPLUSUL ADUS DE EI SE TRADUCE ASTFEL " TRADARE, DEZBINARE,  DUSMANIE"

Musafir

#224 Re:

2016-02-23 20:26:07

Eu zic ca au adus un mare minus, de umanitate, omenie, de iubire de semeni, încetișor oamenii nu vor mai merge la biserică si nu isi vor mai deschide portile si sufletele unora care pot sa manevreze in asemenea hal viața unui om si sa ignore legile firii si dorința unui oras intreg......trist

Musafir

#230 Re:

2016-02-23 21:25:06

p#201: -  

Poate ceva suspus...nu surplus...de unde surplus ? De pe Barasau .?

musafir

#231 Re:

2016-02-23 21:51:40

am semnat si eu..... de o vreme biserica noastra, unde mergeam cu drag...chiar de la servici, obositi, sa multumim Domnului ca am trecut cu bine inca o zi de munca, s-a transformat in...loc de joaca pentru copii; doamna de la lumanari....face jucarii copiilor, decupand diferite forme din hartie spre deliciul copiilor; sunt copii, nu le putem reprosa nimic...dar parintii - ar cui or fi - ce au in mintea lor? unde sa mai spui  ca Sfantul Altar a devenit bulevard pentru copii! rusine! nu mai poti asculta o slujba la vecernie de chicotelile lor! 

azi-maine facem discoteca!

sper sa ajute Dumnezeu sa revina totul la normal!