OPRITI LEGEA DARII IN PLATA ! TOT CONSUMATORUL VA PIERDE

Quoted post

ha ha ha

#726 Re:

2016-02-18 05:56

#722: Nmi -  

 Cei care behaie pe aici sunt angajati ai bancilor si dezvoltatorilor. Daca chair exista un sarac care nu are 40% avans, poate oricand sa faca credit pana intra legea in vigoare.

 

Nu vezi ce cei suparati ca nu sunt in stare sa stranga de avans, in loc sa fuga azi la banca sa isi ia credite, ei stau si comenteaza pe net :))

Raspunsuri

Hai sictir !

#729 Re: Re:

2016-02-19 01:16:31

#726: ha ha ha - Re:  

 De unde stii tu ma derbedeu' dracului ca nu sunt in stare? Voi vorbiti ma care 90% dintre voi ati luat avansurile prin credite de consum? Cu alte cuvinte v-ati dus cu pula-n mana si ati plecat cu cheile casei. Problema nu e ca nu poate sa ia ala cu venit minin, ghici ce. Cu sau fara lege ala nu putea lua, simplu. Banca iti da in functie de venituri. Iar oamenii nu dau fuga la banci sa ia credite pentru avans, cretinule, pentru ca le scade gradul de indatorare. Ala care era pe timpul vostru 80% acum e cam 50%, maxim. ING mi se pare ca e singura care mai are 60%. Adica daca da fuga asa cum spui tu, cand va lua creditul ipotecar va primi mai putini bani. Asta inseamna ca tot cu aceeasi suma trebuie sa vina de acasa. Categoria pe care voi omiteti sa o inserati in discutie, golanule, este cea a tinerilor cu venituri bune, cu studii si care au reusit, prin sacrificii si munca, sa isi puna niste bani deoparte. Astora le dati vietile si planurile peste cap dobitocul dracului. Nu alora care oricum nu se calificau pentru un credit. Alora care muncesc pe rupte si care au avut mai multa minte decat voi. Vreti sa ii trageti in mizeria voastra. De ce sa isi amane planurile si socotelile de viitor cineva pentru voi? Cine pastele, evanghelia si mortii mamilor voastre sunteti voi? Altceva decat niste tepari ordinari? Va cacati aur cumva, sunteti niste mari academicieni? NU! Sunteti niste borfasi, niste pularai fara minte care vor sa le faca rau altora mai destepti decat voi. Purtare tipica de gunoaie de la coltul blocului care rad si ii pun piedica aluia care vine de la scoala.