OPRITI LEGEA DARII IN PLATA ! TOT CONSUMATORUL VA PIERDE

Quoted post

Musafir

#339 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Interesul Sud Rezidential de a isi vinde apartamentele ne distruge v

2016-02-04 21:10

#335: Centrul de recuperare si reabilitare neuropsihiatrica Balaceanca - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Interesul Sud Rezidential de a isi vinde apartamentele ne distruge vieti 

Exact asta te faci ca nu intelegi, oamenii astia nu vor avea nici o problema, pt ca bancile pt a nu stiu cata oara fac jocul pe care l-au mai facut cu mine si cu altii, mint cu nerusinare, amenintand cu apocalipsa.

Pe vremea cand eternul Isarescu  a stat cu ochii inchisi la adevaratele apocalipse din sistemul bancar din Romania (falimente care s-au intamplat la banci de ex Bancorex, pe la care a trecut si "credibilul" domn Ghetea de la CEC, care a  a "decretat" si el recent apocalipsa in economia Romaniei, de parca toata lumea in tara asta ar fi proasta sa-i creada ineptiile)  nu si-a mai facut nici o banca griji ca va fi risc sistemic...aaaa   atunci era un "risc sistemic controlat" daca nu chiar premeditat. Dar sa iti spun eu cum sta treaba: bancile sperau cu adevarat ca oamenii sa stea in banca lor, sa taca si sa ii lase sa isi faca in continuare hotiile. Din pacate  se pare ca timpurile astea au apus. 

Si inca o veste crezi ca cei din consiliul concurentei s-au sesizat din lipsa de profesionalism vizavi de actiunea pe care incearca bancile sa o puna la cale zilele astea....dar suntem tineri si o sa vedem cum sta treaba si cu actiunile lor cartelare....nu cred ca se gandeau ca se merge atat de departe, ce sa-i faci ote mai poti si arde cand te joci cu focul....

Sfatul meu e ca daca ar fi baieti destepti ar da credite rezonabile care oriunde in lume si toti si-ar vedea de viata, inclusiv noi cei cu CHF....dar trebuie sa repet, prefera sa traiasca cu capul in nori, dar cand o sa cada ...de la inaltime se vor lovi rau de tot...ex :  din nou Volksbank, sau din nou Islanda... suna mai bine?

Raspunsuri

Toni Ludovic

#343 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Interesul Sud Rezidential de a isi vinde apartamentele ne distru

2016-02-04 21:44:32

#339: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Interesul Sud Rezidential de a isi vinde apartamentele ne distruge v 

Iti multumesc pentru rabdare, ma simt onorat. Hai acum sa iti explic ce i-am explicat si domnului Cristian Dan cand se batea cu pumnii in piept ca nu vor creste avansurile, asta era prin noiembrie, daca nu ma insel.

De prin 1920 exista anumite norme bancare ce functioneaza si in ziua de astazi. Una dintre ele este loan-to-value. Pe scurt este un mecanism care hotaraste cat la suta finanteaza banca dintr-o garantie. Daca pretul acelei garantii devine volatil din diverse motive calculele pe loan-to-value dau o finantare mai mica. Intelegi? Un sistem bancar care functioneaza la nivel mondial. Deci, cresterea avansurilor nu este o amenintare sau un santaj ci este un FAPT NORMAL ! Reactiunea la o actiune ! Consecinta unei fapte ! Ai inteles? Am incercat sa ii explic asta si lui Dan, nu m-a crezut, a pus un psihopat numit Ion Robu sa ma ameninte cu moartea, acum lucrurile se indreapta in directia descrisa de mine. Sper ca ti-am explicat indeajuns de clar. Daca nu ma crezi, ai tot dreptul sa faci asta, te rog intra pe site-ul Europa FM, cauta emisiunea lui Moise Guran despre creditele ipotecare si vei auzi si din gura sa aceeasi explicatie.