OPRITI LEGEA DARII IN PLATA ! TOT CONSUMATORUL VA PIERDE

Toni Ludovic

/ #343 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Interesul Sud Rezidential de a isi vinde apartamentele ne distru

2016-02-04 21:44

#339: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Interesul Sud Rezidential de a isi vinde apartamentele ne distruge v 

Iti multumesc pentru rabdare, ma simt onorat. Hai acum sa iti explic ce i-am explicat si domnului Cristian Dan cand se batea cu pumnii in piept ca nu vor creste avansurile, asta era prin noiembrie, daca nu ma insel.

De prin 1920 exista anumite norme bancare ce functioneaza si in ziua de astazi. Una dintre ele este loan-to-value. Pe scurt este un mecanism care hotaraste cat la suta finanteaza banca dintr-o garantie. Daca pretul acelei garantii devine volatil din diverse motive calculele pe loan-to-value dau o finantare mai mica. Intelegi? Un sistem bancar care functioneaza la nivel mondial. Deci, cresterea avansurilor nu este o amenintare sau un santaj ci este un FAPT NORMAL ! Reactiunea la o actiune ! Consecinta unei fapte ! Ai inteles? Am incercat sa ii explic asta si lui Dan, nu m-a crezut, a pus un psihopat numit Ion Robu sa ma ameninte cu moartea, acum lucrurile se indreapta in directia descrisa de mine. Sper ca ti-am explicat indeajuns de clar. Daca nu ma crezi, ai tot dreptul sa faci asta, te rog intra pe site-ul Europa FM, cauta emisiunea lui Moise Guran despre creditele ipotecare si vei auzi si din gura sa aceeasi explicatie.