OPRITI LEGEA DARII IN PLATA ! TOT CONSUMATORUL VA PIERDE

Quoted post

Ana Niculaie

2016-02-04 16:47

Am semnat aceasta petitie pentru ca de undeva din afara se vrea nenorocirea oamenilor si in special al tineretului. Sunt mama unui copil cu tetrapareza spastica si afazie motorie. Guvernul are un proiect de lege prin care vrea sa ne ia dreptul la venitul modest pe care il luam in calitate de insotitori si vrea sa ne dea copiii pe mana unor asistenti care sa vina opt ore pe zi sa aiba grija de ei. Un copil imobilizat are nevoie de ingrijire permanenta si de parinti aproape nu de un strain care sa ii faca o toaleta rudimentara. Se vrea prin aceasta lege si prin tot ce fac sa nenoroceasca si tineretul. Unde vor sta tinerii nostri? Pentru ce vor munci o viata? Am semnat pentru ca nu vreau legi care sa fie impotriva noastra. Acest guvern se lupta cu toata lumea de la tineretul aflat la inceput de drum si pana la copiii bolnavi iar noi stam cu mainile in san si nu facem absolut nimic. Nu avem sistem medical sau de asistenta sociala, ni se cer bani in siptale pentru orice maruntisuri suntem tratati cu batjocura oriunde ne ducem. Nici macar de un fotoliu rulant nu am putut beneficia, am umblat de la Ana la Caiafa iar intr-un tarziu am facut rost de unul la mana a doua pe cheltuiala mea. Sa ne luptam pentru tineretul nostru ca poate ei vor schimba ceva de asta se si duce aceasta lupta impotriva lor.Sunt pedepsiti aspru pentru ca nu mai vor sa stea cu capul plecat asa cum a facut generatia noastra si avem macar acum datoria sa ii aparam cu orice pret. Se incearca orice este posibil ca aceasta generatie sa fie bagata la fund sau gonita din tara tocmai pentru ca unii se tem ca nu vor fi supusi. 

Raspunsuri

Centrul de recuperare si reabilitare neuropsihiatrica Balaceanca

#284 Re:

2016-02-04 17:15:39

#280: Ana Niculaie -  

Ce forte din afara doamna? Mergeti prea departe. Aici vorbim de un simplu borfas de duzina autohton care fiind prins cu furtisagurile de mai multe ori nu mai este luat la carabaneala de grangurii mari. De asta traieste acum din comisioane primite de la diversi baieti destepti printre care si Dan "Varan" Voiculescu ca sa cace o lege prin care astia scapa de niste datorii mai vechi de dinainte de criza. Ce efecte are legea nu il intereseaza pe el ca nu de acolo isi ia banii. 

Cat despre postacul CHF-ist obraznic si intrigant care se semneaza "Eu", asta e un trambitas de doi lei scapat de pe "Bursa" Omul si-a terminat labutza facuta la calendarele cu panarame goale ale respectabilei "publicatii economice" si a venit sa presteze un pic si pe aici. Vad ca nu s-a sters bine pe maini ca ii cam aluneca degetele si scrie numai prostii.

fane chf

#388 Re:

2016-02-05 08:21:05

#280: Ana Niculaie -  

VA COMPATIMESC DOAMNA SUNT DE ACEEAS PARE CU DUMNEAVOASTRA STATUL ROMAN FACE RAU ROMANILOR DAR S-A TREZIT UN OM DE BINE CARE VREA SA AJUTE ACESTI ROMANI SA NU MAI FIE FURATI DE BANCI SI SA NU-L AJUTAM AVETI AI BENEFICIILE ACESTEI LEGI ESTE INCREDIBIL CUM SE INTEPRETEAZA INTREBARE DACA NUMAI PUTETI PLATI RATA V-AR CONVINE SA PLATITI TOATA VIATA SA VA URMAREASCA BANCA....... SAU SA DA-TI CASA INAPOI SA FITI LIBER SI SA RELUATI VIATA DE LA INCEPUT...????

avantajele legii DIP pentru viitorii cumparatori de apartamente
- Pretul imobiliarelor va fi stabil, nu va mai fluctua. (exemplu Statele Unite, Texas chiar, ev. raportat la venit mediu )
- Vei putea cumpara apt. cu linistea sufleteasca ca daca cumva patesti ceva job, se schimba planurile in viata etc., poti da casa simplu si nu vei ramane cu datorii.
- Pretul va fi in sfarsit unul real, al pietei, nu umflat in urma creditelor.
- Pt. cei cu creditele existente - vor putea renogocia dobanda cu banca, urmand sa plateasca o rata corecta.
- Cei care chiar nu mai pot plati din diferite motive - medicale, somaj, etc. - vor putea intra intr-o insolventa simplifica si rapida, si, dupa vor ceda casa (pierzad si avansul si ratele platite timp de 8 ani bancii, vor putea incepe o noua viata, fara datorii.
- pentru o creditare responsabila.
- Avansul - in prezent la 25% nu va creste pentru persoanele cu un bun istoric, bancile fiind interesate sa le dea credit. In cazul unei usoare scaderi a preturilor apartamentelor - cumparatorii vor fi avantajati
- Prima casa va continua "in continuare"- si se va putea cumpara casa cu doar 5% avans si la o dobanda avantajoasa

Toate acestea sunt motive pentru care Legea DiP este buna pentru oameni. Si nu este dorita de pisicile grase - bancii si dezvoltatorii si rechinii imobiliari - pentru ca le-ar manca din profituri.