OPRITI LEGEA DARII IN PLATA ! TOT CONSUMATORUL VA PIERDE

Ana Niculaie

/ #280

2016-02-04 16:47

Am semnat aceasta petitie pentru ca de undeva din afara se vrea nenorocirea oamenilor si in special al tineretului. Sunt mama unui copil cu tetrapareza spastica si afazie motorie. Guvernul are un proiect de lege prin care vrea sa ne ia dreptul la venitul modest pe care il luam in calitate de insotitori si vrea sa ne dea copiii pe mana unor asistenti care sa vina opt ore pe zi sa aiba grija de ei. Un copil imobilizat are nevoie de ingrijire permanenta si de parinti aproape nu de un strain care sa ii faca o toaleta rudimentara. Se vrea prin aceasta lege si prin tot ce fac sa nenoroceasca si tineretul. Unde vor sta tinerii nostri? Pentru ce vor munci o viata? Am semnat pentru ca nu vreau legi care sa fie impotriva noastra. Acest guvern se lupta cu toata lumea de la tineretul aflat la inceput de drum si pana la copiii bolnavi iar noi stam cu mainile in san si nu facem absolut nimic. Nu avem sistem medical sau de asistenta sociala, ni se cer bani in siptale pentru orice maruntisuri suntem tratati cu batjocura oriunde ne ducem. Nici macar de un fotoliu rulant nu am putut beneficia, am umblat de la Ana la Caiafa iar intr-un tarziu am facut rost de unul la mana a doua pe cheltuiala mea. Sa ne luptam pentru tineretul nostru ca poate ei vor schimba ceva de asta se si duce aceasta lupta impotriva lor.Sunt pedepsiti aspru pentru ca nu mai vor sa stea cu capul plecat asa cum a facut generatia noastra si avem macar acum datoria sa ii aparam cu orice pret. Se incearca orice este posibil ca aceasta generatie sa fie bagata la fund sau gonita din tara tocmai pentru ca unii se tem ca nu vor fi supusi.