România-Norvegia, împreună pentru copiii Bodnariu

Quoted post

Grig

#15235 Nu semnez nimic

2016-01-16 19:52

Nu  le-a placut in tara asa ca s-au dus in alta parte. Nicio problema cu asta. Dar daca s-au dus acolo ca sa transforme locul in care au ajuns in locul din care au plecat, mai bine nu plecau. Problema e ca aia au alte legi si TREBUIE RESPECTATE. In Norvegia e ilegal sa-ti bati copiii (la fel si in Suedia si Danemarca). Nu vad ce e de comentat aici. Daca se apucau de furat se mai facea vreo manifestatie in sprijinul lor? Evident ca nu. Este exact aceeasi situatie. N-au respectat legea, astea sunt consecintele. Sanatate si noroc.

Raspunsuri

Musafir

#15241 Re: Nu semnez nimic

2016-01-16 20:40:37

#15235: Grig - Nu semnez nimic 

Grig, cred că nu pricepi nimic din ceea ce se întâmplă cu adevarat. Acei copii sunt luați de la inceput si dati spre adoptie. Din start ei nu vor mai fi reintegrati in familia naturala. Acel oficiu pentru bunastarea copiilor de fapt sunt stat in stat. Nu dau socoteala nimanui. Au fost cazuri in care s-au fabricat dovezi pentru luarea copiilor din familie. Apoi nu cred ca ai copii sau nu-ti pasa de ei daca nu poti sa-ti imaginezi macar pentru o clipa chinul copiilor si al parintilor cand cei mici sunt smulși de langa mama lor. Cat de mult sunt torturati acesti copii pentru ca au fost luati din nediul lor? O lege nu întotdeauna este buna. Nu ne inchinam la idolul lege. 

Musafir

#15275 Re: Nu semnez nimic

2016-01-17 07:41:07

#15235: Grig - Nu semnez nimic 

Cred ca va doriti sa fiti intransigent. Cunoasteti macar daca motivele indepartarii copiilor de langa tata si propria mama i-ar afecta mai mult decat faptul ca nu sunt langa acestia???  Nu stim  in acest moment daca a fost corect sau incorect legea aplicata!