România-Norvegia, împreună pentru copiii Bodnariu

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția România-Norvegia, împreună pentru copiii Bodnariu

Musafir

2016-01-16 22:12

Trebuie sa reacționam prin toate mijloacele la orice abuz facut in sau inafara tării asupra unui roman sau unor frați de ai noștri. Atat poate si trebuie sa faca oricine!!!

Musafir

2016-01-16 22:22

Este inadmisibil că sistemul norvegian permite derularea unei astfel de injustitii. Tinînd cont că se spune despre nordici ca sunt țarile cele "mai dezvoltate" din lume dupa astfel de fapte ce concluzie ar trebui sa tragem?

Musafir

2016-01-16 23:00

Oamenii traiesc in familii, in toata planeta, in toate culturile.Parintii si copii sunt uniti de un liant care numai intre ei se formeaza, il numim dragoste dar e si responsabilitate, angajare, sacrificiu.etc.Nu se rezolva o imperfectiune a familiei ci se distruge viata fiecarui membru al ei, 7 persoane traiesc traume psihice puternice!

Musafir

2016-01-16 23:05

Dreptate,libertate

Musafir

2016-01-16 23:23

Copii nu sunt o proprietate pe care o entitate oricat de bine intentionata ar fi sa poata sa si o asume de la sine. Cum sa rapesti copii de langa parintii lor? Una e sa protejezi un copil care nu se poate apara in fata unui parinte degenerat si alta e sa rapesti copilul de langa parinte fara o ancheta sociala in prealabil, doar pe spusele unui copil, fara ca macar sa verifici spusele acelui copil. Legile astea Norvegiene amintesc de nazistii care aveau asemenea concepte!
Ca romani suntem datori sa ne ajutam si sa ne aparam concetatenii, fratii nostri, ca noi asa ne stim de la Decebal si Burebista incoace!

Musafir

2016-01-16 23:24

Ne rugam la Dumnezeu sa le de-a biruința .Ne doare ni s-a sfâșiat inimile .Doamne Mare Esti!!!!
Grig

#15257 Re: Re: Nu semnez nimic

2016-01-16 23:40

#15241: - Re: Nu semnez nimic 

Siiigur ca da. Sta autoritatea aia la panda sa fure copiii oamenilor. Riiigghht.

Pe de alta parte mi se pare normal sa nu fie reintegrati in familia naturala. "I-am luat de-acolo fiindca luau bataie. Acum ii ducem inapoi." Ce trebuie sa intelegi e ca oamenii aia au alt sistem de valori. Nu stiu daca e mai bun sau mai rau (probabil e mai bun, daca ne uitam la faptul ca 5 milioane de locuitori au PIB-ul nr. 25 in lume), dar in orice caz, e diferit. Si cand te duci acolo, te adaptezi la modul lor de viata, altfel ti-o iei.

Ai citit de romanasii care s-au apucat sa taie porcul in curte, in Chicago? In 20 de minute a venit SWAT-ul peste ei. Dupa parerea noastra nu faceau nimic rau. (da' ce mare crima e sa tai porcul? da' ce mare crima e sa ii dai una copilului din cand in cand?). Dupa parerea lor, in schimb, meriti sa stai la puscarie fiindca esti un salbatic venit de la mama naibii.  Si stii care e treaba? Ca au si legi care le permit sa actioneze chiar si prin forta daca e nevoie. Garantez ca daca ridici pliscul la un asistent social, te ia duba in secunda doi.

Daca la noi vin imigranti din Siria si se apuca sa isi trimita copiii la cersit, ca asa e la ei, e normal? La noi nu e normal si o sa fie de condamnat comportamentul lor. Exact la fel si cu "familia" asta.

In alta ordine de idei, am copii - 2 baieti - au 19 si 22. Nu i-am atins NICIODATA.

------------------------

Zau, nu inteleg cum zeci de mii de oameni pot sa iasa pe strada pentru unii care isi bat copiii. Voi sunteti reali?!? ma uitam la stiri in seara asta, un individ respectabil zicea "copilul mai trebuie disciplinat din cand in cand". Pai daca doar atat te duce capul, sa pui mana pe curea, poate n-ar trebui sa ai copii deloc, fratioare!

Si mii de oameni sustin ineptia asta marsaluind pe strada. Incredibil.

Musafir

2016-01-17 00:40

Acum cativa ani norv Brejvik omoara aprox 169 de tineri unii chiar copii si ia 20 de ani inchisoare (conditii de hotel de lyx) iar tu dai cateva palme peste fund (si asta nedovedita) si iti ia copiii ii mai si desparte. E o pedeapsa mai grea decat cond la moarte SUNT SIGUR ca la mijloc e o mare afacere unde se invart f multi bani. Acum cativa ani ati scris (Antena3)ca la o fam de undieni(din India)..i s-au luat cei doi copii fiindca mancau cu mana si dormeau cu parintii Cred ca va urma un mare scandal international .Sa auzim numai de bine!!!!

Musafir

2016-01-17 00:54

Bravo si multumim pentru ceea ce faceti

Musafir

2016-01-17 02:45

Familiile de romani nu pot sa fie transformate in ,,unitati de productie,,cetateni pentru alte state!

Musafir

2016-01-17 03:46

suportam institutia familiei!...si unitatea ei!

Musafir

2016-01-17 04:17

mabucur de aceasta initiative,sunteti oameni onorabili datorita dumneavoastra ,luptei dumneavoastra,traiesc si eu altfel de mult nu mai eram si eu am luptat mult cu acesti "GUSTETI"care sunt enormi nici nu va puteti inchipui cati sunt !!!!!sunt multi !!!!!imi doresc o" curatire" de acestia dar din pacate cum spune DANA GRECU pe care o admir ,NU MAI AVEM SANSE!!!!!!!NU MAI AVEM PUTERE SA LUPTAM!!!NE-AU DEZMEMBRAT !!!!

Musafir

2016-01-17 04:27

Copilul da sens vietii!

Musafir

#15264 Re: Re: Re: Nu semnez nimic

2016-01-17 04:56

#15257: Grig - Re: Re: Nu semnez nimic 

Daca tara are PIB mare e datorita petrolului. Dumnezeu le-a dat iar ei il ignora cu desavarsire si isi bat joc de mii de familii. Daca nu stii ce se intampla acolo, nu mai comenta, ai putin respect pt o familie indurerata. Nu trebuie sa semnezi daca nu vrei, dar nici nu comenta daca nu intelegi nimic. Ce lege poate sa existe acolo, incat sa ia copiii fara sa le dea cea mai mica sansa parintilor sa se apere si pt luni de zile sa nu ii mai vezi. Ti se pare o tara care are legi normale? Din pacate un nivel de trai ridicat se pare ca aduce cu el tot ce e mai rau: legi anormale care nu dau drepturi parintilor dar dau drepturi unor indivizi care promoveaza pacatul. 

Musafir

2016-01-17 05:22

Sunt alaturi de familia Bodnariu in incercarea de a-si recupera copiii. Nicaieri in lume nu trebuie ca parintii sa fie despartiti de copii be baza unor proceduri care se dovedesc a fi superficiale si cu implicatii profund inumane..

Musafir

2016-01-17 05:34

Sant contra traficului de carne vie , este disgusting ca o organization de tip nazist sa actioneze nestingherit la cele mai josnice actiuni imporiva umanitatii, familyei, copiilor. Persecutia copiilor de a fi rapiti Si de a fi pusi sub teroare de a nushi Mai Vedea parintii adduce rushine tarii modul cel Mai injositor de unmilitor, Tara cu cea mai prosta imagine din EU. Tara fara stapan . Organizatii teroriste de torturat copii,parintii cu license de lucru legale actioneaze nestingherit . Thanks God I don't live in that country.

Musafir

2016-01-17 05:58

Pentru ca este de neconceput sa-ti ia cineva copii. Dupa ce au consumat tot ce au putut consuma pana la varsta de 35-40 de ani varsta la care se si casatoresc, au observat ca ei sunt ipotenti si ele cam sterile. Asa ca au decis sa faca deundeva rost de copii pentru degeneratii (homosexualii) care alcatuiesc asa zisele familii. Doamne fereste! Astia merita OMORATI.

Musafir

2016-01-17 06:00

Este inuman cea ce se intampla in Norvegia si nu pot fi de acord cu asemenea practici.

Musafir

2016-01-17 06:04

Sunt dascăl de 38 de ani şi am "gustat" îndeajuns dragostea faţă de copii şi reciproc. Lăsaţi copiii în sânul familiei. Mulţumesc.

Musafir

2016-01-17 06:07

NORVEGIENILOR, NU SUNTETI MAI PRESUS DE DUMNEZEU, CARE A DAT ACESTEI FAMILII PE CEI 5 COPII FURATI DE VOI! FAMILIA IN CAUZA SUNT CRESTINI PRACTICANTI SI SE CONDUC DUPA INVATATURILE BIBLIEI, CARE ESTE ADEVARUL!

Musafir

#15271 Re: Re: Re: Nu semnez nimic

2016-01-17 06:12

#15257: Grig - Re: Re: Nu semnez nimic 

Ba boule, tu nu pricepi ca au construit cazul pe violenta dar oamenii astia nu-si bateau copii. Daca esti dobitoc taci dracu din gura. Sa te vad pe tine in situatia lor si dupa aia sa dai din gura airea. Ce te face sa crezi ca esti special daca spui ca nu ti-ai batut copii (SAU MINTEA TA PROASTA INCEARCA SA-TI IA DEJA APARAREA). Oamenii astia si-au pierdut copii din alte motive, dar tu esti prea prost sa-ti dai seama care este motivul discutiei si prea preocupat sa ne spui ce destept si frumos esti tu. Hai sictir!

Musafir

2016-01-17 07:18

Este inuman sa nu ai copii lângă tine.

Musafir

2016-01-17 07:27

Este un mare abuz, este rapire !
o pensionara

2016-01-17 07:41

Nu va mai bateti capul ! E clar : dom' Grig e un dobitoc ! Se uita la televiziuni propagandistice, cu protagonisti "colonei" expirati, care abordeaza orice subiect sensibil, "la comanda" !.....Daca asa a venit "ordinul pe unitate", asa-l executa ! Mergi in Norvegia dom'le, si aliniaza-te cu hingherii de copii, sau poate merg copiii tai, poate ai nepoti si-o patesc, atunci ce-o sa mai zici ?

Musafir

#15275 Re: Nu semnez nimic

2016-01-17 07:41

#15235: Grig - Nu semnez nimic 

Cred ca va doriti sa fiti intransigent. Cunoasteti macar daca motivele indepartarii copiilor de langa tata si propria mama i-ar afecta mai mult decat faptul ca nu sunt langa acestia???  Nu stim  in acest moment daca a fost corect sau incorect legea aplicata!