România-Norvegia, împreună pentru copiii Bodnariu

Quoted post

Musafir

#15241 Re: Nu semnez nimic

2016-01-16 20:40

#15235: Grig - Nu semnez nimic 

Grig, cred că nu pricepi nimic din ceea ce se întâmplă cu adevarat. Acei copii sunt luați de la inceput si dati spre adoptie. Din start ei nu vor mai fi reintegrati in familia naturala. Acel oficiu pentru bunastarea copiilor de fapt sunt stat in stat. Nu dau socoteala nimanui. Au fost cazuri in care s-au fabricat dovezi pentru luarea copiilor din familie. Apoi nu cred ca ai copii sau nu-ti pasa de ei daca nu poti sa-ti imaginezi macar pentru o clipa chinul copiilor si al parintilor cand cei mici sunt smulși de langa mama lor. Cat de mult sunt torturati acesti copii pentru ca au fost luati din nediul lor? O lege nu întotdeauna este buna. Nu ne inchinam la idolul lege. 

Raspunsuri

Grig

#15257 Re: Re: Nu semnez nimic

2016-01-16 23:40:55

#15241: - Re: Nu semnez nimic 

Siiigur ca da. Sta autoritatea aia la panda sa fure copiii oamenilor. Riiigghht.

Pe de alta parte mi se pare normal sa nu fie reintegrati in familia naturala. "I-am luat de-acolo fiindca luau bataie. Acum ii ducem inapoi." Ce trebuie sa intelegi e ca oamenii aia au alt sistem de valori. Nu stiu daca e mai bun sau mai rau (probabil e mai bun, daca ne uitam la faptul ca 5 milioane de locuitori au PIB-ul nr. 25 in lume), dar in orice caz, e diferit. Si cand te duci acolo, te adaptezi la modul lor de viata, altfel ti-o iei.

Ai citit de romanasii care s-au apucat sa taie porcul in curte, in Chicago? In 20 de minute a venit SWAT-ul peste ei. Dupa parerea noastra nu faceau nimic rau. (da' ce mare crima e sa tai porcul? da' ce mare crima e sa ii dai una copilului din cand in cand?). Dupa parerea lor, in schimb, meriti sa stai la puscarie fiindca esti un salbatic venit de la mama naibii.  Si stii care e treaba? Ca au si legi care le permit sa actioneze chiar si prin forta daca e nevoie. Garantez ca daca ridici pliscul la un asistent social, te ia duba in secunda doi.

Daca la noi vin imigranti din Siria si se apuca sa isi trimita copiii la cersit, ca asa e la ei, e normal? La noi nu e normal si o sa fie de condamnat comportamentul lor. Exact la fel si cu "familia" asta.

In alta ordine de idei, am copii - 2 baieti - au 19 si 22. Nu i-am atins NICIODATA.

------------------------

Zau, nu inteleg cum zeci de mii de oameni pot sa iasa pe strada pentru unii care isi bat copiii. Voi sunteti reali?!? ma uitam la stiri in seara asta, un individ respectabil zicea "copilul mai trebuie disciplinat din cand in cand". Pai daca doar atat te duce capul, sa pui mana pe curea, poate n-ar trebui sa ai copii deloc, fratioare!

Si mii de oameni sustin ineptia asta marsaluind pe strada. Incredibil.