APLICAREA VOLUNTARIATULUI IN COLEGIUL PSIHOLOGILOR DIN ROMANIA

Quoted post

Cory

#6 Re: Re:

2014-12-10 14:07

#5: - Re:  

 In tara asta sunt si persoane cu venituri mici care nu-si pot permite sa plateasca terapia dar care au nevoie de acest gen de tratament. Si ei sunt oameni chiar daca nu cotizeaza la facturile psihologilor. Nu sunt persoana care a scris primul comentariu dar mi-am permis un comentariu. O zi buna!

Raspunsuri

5

#7 Re: Re: Re:

2014-12-10 14:16:06

#6: Cory - Re: Re:  

 ai dreptate Cory,

dar generozitatea trebuie sa vina de la cei care lucreaza si taxeaza corect. O intrebare: te-ai lasa coafata de o coafeza debutanta, care nu a mai tuns pe numeni ? Chiar si gratis... Numai ca aici e vorba de lucruri mult mai importante decat coafura, iar pt asta trebuie o pregatire riguroasa... Voluntariatul asta e asa... pt activitati fara implicatii majore in viata oamenilor

Eusebiu Tihan

#30 Re: Re: Re:

2014-12-28 17:31:45

#6: Cory - Re: Re:  

 Cred ca esti in confuzie totală. A face voluntariat nu inseamna a profita de sesiuni de consiliere, terapie sau orice alt serviciu psihologic.

Ceea ce se desprinde din mesajul persoanei ce îi răspunde lui Cory este de fapt impasul financiar in care te gasesti si nevoia de a fi sprijinit de un psiholog. Aceasta este cu totul altceva si nu cred ca vreun psiholog acreditat nu ar depune eforturi sa te ajute in problema, in dificultatea pe care vrei sa o analizezi.

Pe de alta parte, dat fiind ca voluntariatul nu se plateste, fiecare doritor de a presta servicii voluntare trebuie sa se gindeasca ce resurse proprii il pot sustine pe perioada de voluntariat.