Votati pentru mentinerea religiei in scoli

Quoted post

Musafir

#2020 Re: Re: Re:

2014-12-06 20:47

#1998: - Re: Re:  

Nu stiu daca a mai postat alt user pe aceasta problema (in afara de medicul de pe pagina anterioara). De ce sa nu ma afisez? De ce sa nu mi le impun in spatiul public? As putea sa va intreb acelasi lucru... de ce va afisati daca sunteti persoana heterosexuala? De ce exista religii care se impun pe strada prin pliante si tot felul de tampenii? Homosexualitatea e normala. Exista inclusiv in peste 3000 de specii animale. Homofobia exista doar intr-una. Trageti dvs. concluziile. Eu nu imi impun convingerile, ci doar atrag atentia asupra faptului ca homosexualitatea e blamata mult prea mult, cand nu ar trebui sa fie.

Cine a mentionat faptul ca am probleme cu sexualitatea mea? Oh, serios? Pacat? Dar, ok, sunt gay. Pe mine cine m-a creat? Nu tot Dumnezeul tau? Parca era atotputernic... atunci de ce m-a facut asa? Nu sar in sus, ci gandesc. Imi folosesc ratiunea si cunostintele acumulate care imi spune ca un dumnezeu nu este necesar pentru crearea oamenilor. Si da, ma revolt pe biserica pentru ca manipuleaza si spala prea multe creiere. Unii arhiepiscopi au probleme cu justitia si nu patesc nimic. Unele functii din patriarhie sunt date pe ochi frumosi. Unii popi isi fac vile vizavi de biserica si isi cumpara masini de ultima generatie. Dar daca sunteti de acord ca banii dvs. sa mearga acolo, perfect. Faceti donatii in continuare ca sa aiba de unde sa isi puna candelabru cu diamante. Exact, nu am vazut, nu am auzit si nu am cunoscut niciun dumnezeu. Dvs. l-ati cunoscut personal? Vi s-a aratat in realitate? L-ati auzit vorbind? Ultimele 2 lucruri pot fi diagnosticate si de un psihiatru daca nu aveti alti martori.

Oh, aceea e parerea dvs. Nu stiti cat de liber sunt in mintea mea. Nu imi impun nicio limita in gandire, cum fac altii.

Raspunsuri

Musafir

#2031 Re: Re: Re: Re:

2014-12-07 04:45:09

#2020: - Re: Re: Re:  

Nu accepţi Biserica dintr-o singură cauză: aceasta îi consideră păcătoşi pe homosexuali. De aceea te-ai alipit de tot ceea ce îţi „confirmă” că Dumnezeu nu există, că Biblia şi Biserica n-au nicio valoare. Şi pe acest firmament ai argumente solide să te mândreşti cu faptul că eşti gay.

Dar ar trebui să ştii că în Biserică sunt consideraţi păcătoşi şi cei care fură, şi criminalii, şi cei care calcă curăţia patului conjugal, şi cei care sunt beţivi, bătăuşi, şi cei care iau viaţa sufletelor încă nenăscute, şi mulţi alţii. Biserica iubeşte pe OMUL păcătos, dar „urăşte” păcatul. Oricare ar fi el. Dacă recunoşti că ai greşit sau te-ai lăsat în seama păcatului (NU ai luptat, pentru că este greu să lupţi sau să cauţi ajutor unde trebuie), poţi şi într-o clipă să devii omul frumos şi sfânt. Poate nu ştii, dar cel mai mare păcat în Biserica este mândria. Pentru că nu-ţi permite să te goleşti de tine, de haina ta negativă, şi să ai curajul să îmbraci una a sfinţeniei. Când omul îşi acceptă păcatele, adică recunoaşte că are aceste păcate, atunci începe întoarcerea. Şi bucurie mare se face în Cer pentru un om care pocăieşte. Se deschid Cerurile, la propriu! Priveşte calendarul: sunt mulţi păcătoşi, hoţi, criminali, prostituate care au ajuns sfinţi. Dar în interiorul lor s-a spart tot, s-au lepădat de sine, au înţeles cum l-au supărat pe Dumnezeu, murdărind chipul lui Dumnezeu din ei, şi toate ale lumii nu au mai valorat pentru ei nici cât o cârpă lepădată.

De aceea, BISERICA URĂŞTE PĂCATUL, DAR ÎI IUBEŞTE PE PĂCĂTOŞI.

Şi acum un exemplu dintr-o altă zonă:Dacă ai un tată beţiv, care face toate relele din lume, ajungând aproape să-şi ucidă familia, ce crezi că se poate face? Tu ca fiu de exemplu ce zici? El îţi poate demonstra că băutura a fost făcută pentru oameni, de, şi vinul este sfânt, şi că oricum ştiinţa a demonstrat că nu el este de vină pentru această adicţie, ci o genă, deci el aşa a fost creat de Dumnezeu. Aşa că are tot dreptul din lume să fie aşa cum poate el. Atâta timp cât n-a omorât pe nimeni, este liber să facă ce vrea.

Care este însă soluţia pentru toată lumea: să caute ajutor, şi să fie abstinent pentru toată viaţa!

Şi când va face aşa, deşi este o luptă până la sânge, va fi un erou, un învingător! Şi cel mai mare Sfânt!